2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 積分一問
go

[問題] 積分一問 [複製鏈接]

我剛剛升左銅 1 , 點解 win 一場加得7 分咁少??

你個隱藏積分低呀...要慢慢打返上去正常一埸勝了加25分以上...輸15分以下.....有一些人隱藏積分很低就會變成一埸勝加9分以下....輸就向25分以上講88
基本上你個隱藏積分好低姐係個個積分勝埸同打既埸數對比,,,就知道了....如果比我既話我會重練一支..因為根本好難上返去..希望可以幫到你

仲有一個原因就係你要升上去銀5個個分數要求沒有達到官方指定要求就會一埸加小D..到你達到要求就會自動回覆好的...但如果你升左上銀就會正常返...所以你可以試下一直上返去

可以到這裡看看隱藏積分http://quickfind.kassad.in/
這是隊伍平均的,請注意
如果要加多易點,打贏了選角跳掉,扣分數但是隱藏積分不會扣
贏了後跳掉一直做下去
之後再贏感覺會+很多,但隱藏積分不會的
如果遇到自己隊伍比敵人隊伍積分低時,贏家很多 輸家很少,
反之,家少輸多喔
我自己隱藏積分約16XX,白金5 0分書很多次,遇到金 1 2 3的人

如果遇到自己隊伍比敵人隊伍積分低時,贏家很多 輸家很少,
反之,家少輸多喔 (我吾明呢句- -)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:37 PM , Processed in 0.035441 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存