2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 送給紅塵與狗
go

[玩家公會] 送給紅塵與狗   [複製鏈接]

紅塵你班人真係不知所謂,見你地開貼真係笑出來!打會戰比人戰術成功落左攞皇座就話人地用BUG。 長期4個公會打2個,多人一倍人數,玩9UP,廢話玩洗腦 你地屋企人生你出來就係搵借口?紅塵神威?改叫狗仔神威啦~~
開追殺、野外戰,長期失踪龜百草。搞笑嘅係6個公會打2個都長期唔夠人, 一夠人就打,打完就講人廢...你班人係唔係唔知羞到咁嘅地步啊? 真係6個垃圾幫,長期出唔到蘇州義莊都可以吠。
華山出埋啲不知所謂嘅垃圾,係到屈排名,唔夠打賴古譜.. 難道我地有你地就冇? 你地啲古譜5品玉裝?打唔到因為? BUG? 定係自己廢..? 我打過你地4個人,冇一個打到超過1-2分鐘就比我KO,基本上完全可以無視(仲要有古譜)。  唔該你地唔好搞到個華山不知所謂,咁多時間玩離間9UP、廢話就教你下班人咩叫技術~~~ 鳩吠冇用!! 成班小學雞。
6個狗幫合埋,一夠人就出嚟嚇鬼 紅塵神威 <<<< 搞笑咩你班狗仔......... 幾個幫,合埋用同一個RC,一堆狗西.自吹自擂? 魔塚咁可怕?哈~ 你地點廢係人都知..但希望下次華山,你班狗仔唔好咁唔要面,搞到個華山一堆廢人 連開心(龍so客)呢啲咁既廢人,呢D1SER公認9UP垃圾王都上去卡位。你地人才咁少,留返係幫地教新手扮高手啦。專心啲扮好你既笑面虎。老C忽(開心)~你未夠班~全玉裝但如垃圾你唔好同人講你玩過1SER 影衰晒我地D玉裝人!學下狗仔武、外賣仔,明知冇料唔會上去扮4條~!啲時間用晒去9UP? 人多有用?  6個狗仔幫百幾2百人 1條精英都冇 ?
係呢個SER 啲人.. kai嘅比1SER更多KAI;狗既比1SER更狗;冇尊嚴既比1SER更冇;小學雞比小學雞更幼稚既人更多可以成埋一堆咁多既狗仔!!!怪人有古譜、有裝個啲。 唔該,大家都係人,有古譜一定贏?  小朋友咩~~~冇嘅咪諗方法去有,冇能力咪諗方法去贏,咪唔洗做狗。哈!! 做打手都做得咁失敗,咩廢話都UP得出..
唔該紅塵與狗~~下次華山唔好洗排名,屈D垃圾上去比人笑啦~~門派戰咁辛苦踢人,就係為咗唔比我地入圍/你地仲有咩狗招未出過?醒下啦你班廢青。。。
可唔可以唔好令到蘇州好似我地聖主咁OK?求蘇州被屠~求長期掛蘇州百草~
狗狗比個機會你再去擦埋佢地鞋
(致 2SER除狗仔6幫公會,其他所謂和平幫,贈你地一句,醒下啦你班冇尊嚴冇腦既小學雞!同你地廢話不如我教好我地人打好過同你地9UP,在下不是個隻狗狗,我唔鐘意同人博FD同9UP~請傾計之前用清楚個腦先講野~我打機為識朋友,唔係同你地玩假仁假義,自吹自擂。)
為求利益,不擇手段,厚顏無恥。有人唔做做狗  <<<<<<形容紅塵與狗 哈~

《X》 發表於 2013-9-22 05:14
紅塵你班人真係不知所謂,見你地開貼真係笑出來!打會戰比人戰術成功落左攞皇座就話人地用BUG。 長期4個公 ...

合ser打9你=]

你講乜野?
可唔可以分段

同埋呢...你既中文水平好似唔系咁好 不如你RC問下人先發帖

(平時唔見你黎開貼 拿到把7日劍就立即跑過黎?

kenlam_2204 發表於 13-9-22 10:43 AM
你講乜野?
可唔可以分段

我又睇得明喎
會唔會係你中文理解能力有D問題!?
不如你番小學讀多幾年書先?

