2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 板主~問題!!!!
go

[其他] 板主~問題!!!! [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

請回復我的問題~
嚴禁發表同本版沒有直接關係的主題(吹水或投訴主題), 一經發現一律關閉主題?
唔關數碼暴龍事?
大大隻字講數碼既野~咩叫唔關事?
請問你點做到咁大既板主~亂封文?
放PO 唔夠1分鐘你封左我?

點解好地地一隻GAME,外掛仲多過玩家/掉蛋?刷錢、刷幣仲多過打怪、做任?
點解好地地一隻GAME,GAME嘅竟然係蝗蟲、外掛、刷錢、刷蛋、刷幣,而完全唔關遊戲事?屌,我寧願隻GAME係港人玩,寧願俾紅辣椒強姦我D錢,都唔想睇強國人用掛呀,
要睇我去龍珠online睇啦,我睇龍珠online D人用外掛唔好?

點解好地地一隻GAME,會咁多BUG?刷錢、刷幣、刷蛋、刷點品……通通有齊,屌你老母我真係玩撚到我唔想玩,我入黎玩係想回憶當年,唔係睇你點俾人刷BUG呀,仆街﹗

點解好地地一隻GAME,會有外掛、BUG……等等「破壞遊戲」情節出現?仆街,你叫人點玩呀?駛唔駛破壞遊戲到咁呀?

ok,咁都算撚數啦,搶怪、封頂呢d都唔係最重要。唔好講話GAME,一隻好GAME最重要ge元素係咩呢?無錯,就係個設定。兩大專業online Game、LOL……仲有我地香港代表爛橙,稍為想玩少少,真係玩都會繼續玩 ─ 但係事實又係點呢?

屌你老母﹗隻GAME竟然俾國內人玩,仲要俾國內IP玩﹗我地平日玩都係港,澳,台架啦,俾返港,澳,台既人玩有咩問題?仲小外掛添啦,屌﹗

仲有,隻GAME俾外掛人事破壞到唔想玩,大佬呀,用不著玩外掛下話?你估個個玩家都咁撚好受?最後BUG俾人公開呀﹗公撚開呀﹗如果你身邊條友係咁多BUG嘅遊戲,都仲會玩嘅,我勸你即刻轉美服,港服好危險。

重點事實強國人用遊戲BUG,屌你老母臭閪,隻GAME果D BUG多撚到仆街,無一個正常,你叫我玩?我就真係想叫GM玩下呀﹗仆街﹗

Fine,爛橙我可以唔玩,LOL我可以唔玩,怪小都當佢地無到,我地入場玩ge目的係咩?你都戇鳩既,你玩爛橙ge目的係咩呀?梗係玩佢D遊戲設計啦,點解呀?因為支持原著呀嘛﹗無錯﹗我入場ge玩目的就係遊戲嘅設計,原著設計好嘅遊戲﹗

事前我已經做曬research,知道DMO係跟足日本原著,已經有心理準備。但係,點解要隻GAME佢咁多BUG、用BUG黎刷錢?強國人用BUG當正常?點撚解唔俾港,澳,台用番自己個SER呀﹗點撚解要俾強國人玩呀﹗點撚解要強國人用港,澳,台服呀﹗點撚解強國人自稱為「用BUG正常啊」呀?仆街﹗你想點撚樣呀﹗

任務,算啦,細個打機都可以mute左佢唔做住齋升LV,呢隻GAME亮點係「跟足日本原著」,只不過,原著嘅係人物同暴龍,係呀,係人物呀,暴龍,夠我玩佢進化,定係夠玩外型?(更有GAME既巴打極度懷疑紅辣椒沒心去搞) 進化之後點?繼續進?退化?係呀,退呀,不過係港,澳,台玩家開始退啊,開始退之後,我想玩嘅數碼暴龍就俾外掛BUG破壞,變成一隻爛GMAE呀﹗屌你老母﹗﹗﹗﹗

由數碼暴龍1起,我自細已經視數碼暴龍為我回憶,好多人都話佢幼稚,無聊or細佬仔睇,但我對佢ge設計從來都無動搖過。由知道香港會有online game出,到知道跟足原著,再知道有美服,再到知道我趕得切封測﹗呢一年你知唔知我幾撚興奮幾撚期待?但原來一年ge苦等只換來強國人入侵以及BUG,你知唔知我心靈受到幾撚大創傷?以後我玩親其他d GAME/GAME圖,我都會不自覺諗起數碼暴龍多BUG,同埋數碼暴龍俾強國人入侵果個畫面,你知唔知咁樣會有心理陰影架?數碼暴龍就咁幻滅啦﹗仆街﹗

同行GAME友都話我痴左線,但我好冷靜好清醒 ─ 無睇過數碼暴龍嘅人係唔會明白呢種感受架﹗數碼暴龍online,我屌你老母﹗我真係好撚嬲呀﹗﹗﹗

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

jy754015 發表於 13-10-14 10:03 PM
請回復我的問題~
嚴禁發表同本版沒有直接關係的主題(吹水或投訴主題), 一經發現一律關閉主題?
唔關數碼 ...

主題內容關於遊戲投訴
同時主題內容過於偏激
本人考慮到
可能會引起不同地區會員互相罵戰
所以關閉主題

另外
本人已經即時通報常報管理員
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:46 PM , Processed in 0.028323 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存