2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 同組有兩隻ec有一隻係企係度打王唔知做乜? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 同組有兩隻ec有一隻係企係度打王唔知做乜?   [複製鏈接]

已經唔只一次咁樣(真係街組係咁冇得講)
首先講明我係ec
我自己都係EC都唔想話EC
不過咁既情況又真係好有趣|-D
話說因為冇人打又想解任所以走左入去組

44lv 炮琴
47lv杖琴
47lv琴杖
59lv琴書<-呢個係我

打奇蹟只係5人(正常泥講我係唔會死點知我死左)
初初係我入組先,招極都係得呢四個人
我問"邊個頂王"
咁佢地話我夠頂,咁我米同另一個講咁你補血啦(我分心到出小情歌我洗_同你講叫你補咩)
好啦咁入左去打
好地地一個補咁就緊係一個打啦兩個ec,好正常姐(有放再生真言幫幫補)
好啦一王,打打下見到唔對路我係度出緊技(火0+寵頂王)
隻ec企埋則邊係度出技打王都唔放小情歌………有見到既放招瞬補……
喂,又話叫我打又要我補,咁想我點?!
(大佬佢地副職琴44lv邊有小情歌,我又出緊技分心都係補得一兩次)
跟住我出聲叫佢"呀EC唔係靜係得我一個有小情歌,放下啦唔該"

二王又係咁|-D
最後我都死埋(放得呢個又顧唔到自己|-D,打得王泥又要等佢地行番泥 )
可能我真係好豆腐|-D,補完自己隻寵成班怪仔扣Q哂我D血

三王|-D
我唔打啦
我直接放火0補血9數(真係諗住佢會補就POOR GUY)
由得隻王走啦還掂都唔係我打|-D
我唔知道究竟係要我頂定係要我補血|-D
另外果隻就好開心咁係度出技|-D
放小情歌就比自己|-D
或者咁講我太廢救唔到其他人所以要其他EC幫手
咁到底我係打定補?
佢唔出聲,繼續打
到到最尾打完尾王佢竟然出字"3Q"
真係吹漲,比我係隊長踢_左佢算數

講到尾
一隊人有兩個EC緊係互相幫助
不嬲打副都係另一隻EC見到另一隻冇血係會同佢回
佢冇血另一隻又幫番佢
放小情歌就睇邊隻未放隨機放
放哂又放唔到米開群補補下囉,好難咩?
兩隻補,一隻補做打手咁另一隻係米自動做補血呀= =
又唔係要佢睇哂咁多個,我打怪都要望人血嫁……
(唔係LV問題,而係打副打到咁佢不如去打單人)
打副有雙E係件唔錯既事,打得慢D但唔洗補得咁辛苦
有兩個如果都係等如一個,仲要顧埋另一隻補
咁不如組隻打手,起碼打得快D,唔洗你補你打單人算啦|-D
果兩隻44好努力咁係度打你都唔補|-D咁我補囉你打|-D
諗住你比王打死唔洗理你點知你又唔死WOR SOSAD
我真係服左你|-D……
旨意我補我出得技泥佢地都扣血死Q左,咁點解你打王又唔放下歌呢|-D
我係EC我有責任去補|-D…………但有需要既時候唔該另一個都要幫補下嫁|-D
總之一句都係自己豆腐技不如人

笑傲無雙 玩過星曲WEB

街組D 補真係一DD
好多都響度打完全唔幫手補
唔幫我補 我組補做咩?

所以我都好少入街組
搵返自己公會D補安全好多

唔洗咁灰既其實

我都係ec,我覺得個人部腦可能係lag所以先幫唔到人回血因為我都係咁,但係我會一早講俾佢地知先囉

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

我係60EC,我玩街團多,我一入組見到你副職係琴,OR正職係琴我都唔會補你血
我淨係會補正同副都唔係琴既人,原因好簡單,多撚餘,()

第2,水洞呀古地獄以上既難度副本我先會補下人地既血,5人我唔會理,如果你夠血頂既話,如果你要威但係又唔戴頭盔,我咪放下小情歌等你自HIGHT

第3,自己夠血,通常一開波自己放小情歌,之後拉怪,一係就做坦,我成身都係55裝,冇乜野勁裝,全部冇強化

奇蹟5人單拖都KO啦,只不過冇輸出咁解,要打好耐

係我既話叫踢人啦!講都多餘   
既然有59LV 著套好D既裝去單打5人OR地獄完全無難度
既可用源神坦王又可以招火靈更加唔洗死

hahaha7098 發表於 13-9-30 10:48 PM
我都係ec,我覺得個人部腦可能係lag所以先幫唔到人回血因為我都係咁,但係我會一早講俾佢地知先 ...

唔補都算 我但求頂王果陣有個小情歌
小情都冇 你教我吸唔吸好

藍色騎士 發表於 13-10-1 04:33 AM
我係60EC,我玩街團多,我一入組見到你副職係琴,OR正職係琴我都唔會補你血
我淨係會補正同副都唔係琴既人,原 ...

佩服
但願街團撞唔倒各下 阿門

我而家由得d人沖
反正我放左歌唔好死左又鬧我就得

launing 發表於 13-10-1 10:19 PM
我而家由得d人沖
反正我放左歌唔好死左又鬧我就得

最緊要有歌

d低lv成日以為lv高就係神= =你應該咩都得
應該個個神裝…應該個個神補

做補真係幾激氣,我習慣5人都疊三層小情歌,之後兩下大補再補小情歌。有次打53鬼哭副,啲打手同我四方八面走,個坦又走到武雷公甘遠,我疊好左既小情歌補唔切要重疊,疊得黎又出唔到大補,於是啲打手死左幾次,完左話我唔補血之後解散。真係想鬧佢!你地東南西北走害我死幾次,又要疊小情歌竟然話我唔補血!又唔避技自己放血,叫我點幫你?

凝〞 發表於 13-10-2 05:38 PM
做補真係幾激氣,我習慣5人都疊三層小情歌,之後兩下大補再補小情歌。有次打53鬼哭副,啲打手同我四方八面 ...

佢咁中意死點可以唔比佢=]
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:24 AM , Processed in 0.031185 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存