2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 ava亂鎖永久!!
go

[閒聊討論] ava亂鎖永久!! [複製鏈接]

大家如果係9月23號有係全面2就可能知道咩事
個陣我同我國小霸王D團友一齊打屍 之後撞到兄弟狗D人 大家有玩中路單g/屍場都可能知道佢地出名小學雞 唔夠打就tk 唔夠t就踢人 之後我地國小霸王就招佢地團戰 最後佢地有入到 不過好似唔敢打咁 之後佢地開左個屍場個團戰 個陣我地得啖笑 之後我地就係全面2開始互相嘴炮 之後我地係今日就比人封左ac
之後我地就開左分號黎玩 兄弟狗D人冇比人封到 我地國小霸王1個比人封左 話係BUG 佢id係 尼馬坑爹哦 不過佢全日只係同我們打團戰 之後比人封左永久 話係bug!?笑左 AVA根本亂鎖人
叫佢地比我睇圖/replay佢地就話係內部資料 咁佢地內部資料都幾多 日日亂鎖幾個 我就1個中3學生 加加埋埋課左800幾HKD左右 之後E+比人封左 E+就算比番個AC我我都唔會玩番 因為唔知幾時又會比人鎖過 都唔洗為呢隻game有任何留戀 我地國小霸王全體要退AVA了 多謝你睇我咁長既字海 仲有 咁多位課金個陣真係要諗清楚 因為唔知幾時到你到比人亂鎖

分下段拉
睇得好辛苦
去 X:\WarTown\AVAOnline\AVA_TW\avaGame\ScreenShots 睇下張 test
ava好少鎖錯人  我玩左咁耐都冇事  同埋第一次bug 係鎖7日  

sd信去GM,,至好有野去支持你,咁樣起馬有一線既希望

十週年勳章(賀詞)

睇唔係好明
內部資料 的確無錯,佢封鎖帳號,只需要公司有資料就可以直接封,唔需要提供俾你
你想知內部資料?請報警,再拎落案紙去佢公司,書面申請返個資料記錄俾你睇
俾人鎖帳號,不如直接搵返test張print scrn出黎睇下張圖有冇咩問題
就算佢當你bug,都係鎖7日,永久鎖...好明顯,如果你唔係之前用bug警告話,咁就係你直接用外挂

你玩bug玩得咁嚴重咩

EK3(5次元)  計我話樓主好大機會係飛86TK個位人兄,聽兄弟佢地講有條友經常飛86TK佢地  發表於 13-9-25 12:11 AM

打電話問佢啦

笑傲無雙

重點:"咁多位課金個陣真係要諗清潔"  ((((誤, 返正題,如果你玩bug就冇事好講,如果冇,打電話同佢死過

www00321  清........清楚???  發表於 13-9-25 02:51 PM

無證據係唔會鎖,有沒跳bug自己知啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:01 AM , Processed in 0.027815 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存