睇黎叔叔冤氣好重

如果他朝一日有類似神判既物體出現打魔塚
X叔就會好似舊服咁向眾幫友掉低一句 又係我玩哂 冇野好玩既 唔玩喇 轉GAME

曉漓=) 發表於 13-9-22 10:45 AM
我又睇得明喎
會唔會係你中文理解能力有D問題!?
不如你番小學讀多幾年書先? ...

咩叫唔該紅塵與狗
系你有問題定我有問題
不知所謂

aa46  係wow 漏左個 ,  發表於 13-9-22 01:34 PM

用實力黎証明一切啦  X 贏左華山先上黎串兩句  好正常

aa46  咪係 2個公會應該要打勝4個公會  發表於 13-9-22 01:40 PM
kenlam_2204  請問以前打會戰的實力去左邊  發表於 13-9-22 01:32 PM

臭西 比多小小錢玩就巴q閉

aa46  有D人比得仲多錢啦 但係......  發表於 13-9-22 01:32 PM

我吊你老母牙x

筆記 : 過兒 名:X  九陰真經S1 .S2魔塚幫主  S2華山5絕

最鐘意叫人狗仔

好想訪問一下你 其實你點解甘鐘意叫人狗仔 你現實生活中鬧人係咪都係狗仔前狗仔後

想請問下你現實生活中有冇試過因為叫人狗仔 而比人打過?

想請問你係咪唔需要返工 長時間可以玩電腦

想請問你為什麼1S 魔塚時期突然唔玩

想請問你7日後椅天劍消失之後會唔會仲係甘強勢 追殺敵幫

想請問你對下個月華山有冇信心

想請問你幾時改下口叫人貓仔 豬仔 牛仔

X叔好似係s2比人打到好嬲,打左咁大段說話出黎,你咁大個人做野好似小學生咁,講咁大段廢話,s2 既人都有眼睇,有劍比你型7日,我地最多未柒7日,你仲有3個星期7 呀叔叔,講野前諗下後果啦,轉頭7撚左就拍拍屎忽唔玩,掉頭黎7既未你囉

告訴你們一件很少人知道的事唄
X在之前一個遊戲也很爛
挑釁別人出來後給一群人圍著
當時他的反應就是無言
還有一件事你們不知道
就是那群人就在舊帳玩的人
我想X是怕舊帳給人抖出來才走唄
X想想你給他們3車人一下車後嚇得無言
還記得哪一個遊戲嗎?

紅塵一個都上唔到?  

女神好型

回覆 凌霄城記者 的帖子

新加追問
筆記 : 九九 名:狗狗  九陰真經S2紅塵幫主  S2 無(無記錯,五絕入面好似無九九之名)
           出名之處 : 夠 狗
           最鐘意比人叫狗狗

好想訪問一下你 其實你點解甘鐘意比人叫人狗狗 你現實生活中比人鬧 係咪狗前狗後

想請問下你現實生活中有冇試過因為比人叫狗狗 而去打人?

想請問你係咪要返工 唔夠時間刷論劍 所以連華山都入唔到?

想請問你為什麼現在S2要潛水

想請問你7日內椅天劍未消失之前會唔會仲係甘龜 逃避敵幫的追殺

想請問你對紅塵係下個月華山比賽有冇信心
聽講今次紅塵十一個入左華山 但係只有一個做到五絕?
請問你會唔會因為今次的華山失敗 從此深入水底逃避現實 退出江湖

想請問你幾時會比人叫貓貓 豬豬 ?定係你仲係鐘意比人叫狗狗?

笑傲無雙

魔塚萬歲

舊SER悶到仆街 快D合啦

笑傲無雙

合SER 新SER班人 只會比人S M到唔玩

X聽講你1SER都係比人打到走,E加想係2SER打天下,又比人打到粒哂水WO你
加埋呢 我想問下你呢 你係唔係英雄帖玩到唔夠錢比要上2000FUN
同埋呢 你好似有個好朋友同你出生入死嫁WO 咩1SER跟到你到2SER
丫係啦 就係個位300個武學既洛劍,佢好似為左打華山先去2SER 你係唔係買起左佢搞到佢唔敢打
X你可唔可以做返一個正常人
咁大個人啦唔好小學雞啦
我身為一個路過既記者睇到你咁
我都傷心 香港人就係比人影衰哂

記者 發表於 13-9-22 02:25 PM
X聽講你1SER都係比人打到走,E加想係2SER打天下,又比人打到粒哂水WO你
加埋呢 我想問下你呢 你係唔係英雄 ...

師兄好野
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 03:58 PM , Processed in 0.032679 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存