2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 玩家問題.
go

[閒聊討論] 玩家問題.   [複製鏈接]

在坐有挽/無挽的朋友 你們好 呢1個post 系好想帶出2點 第1點 +15 合五合理   第2點 遊戲人氣問題
我好想講 戰場+15 係實力平均個以前 dj /台s未更新 可以 草沖+15的  因為令職 更加平均 高lv 就更加平均 明顯
主要平均在90lv後 先講大家都話垃圾的遊 當你全身+15 0.0 up埋裝lv 食埋果實 果實有3種 第1種 戰場果實 第2種會戰果實 第3種 會房種出來果d 入戰場 -傷 長90% 叫做垃圾嗎? 你在說笑嗎 90% -傷 是垃圾 平均 400閃 又叫垃圾?

影者五洗講 屠殺專用 90lv oe技 +傷害  如果2個影者 招技五同lv  可以同時使用 85戰裝100%爆 影遊系列 長頂爆傷 又叫垃圾?

先知: 挽仗 本身-傷多小你望一望 會戰裝堅硬型裝備 戰場裝 傷害型 80王s 戰鬥型 天富 有多種 有一個天富 系-2 種傷害爆傷 你+埋80會戰裝-傷 本身-渣仗 -傷 專精 計埋超專15%-傷  打打下人 換埋精03  就死變星星系禁車圍技 頂100%-傷..又叫垃圾?

ec 呢個比以前勁左好多了 全身+15 +15埋仗 坐埋戰坐 同一嫁坦克車有咩五同?你說? 法攻主要 吸引 命中高 屈小小命中 食下果實又好點都好 你夠殺人 又叫垃圾?

法c 2系 致玩技術 苦練下 出技的技巧 會好勁  
死0:禁技/惡運 係禁出-.-傻的嗎 又加防技又有恐 戰士系埋身 我波光完又巨炮 你夠我跑得快 傻的嗎?
元使: 80會戰s 75戰裝 75橙裝都叫勁 90王s 更屈 呢個5多講拉下話??
戰士2系
魔豆著住80王裝 拿下本錢沖下裝-.-開埋技盾斧m6防 傻的嗎? 魔防都m2 入戰又系排下出技名 合作下-.-要殺人so 易殺 @@
騎 : 騎本身技能 同埋專都有-傷了 入戰場換下武器 爆下果實 以經可以同人講come on baby 殺9me

五好同我講 你無錢加 港戰挽曬 遊戲系拿時間/金錢 為系的 0.0你要勁 你就要掉時間 你無時間你就系掉金錢 計番你70/80lv  要沖裝 0.0一星期 1粒+15 好e  計番7日 2種副本加埋d錢0.0 1條草300-350 平均沖+15 120條草左右0.0  
遊戲人流問題:
傻的嗎 想要人 但又叫人走  話無人挽 如果系無人挽-.-就5會有戰場開拉 先生小姐們
如果你話個game 小新手 多得你班人堅系五小 下下話個系統 話個官方五好 但你有無多重諗個呢個問題
你頂多可以講系小人挽 d野 好易練又吊=.=五易練又吊  超級爆趣 起馬佢更新-.-更得長 會開放 +經 以經算好好-.-好似以前dj 理9得你-.-....100%加經 你等汁粒可能有=.=' 講lv 1-75 開放快....但你要諗諗-.- 1-70勁易up 71-75 開經苦 打足2-3粒中1lv =.=你上得禁快= =開lv 緊系比你快d la 你望下76-80....可以快得邊.....???
樣樣都諗人五好 諗下人好先好嗎=.=

笑傲無雙 玩過星曲WEB

不過之前玩gc既dj~~難升又要吊..d精王有$$都玩唔出又要吊~~玩勁多$$都好難勁又要吊
宜家玩alta既gf...咁易升又要吊...d精王倒水咁出又要吊 有$$=勁人又要吊...
都幾難平衡到呢個game玩家既需要@@

回覆 小文乂 的帖子

根本呢個ser就系 幸福ser 但d人 5王一粒150蚊hk 以前 1=1k3-5 =.='  都要吊 又可以打$ 合野放 草4-5m 收粒又得..

易煉中野又要嘈,難煉中野又要嘈,間公司真係唔知點迎合......

每隻職都有特色,有佢既長處/短處,冇話邊隻職最勁,你玩得好既,都可以發揮佢既威力

好簡單個句啦-.-
易中既時間  賣出街賣得平就吊
你唔中既時間  幾易出都好 又係吊-.-
總之唔岩自己心水就吊嫁啦-.-
其實就算新手玩  入到個中型既公會
都大把人幫啦  而家咁難拉人
比小小錢  1粒4王 合把武  都夠你打副本搵錢沖裝
話+15難  咁一身+9唔難啦掛-.-
+1到+7  用主A攻A防 唔難沖-.-  係要比小小時間打下會王姐
+8+9+10  一粒C2  3K到4K 草下錢都沖到掛?

SO 我想講 大家可以講下個GAME D野 0.0平均左好多 易挽左~ 0.0 SO  D人 9UP~

咁講 你食少1次LUNCH= .=都夠你買少少GAME入面既野

回覆 2003sky 的帖子

你講得的確無錯-.-"

睇曬全文
第一點 加十五合唔合理  
我覺得冇話合唔合理  亦都唔明點樣合理唔合理  
有錢想勁咪強15  冇錢咪量力而為 唔一定要加十五先撼得嬴班加十五既
第二點  人氣問題
都係果句日漸衰落  冇乜人氣可言  家下alta 主打ffo
根本上冇特別用心去打理gfo  
https://www.facebook.com/alta.multimedia
你自己睇  對上一次為gfo開帖係8月9日既事  今日大家睇下幾號啦

回覆 夢的理由 的帖子

的確係官方系小理左 但起馬都叫有理下...0.0 好個完全五理吧0.0..... 同埋佢間五中都會係2kf 留言.

回覆 [Subcrew]JaY 的帖子

最後一次係 2kf除左例行大更新既發帖後
http://www.2000fun.com/thread-5440898-1-1.html
跟住對上一次既向玩家回帖既時間係呢度9月18
http://www.2000fun.com/forum-red ... romuid-2666347.html
計一計 都己經就有一個月
其實回唔回帖唔係重點問題  
係似樣既活動頻率少左   (例行節日活動不計算在內    舉例活動史前活動    fb分享唔知乜抽kuso  開服果陣既斬gm活動之類)

補多句 有冇理大家有眼睇

老老實實=.=
你真係有心玩的
唔洗理其他人
自己玩得開心/有FD陪一齊玩得開心-.-
就OK啦
+上樓主都只係想講出一樣野
只要有心既 一定可以整到咁上下既裝- -
唔好整係成日話有錢一定玩晒...
咁人地開得SER打大門口比你地入黎玩
緊係有錢既優勢D大嫁啦
冇錢OR唔用得多錢既
米比多小小力水囉

終於都有人講番D理智既說話

回覆 vincent18191 的帖子

你講中曬

撐樓主 其實講真 玩左咁多隻game 呢隻game其實唔錯架啦

回覆 sayonara 的帖子

佢個系統= =的確五錯

多謝分享

求剌客心得

大家可以講下個GAME D野

cyw02125 發表於 13-12-24 11:02 PM
大家可以講下個GAME D野

你先
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 01:31 PM , Processed in 0.042714 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存