2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 只求理~關於‘腦殘’們 腦殘事件
樓主: 腎虧狂戰士
go

[閒聊討論] 只求理~關於‘腦殘’們 腦殘事件   [複製鏈接]

眷戀-_- 發表於 13-10-13 11:25 AM
第一(有種你就唔好做錯事 做錯事就唔好接受人地原諒 有種你得罪人就唔好和解 有種人地對你有誤會就唔好解釋 ...

有做錯就有做錯架啦  

咁依家係現在式定過去式呀

記仇記到依家 家下殺撚左你條女咩?

你心胸狹窄就心胸狹窄架啦  點呀?

我明串你心胸狹窄  串你就串你架啦  點呀?  

我行為係同你一樣呀  串你囉  點呀?  

打字一舊舊  引用 分行都唔撚識  睇死你中文廢啦  串你囉  點呀?

有就有架啦 咁咪咁囉  LoL  反正你覺得道理起你果邊就岩晒家嘛  

已有 1 人評分Good 收起 理由
cchrose + 3 不解釋+1

總評分:  Good + 3   查看全部評分

留名 食花生

食花生....

最終LoSeR D人係咁撚戇鳩.識少少扮撚曬代表咁,收下皮啦.屌你老味.仲唔夠柒咩!

JasperAY  1$ 唔關個唔個人既問題,係個團培養D人咁樣.  發表於 13-10-16 12:32 AM
壹原侑子  個人問題唔好拉埋人地個團嚟講好wo  發表於 13-10-15 12:53 PM
眷戀-_-  GOOD!  發表於 13-10-14 06:49 PM

numberdie 發表於 13-10-13 11:03 PM
有做錯就有做錯架啦  

咁依家係現在式定過去式呀

唔好以為自己出黎扮超人好撚型啦傻系 你系唔撚妥我咪打過囉 系度咁撚多嗲 又唔系關你事 又要嘈 又要串 又要唔敢開名 你咩皮 大家都一清二楚啦 傻系正義超人 同埋 我條女同埋隻狗D野你又要理?  系度講乜野 串我囉 宜家你系咪覺得自己好撚型? 一句 得把口唔撚敢打你就同我收嗲啦 過咩去式 現咩在式 宜家叫你讀書咩傻系 就好似你宜家以為自己好撚型咁 你一世都系咁架啦 你無撚用架啦

ridersiuhei  支持--  發表於 13-10-14 07:12 PM
JasperAY  nICe  發表於 13-10-14 06:59 PM

回覆 JasperAY 的帖子

愛哥 十卜你Wow!

回覆 numberdie 的帖子

你串人唔識中文,我相信你都唔會好得去邊 最多Band2程度(不過都吾知有無)

十週年勳章(賀詞)

食生花睇戲,等偉大的管理人員扣分。
扣我分丫笨,你條磨碌~~(心中大叫)

我地要小心呢兩個人
1分

十週年勳章(賀詞)

花生+1

又勾義嫂,又江湖大忌
係咪暗示有黑社會成份?
洗唔洗我CALL版主壇主關注下件事,再考慮要唔要報公安?

十週年勳章(賀詞)

花生+頭盔:
嬲嬲豬咪約出旺角隻揪囉
到時真係打得成既話
我請曬在座咁多位飲野又點話
不過都睇死你班磨碌鍵盤戰士架啦
最後版主封帖咪又係不了了之
BTW,狗公真係要死全家

第一 回左 超級死仔=] 先啦 我呢 就乜野都無做過既 只不過佢鍾意周圍搞三搞四聊人條女 所以其實唔洗小心我既 我乜都無做過
第二 回埋 阿楓. 你話又勾義嫂,又江湖大忌 係咪暗示有黑社會成份?洗唔洗我CALL版主壇主關注下件事,再考慮要唔要報公安? 呢D說話全部都唔系出自我把口既 同埋我都有D驚驚地 你真系可以CALL版主壇主關注下件事 不過最後 狗公真系要死全家 講得幾好既又真系
第三 其實大家宜家講D咩都無用啦 當時人自己開呢個PO 回得果一兩次都已經無再回啦 潛晒水咁 講真果句呀 媾人條女成隻狗公咁 仲要自己PO埋上網有晒證據咁 俾我就真系搵個窿捐啦 邊有面見人呀 仲點敢出黎留言呀 我諗佢唔繼續留言已經證明左佢於心有愧架啦 不過大家系GAME度見到佢 都可以叫下佢狗仔或者狗公既 同埋記住 佢話自己跟左個團長好耐 記住個團名啦大家:最終LoSeR 講多句 佢之前入左個團叫Natural 宜家呢 就成個團都唔見埋 相信唔洗講大家都知咩事啦 系無辜既 系問心無愧既 又點會將成個團汁左佢

