2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 老手想重玩 有幾條問題想問
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑問] 老手想重玩 有幾條問題想問 [複製鏈接]

如題@@ 想重玩 我以前好似係4.0個陣無玩
因為依家無左7日試玩
考慮緊入唔入點入去玩一個月
想問下依家邊度可以買到遊戲幣 有無D大型既GAM錢網有賣?
同埋依家環境仲適合新手玩嗎?
物價果類  聽講依家無人修武修防?
D寵仲會唔會好似以前咁國民化
螳螂黃蜂水龍個D仲有無人賣? 都仲係東醫門口擺曬檔賣嗎?
同埋依家GAME錢唔值錢? 要用水幣交易?

HALO     我都係呢幾日先玩返咋

- 仲有7日試玩WO  不過要係測試SER    不過其實買點都唔係貴  50蚊姐
- 環境唔算適合新手  不過都玩到GE   我諗用點買幣會輕鬆D
- 螳螂黃蜂琴日仲見到有人賣呀
- 要用水幣交易好似係因為放唔落太多魔幣GE關係

現在環境唔一定算適合新手(因現在物價比4.0個陣高了好多),如重玩的有人物係到就比較好一些,魔幣一定有),
新手/重玩都可以用點卡同玩家收少少魔幣/水幣就起到家,如果想買遊戲幣去2000FUN店舖比較安全
**記住交易一定要小心/看清楚,防止比人呃
現時物品/寵物如果價錢超過100萬係用水幣交易/要你出價的賣方大都會用打100萬,
現在1個水鼠幣(水幣)大約 = $19-24萬魔幣,
有心玩魔力的玩家,一定生活到,只要有恆心/耐性

我見之前有人問, 想再清楚啲, 係咪已前係香港雙子的角色已經全部刪哂冇得拎返?

如果係打工仔,其實真係建議玩時段制,你每兩日上線一次,之後一次性洗哂卡時,單開兩隻人,都成4H,幾岩打工仔玩。玩太耐第日開工冇精神,香港人好多都係六天工作制,因此其實每六日上一次,之後一次性洗哂去(6H)。,生產系用卡時仲比較快(採集都係掛機),制作系(包括廚師,藥師)多數都係精變合成。

玩太短又冇穩,唔通真係好似D濕鳩兒童心理學家甘,美其名話係商量,但限死玩一個鐘咩,甘樣不如去廁所自瀆都激過打機。可能本人係冇乜自制能力,太沈迷啦,但生活最緊要就係開心,下下承擔人地既讀書機器,考試機器既主觀願望,不如早D解脫好過!!!

星之回憶 發表於 13-9-4 10:36 AM
如題@@ 想重玩 我以前好似係4.0個陣無玩
因為依家無左7日試玩
考慮緊入唔入點入去玩一個月

水龍唔洗買,你去雙3,雙5法蘭鑑定店,里謝里亞堡,亞諾曼城鑑定店到魔石店(專門買水晶,封印卡),大把寵俾你汁。你真係想要,唔限檔次,我都有一堆。

leinomei 發表於 13-11-14 07:55 PM
我見之前有人問, 想再清楚啲, 係咪已前係香港雙子的角色已經全部刪哂冇得拎返?  ...

試下開只新會員帳號,之後回報俾客服,問下可以點做囉。

而加雙子真係同現實一樣差唔多,都係睇你既適應能力者講真。而且以前新手去里洞,仲可能被人TK(3.0時代?唔太記得)。而加唔會啦,反而係多數多開。雙子仲可以雙開夠用,而獅子真係要咩都識整,你玩重戰咩?最好頭盔盔甲靴盾劍/斧/槍都要自己整,寶石唔太難。係獅子,有時淨係叫124團,都可能要叫幾粒鐘。雙子可能好D,一個鐘到個半鐘先出到團。

重玩既,建議先開一只礦工,然後可以係點數購,花30點買反射鏡*2。之後可以係東醫喊或者擺攤,平平地18-20萬/1賣放左去,兩件反鏡甘就起碼有36-40萬起步資金,之後就買原礦,點礦。如果除左包月,仲可以洗多幾百蚊既建議先買100水幣=350$,水幣用港幣直接買而加多數都係3.5-4HKD :1水幣。然後同人買返套5C鼠寶裝,幾乎夠你用一世,你亦都可以用水幣黎套現魔幣,賣約23-24萬,其實都會被掃得幾快下。

點解要問岩唔岩

玩落去就自然得
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 03:45 PM , Processed in 0.102567 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存