2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 日版WebMoney買くじ問題
go

[疑難雜症] 日版WebMoney買くじ問題 [複製鏈接]

你好!
我睇左呢度個日版買點數教學,有唔明既地方,但因為舊帖鎖左回覆唔到,所以開一個新帖問,

我見到くじ一張係500円,係唔係姐係1000點WebMoney就可以買到2張くじ?

然後,假如1000點WebMoney真係只可以買2張くじ(假如)
但係我只想買3張くじ,咁我輸入WebMoney卡號果個面值係唔係一定要岩岩好等於3張くじ既價錢.
如果我入左2000點WebMoney落去咁多左出黎既500點仲可唔可以留番第時用?

1.冇錯
500點WM = 1張
1000點WM= 2張
1500點WM = 3張
...
...
到5000WM 可買10張套裝加送一張 = 11張

2.可以 不過要自己記住入剩數戈個碼 要入可以用返

thank you 我明白了
試下買左2張
但係我買左くじ之後,くじ品沒出現係自己既物品欄,
購入履歴顯示我有買,亦有收到確認購買既電郵,
係唔係買完之後仲要確認D咩先可以拎返自己抽到既野?

咁直接用圖解釋 文字方面我弱左D
買完之後禁"詳細"

入到去會有個叫チケットID 就係圈戈個

COPY左佢入到GAME 去東南西北吊橋其中一邊搵呢部機

之後禁 "アイテムチケット交換"

之後係個格貼返岩岩COPY左既碼就OK 件野係你既包度啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-18 01:04 AM , Processed in 0.028438 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存