2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 5該G1處理好一D問題
go

[抱怨專區] 5該G1處理好一D問題 [複製鏈接]

本人剛剛玩九陰差不多半個月,算係半個新手。
系呢度發言也不知G1會不會知。
但係都係要講。
兩個問題。1.外掛,特別系外掛綁架。
2.開多個號洗貢獻,洗書等等。
可能各位覺得我講得第二個問題有些不合理,因爲正在進行中的玩家們一定會話我都可以甘樣做。
但係,兩個原因。1.本人的電腦可以開到兩個號,本人測試過,但本人相信並不是所有人都可以雙開,雙開對於那些玩家來講好不公平。2.根本就影響遊戲娛樂性!每次玩個門派戰,自己辛辛苦苦去奪旗,辛辛苦苦阻止敵方,得返來的積分完全跟不上那些刷門貢的人。看那些殺敵幾千的人,我的心裏又是羡慕,又是討厭,還有的就是擔心。試想一下,門貢那麽容易刷,全部都去刷門貢了,誰還打門派戰啊?

補充一下外掛。對於我呢D又沒有本錢去投資,又沒有人品遇到奇遇送台的新手來説,綁架是唯一的收入來源。這種綁架外掛等於斷了我們的財路。這種外掛一開就是很多個,而且每個鈡都去,那麽就算我們這些草根玩家如何努力都好,都好難賺到第一桶金。

回覆 tianyufenxin 的帖子

你去奪書應該都搵到好多錢

我都係自從玩埋去七點半,日日都奪書後...

呢個半月我都搵到至少一錠五

回覆 wongsword 的帖子

奪D冇用既書就好Sad…
加上我夜晚又唔玩得…

而家原材料都被工作室包哂咁...打開蘇州市場,想買開光料,大家都知咩事,貴到亞媽都唔認得。
G1其實可以SET每日開採上限,唔好俾工作室開PROGRAM無限採霸哂點。
等爆每日開採上限,等工作室開多D AC入名俊,增加佢地成本都好。
每日開採上限,夠一個正常玩家用就得啦。

門派戰...話時話,件至寶到而家都唔知有咩用。為件無用既野去打,好難有動力,然後門戰慢慢變成一件工具。
如果,我話"如果"G1令件至寶有效果,有一件鎮派路套威力加一成,打到兩件就兩成,咁每個門派就有動力每星期都打得激烈去掙。
激烈既戰場,根本無旗位俾人刷本貢。門派戰既源頭,只係原因一件無用既野。

回覆 p13324 的帖子

+1

我有時都係咁,有時都唔玩得

你玩新SER?_?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:47 AM , Processed in 0.037117 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存