2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 招募人員、徵詢設定及求尋專區 魔力私服JJ:我到今日先知道...原來喵喵又開左新SER,有最 ...
go

[香港] 魔力私服JJ:我到今日先知道...原來喵喵又開左新SER,有最新台服端,設定都幾合理,又係老字號,唔知玩唔玩得過呢????? [複製鏈接]

原來喵喵魔力都整左個最新台版魔力SER,(即係有擺攤,追月,因果 既版本)
開左半年我都唔知,2000FUN又無見人POST過,所以而家DOWN緊,睇下環境點.

之前玩左一排歲月獅子,限2開,又有最新台版資料,真係唔錯,
但玩玩下越來越少人,3.0唔掉石又改到好鬼難賺錢(單木機率降,迷路之穴黑心面包價,仲有其他唔記得...)
其實玩私服都係想輕輕鬆鬆,事實證明改版只可以整D有利玩家既野,你改到令玩家失去利益就一定唔得.
而家獅子成個死城咁,無哂人,真係兔死狐悲.

不過之後無耐又出左隻 雙子魔力 唔知多唔多人,但我諗應該都唔會太多,
而家最多人玩既應該係 甜味魔力,玩左一陣總覺得LAG LAG地,又唔太鐘意個亂到7彩既東醫,所以無玩.

大家而家玩緊咩魔力私服?(太長唔想睇字都答下我啦)
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -10 文不對版,移轉及扣分處理

總評分:  威望 -10   查看全部評分

自從無左月之魔力之後..
我就覺得無咩魔力私服好玩了

睇下你介紹個D好唔好玩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:30 PM , Processed in 0.091557 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存