2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 ●注意●唔想俾人呃既●好多人係到搵食●內看詳情● ...
go

[抱怨專區] ●注意●唔想俾人呃既●好多人係到搵食●內看詳情● [複製鏈接]

又出動呃人?ykk200748(自己爬文佢係2000fun有好多帳號) 係2000fun 名都臭晒仲敢出聲 大家收帳號請面交!100蚊都唔好俾d種衰人呃!佢地交易正常一定叫你先過數!又話咩都會俾齊你 唔怕有問題 佢地手上神魔帳號d相 多到你驚 仲有其他game佢地都有好多唔同既相!!!多數又唔肯面交!!!又講到自己住到西咁遠!!!可以今日帳號a 問佢放邊隻 聽日帳號b又無左個隻 又另外一隻!!佢地有多種頻道 rc skype 什麼溝通到都有用!!!!!! 大家收帳號之前請爬文!!!以免俾人呃!!岩岩爬文睇佢有好多銀行帳號/假電話號碼 什麼都齊!!呃人高手 大家小心!!
戶口係    77720188XXXX(恆生銀行)
戶口名    HAN JIN SHUI
記住記住睇到有關上述名字跟銀行帳號 不要過數給他!
佢會同你講好多廢話 又話自己做邊行 過左數俾佢就會亂咁俾隻新手帳號你入 之後就會自動失蹤
社會有這種人就太可怕 唔理好醜 呃得就呃!
錢拿唔拿到其次 係要拉晒D衰人!!

轉發來自:秋雨梧桐落葉時
呢條友就係版到講既昆狗
開個新AC就當冇事?
唔好咁撚智障 一邊2千FUN 一邊859X賣埋D一撚樣既寵
whatsapp skype都比人睇穿左宜家玩wechat?
你遲早有報應

順便比佢資料 比大家提防呢條友
wechat: ykk200748
2KF ID : w41805290, ykk200748, huck1030
8591 ID:  NO.1772555
0129161116XXXX(中銀)

拎佢ip名 skype名上google搵下 大把佢資料
不過以上既野隨時都可以再申請再改
大家買賣最重要係唔好貪一時之快  最起碼打個電話 睇清條數
買賣都好 留d資料可以搵得返對方
呢條友相信係台灣 佢既電話區號會唔同
呢條友近期犯案好密下  建議大家可以都以電話來往作測試  謝絕香港以外既區號
好多好多呃人既紀錄 大家小心 面交實際~

雖然唔係夢之野
不過我都深表同情
都係咁講
貪字得個貧

睇左咁多我都係唔明

唔明咩???
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:00 AM , Processed in 0.027769 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存