出售帳號,有意pm
中校4階  Kyle
SuperElephant + 1 霸氣。

總評分:  Good + 1   查看全部評分

打佢老母 ~ 打佢老母

啜啜 發表於 13-10-15 01:37 AM
出售帳號,有意pm
中校4階  Kyle

你邊有得輸= =係度賣AC= =

眷戀-_- 發表於 13-10-14 06:48 PM
唔好以為自己出黎扮超人好撚型啦傻系 你系唔撚妥我咪打過囉 系度咁撚多嗲 又唔系關你事 又要嘈 又要串 又 ...

樓主求理我咪講理囉  你要回我 我咪回番你囉  

回完我 回番你 唔夠講就話唔關我事你講撚晒啦  

加埋D第一第二引號括號  作緊通識咩屌你

唔妥你咪串你囉  咁撚多嗲  又要回又要嘈又要唔關人事

係咪多鳩魚呀你  

你咪又係話人係狗  幫條女出面好威威咁  去做威威超人啦   

不過乸型係威唔起架 而且係一個有女既乸型  wo.. 成件事合理晒

大家都有眼睇啦 由頭到尾 你都系唔敢打 都系無答我咩名 都系無答我打唔打 你同垃圾有咩分別 死剩把口 無撚用 得把口既廢物 我就話幫自己條女出面姐 ON9仔你用下腦啦 你自己條女俾人搞你會唔會幫呀 講野大腦都唔經下 最後一句啦 你無撚用 垃撚圾 得把口 你唔好回啦好心你 再系咁掘幾多個窿俾你都唔夠你捐啦大佬 屌人又要唔膽開名 又要唔敢打 我都真系第一次見  好撚柒唔系講笑
ridersiuhei + 3 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

食花生

眷戀-_- 發表於 13-10-15 07:50 PM
大家都有眼睇啦 由頭到尾 你都系唔敢打 都系無答我咩名 都系無答我打唔打 你同垃圾有咩分別 死剩把口 無撚 ...

你邊到黎頭呀  你好似淨係打左句  唔妥你就打你 炸wo?

原來咁叫約戰呀?  你D表達能力係咪差到咁呀?  廢到呢

第一次見人中文用得咁出神入化   

打到一舊舊難睇都算啦  連自己講過咩都唔知  

由頭到尾你自己幻想出黎架?  係咪HI大左呀?   咁叫有頭有尾?

就好似  人地槍都未拎你就話人唔敢開槍 LOL  低能到呢   

你話我唔答你  咁你夠冇答過我啦   一尾垃圾垃圾  

不過都知你思考係冇邏輯冇道理架啦  我係垃圾 你咪係單細胞生物囉   

幫女朋友又點呀? 我會幫但唔會好似你咁囉  需要記仇記咁耐咩吓? 乸型   

以為到依家都係幫緊女? 你自己話人狗仔話得好爽炸?  幫女囉  好笑  

咁想要id咪比你囉 唉 乸型    其實大大個頭像上邊呀  唉  乸型   

算吧啦 唔好系度捉前捉後啦 系打就快 唔好咁多嗲 俾你系度串好撚型咩 傻系 一尾系度講經 搵過你頭像上邊個ID啦 根本就無 唔敢打咪講聲 定系你都系一條狗仔系度閃閃縮縮呀 唔敢打你可以密我架啵 唔緊要架 我唔會同其他人講
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 10:28 PM , Processed in 0.040701 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存