2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 升積分的經歷分享, 大家加油
go

[圖片] 升積分的經歷分享, 大家加油 [複製鏈接]

近期終於升到白金LO, 大大話話都打左成個月, 雖然我知道自己唔係勁..
但都分享小小心得, 我自己主力JG, 升金 都係一隻人馬過,所以所有BO 一TAKE過

開始到金去白金, 開始感到有D難打, 因為對面JG 有陣時都好勁, 有陣時都會輸自己...

希望大家有陣時遇到有D無teamwork, 玩得差既隊友, 唔好成日怪佢地, 多D鼓勵佢地

試過有場 13: 33 , 果陣以為輸硬, 但係鼓勵完隊友之後, 所有團戰都羸, 仲反敗為勝~~
我自己有D心得, 當你打RANK 覺得打到羸輸好似打NA咁, 就好快升上去架啦
見好多人都係輸一兩場就淪晒青咁...記住遊戲而己..技術呢樣野, 慢慢打慢慢學LO, 每場都要做檢討有咩不足

祝大家S4前升牌順利, 有興趣PM留ID 一齊玩下

ID:塞單個仔 銀2 想升金

其實呢 係人都知
邊個唔想贏BUT一但隊友智障
大多人腦海中浮現出黎既唔係你依一堆字句
而係              伯母啦你
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:20 AM , Processed in 0.031390 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存