2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 外掛問題其實你地又洗乜咁執著??
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 外掛問題其實你地又洗乜咁執著??   [複製鏈接]

1.外掛9成都係商幣  一開5咁搵食, 係,一定好多金呀,有冇人叫你買呀??唔買佢地米又係食谷種
2.仲有上網睇,個外掛係可以見到GM 就自動CUT線(唔信自己上網搵下資料),好,假如外掛識自己CUT線 你叫GM用咩方法去捉??用咩理由封人AC?好比人封左開隻新既咁米又係掛係到搵食
3.隻隻GAME都有外掛嫁啦,執著商幣元家搵到咁多金,不如你諗下點搵食好過 商幣唔會收點品嫁BOR
4.台灣已經改緊張藍色裝備價錢降底,同埋新開人物要做到某個任先俾去高LV地圖 ,香港已經說明會跟貼台灣,唔該你地唔好嘈嘈嘈唔俾時間人?

最後都係遊戲姐,,玩得開心就得啦

玩過星曲WEB

PK 間代理都唔撚識分輕重既
下下都要遲成個星期

D外掛乜錢都賺晒了

明明台版都更新晒 佢照COPY有幾難 ?

佢改新野 改新玩法尼D遲1星期 冇所謂

關於外掛尼D 應該1秒都不能遲
我程願佢黎個臨時維護 都冇人會鬧佢

風草  所以玩台版係正解XD  發表於 13-8-27 06:19 AM
蘇黑兒~*  改外掛臨時維護都要比人屌呀? 咁我覺得佢地咩都唔做又幾岩wo 做又36唔做又36 做唔做都有錢收 洗撚做野咩  發表於 13-8-27 01:50 AM
hixo001  我程願佢黎個臨時維護 都冇人會鬧佢 <<<<如果係咁到時一定大把人屌隻GAME  發表於 13-8-27 12:28 AM

班仆街係都要係度唱鳩衰隻GAME..目的係咩

墓光迷城

總會有人去買遊戲幣然後哩堆遊戲幣就會流入市場令市場內既遊戲幣大幅增加再導致幣值下降令商品價錢提升
gm可以改成普通玩家既名再去觀察外掛行為
gm一直封ac幣商就要一直開ac令幣商唔會再好似平時咁輕鬆就刷到錢
大家都係想公公平平咁玩姐 鬧係因為關心隻game既前途大家都想玩其他新野因為有好多新野都等緊出
唔想因為外掛氾濫令更多人退出哩隻game

jackychan123123 發表於 13-8-26 03:19 PM
1.外掛9成都係商幣  一開5咁搵食, 係,一定好多金呀,有冇人叫你買呀??唔買佢地米又係食谷種
2.仲有上網睇,個 ...

收皮啦你 唔買幣商D金你以為佢地就無錢賺? 傻仔唔用腦既諗法
幣商一早已經係咁掃點品 你睇拍賣埸D高武卷就知 你放一張33金都照秒
唯一想KO D外掛狗就係大家開外掛 D金貶到外掛狗無肉食咪得囉

bb伯爵 發表於 13-8-26 03:35 PM
有一樣野就做「人外有人,天外有天」
誰擔保到有一定捉到的外掛?
病毒也要等有收集D病毒碼先出到防毒吧 ...

可惜未掃到病毒之前GM見到個病毒都唔手動DEL左佢

1.        你唔買人地都會買,D幣值咪又係下跌,你人手賺得咁辛苦都買唔到D乜,最後都係去買金

2.        GM可以改普通既名捉外掛架嘛,邊個話一定要用GM依個名? 如果佢自動cut線咪封佢帳號囉,正正常常一個人見到GM點會即刻cut線? 除非你部電腦雞到見到GM就lag到cut線啦。 就算你真係咁唔好彩lag到cut線而比佢封帳,你可以聯絡客服架嘛?

3.        而家就係比外掛搶晒野外D打怪點,佢仲要唔只一兩隻喎,幾十隻外掛同你搶,點搵食呀大佬?

4.        我都等緊佢快D更新呀

烽火卍烈焰 發表於 13-8-26 03:39 PM
收皮啦你 唔買幣商D金你以為佢地就無錢賺? 傻仔唔用腦既諗法
幣商一早已經係咁掃點品 你睇拍賣埸D高武卷 ...

你唔知點解你蠢.....有人賣就自然有人買嫁啦 差左多定小姐
33金今有人買,米有買囉,
最好你做官方你做野好唔好?
捉唔緊要呀,個理由係乜先得嫁!?

MingMing_  你弱智定第1日玩online,個腦生係屎忽度?  發表於 13-8-27 01:37 PM

jackychan123123 發表於 13-8-26 03:19 PM
2.仲有上網睇,個 ...

幣商唔收點品 你真係當幣商無腦架WO
你頭腦太過簡單 玩多幾年ONLINE先好講野

帳號已被刪除 發表於 13-8-26 04:02 PM
1.        你唔買人地都會買,D幣值咪又係下跌,你人手賺得咁辛苦都買唔到D乜,最後都係去買金

2.        GM可以改普通既 ...

係..我都係等緊更新,,我唔車望佢地捉得晒
只希望盡快大量減低外掛搵食而已..

烽火卍烈焰 發表於 13-8-26 04:03 PM
幣商唔收點品 你真係當幣商無腦架WO
你頭腦太過簡單 玩多幾年ONLINE先好講野 ...

你咁講你米跟住佢地用外掛囉,真係小朋友  9 月開學未?

jackychan123123 發表於 13-8-26 04:03 PM
你唔知點解你蠢.....有人賣就自然有人買嫁啦 差左多定小姐
33金今有人買,米有買囉,
最好你做官方你做野好 ...

完全睇唔明

十週年勳章(賀詞)

唔關比唔比幣商搵錢既事
係已經影響到我地班正常玩家..
呢加既外掛條友隱埋形一下秒怪
咁做任個d人呢?
咁新手點算..
隻game好快收皮唔該..
copy野過黎都咁慢...

帳號已被刪除 發表於 13-8-26 04:02 PM

2.        GM可以改普通既 ...

讚好~同意^_^"
我睇完第2點...我笑不停了>__<"
其實好多要點都比你地講佐~
樓主又吾好咁睇小GM wow...佢地個帳戶系統係特設,可以好似隱形人咁
又或者可能因為特設,某些外掛會查到,但GM又吾會蠢到只係用特設帳號搵外掛用家呀嘛
好似版主咁講,會轉用普通用家帳戶搵嘛^_^"

不過我都係希望主辨商咪掛住搞乜乜活動,快點更新,改返好個系統...
我日日都玩玩下就神lag,跟住做做下任見到一班掛家
佢一日吾更新,我終日都玩得吾開心...(哭~

jackychan123123 發表於 13-8-26 04:07 PM
你咁講你米跟住佢地用外掛囉,真係小朋友  9 月開學未?

見意:
你吾洗同佢嘈,佢打機燒壞佐個腦...
愈係理佢,佢愈變本加厲,講黎都哂氣~(喵~

第4項會影響到正常玩家的收人...

同埋外掛搞到d金貶哂 正常玩家根本唔收金就買唔起d野....

什麼幣值果D野真係好小理~~~最大影響係~~想去刷粒秘石~~~成埋掛同你搶~~~想刷石都唔得果下陰公~~~~
俾時間佢捉外掛唔係問題~~~問題起碼做返D明顯既動作俾D正常玩家鋸D先啦

其實我係氣憤在檢舉制度無效,gm唔做野,代理剩係識搵錢
依家個檢舉制度,就算你點檢舉都好,都係無反應,形同虛設,我諗就只有記錄/通報,,,令到外掛橫行無忌,怪照打,金照刷
我諗為最起碼要設計到被檢舉者被檢舉時會即時彈出防掛驗證並進行記錄,若被檢舉者未能通過,就即時踢出遊戲.
若然能通過,為防有人濫用檢舉制度,檢舉者在10~60分鍾內不能向同一人再次檢舉.
若被檢舉者在某短時間(5~30分鐘)內同時受到多位玩家檢舉(10~30或以上),gm才再介入偵查該玩家.
個制度1來可以減小外掛玩家咁猖狂,2來仲可以減輕gm既負擔,,

同埋我想話講..依家既外掛問題已經係非常嚴重,同1個地點,8個ser到8個ser都有外掛係到掛緊,只係差左有幾多人
咁樣落去...唔單止係錢既問題,仲有外掛霸場問題,對正常遊玩玩家極其不公

我更想講系個防外掛偵測碼
外掛檢舉都系開個防外掛偵測碼比佢地打
但系個偵測碼都冇料道既  好似凈系扣血扣經扣掉寶
d掛幾炮一件 根本唔洗用血  
個唔洗mp既設定 更加益左班外掛  好似直程為掛而設咁sad
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 04:09 AM , Processed in 0.038153 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存