2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Blade & Soul劍靈 《Blade & Soul》劍靈 大陸版宣布 10 月 29 日不刪檔測 ...
go

[消息情報] 《Blade & Soul》劍靈 大陸版宣布 10 月 29 日不刪檔測試.. [少女時代] 擔任代言人~~~~~~~~~~~ [複製鏈接]

《Blade & Soul(陸版名為《劍靈》)》預定於 10 月 29 日在中國大陸進行不刪檔測試,將跟貼韓版最新大型改版「白青山脈」的遊戲版本。是次測試分為兩個階段,前一個階段仍需要啟動碼,而後一個階段則為不限號測試.

同時,《Blade & Soul》將簽約亞洲超人氣流行天團「少女時代」擔任遊戲代言人,攜手共迎青春不刪檔測試。騰訊遊戲表示,此次少女時代以遊戲代言人的身份與騰訊遊戲合作,出任《Blade & Soul》遊戲代言人,韓國最為炙手可熱的人氣天團的加入,相信將在2013年掀起青春與時尚相互融合的熱潮,《Blade & Soul》也勢必將迎來一次井噴式的人氣追捧。

與韓版的月費商城制不同,陸版將採用免費商城制的收費模式,配以劍靈會員的 VIP 付費服務。商城出售物品包括:時裝、背包、藥水、禮包等等;而購買劍靈會員的玩家則可享有優先登入權、人物屬性 BUFF、活力值存儲上限、會員標誌及會員角色名字顏色變化等待遇。

此外,陸版還有活力系統和豐匯行的設定,活力系統就是類似疲勞值的系統,玩家可以把當天剩餘的活力值存儲下來,日後會變成經驗值雙倍的活力值;而豐匯行就是跨伺服器的遊戲金幣與點券交換所,通過豐匯行,免費玩家通過出售金幣也可以兌換到綁定點券並享受付費內容。

陸版亦針對工作室利用低等角色大量刷金的行為,把遊戲前期的怪物和任務金錢獎勵下調,同時下降傳送、維修裝備的費用,以免玩家的遊戲體驗受影響.

最後附上  最最重要的  大陸版  官方網址:
    http://bns.qq.com/

PS: 轉自巴蝦!

玩咩ser

poypoypoy 發表於 13-10-16 09:41 AM
玩咩ser

仲未決定....
           因為仲未搶到激活碼

抽唔到咪買..1舊水左右

poypoypoy 發表於 13-10-18 12:43 AM
抽唔到咪買..1舊水左右

仲未到29號...仲有時間搶下既...

PS  : 話時話..你論壇ID有D熟...你係咪方兒朋友  標哥?

給發現@@

poypoypoy 發表於 13-10-19 12:11 AM
給發現@@

果然係機迷啊....有留意到呢只GAME!
你買佐激活碼號啦?

講時講.我依家返工都好少玩GAME....
上個月充返一個月韓服玩(2.0版)....
前前後後玩佐兩日都唔知有冇...
已經感覺厭悶...

再睇返大陸版....依家版本2.0  又要時間..又要大量金錢去玩...
諗到都冇咩動力玩咁樣

HEA玩吧啦..爆肝人士E個年代玩唔到的了 E家D GAME比錢就勁 洗咩咁認真 搵食要緊

poypoypoy 發表於 13-10-19 10:19 PM
HEA玩吧啦..爆肝人士E個年代玩唔到的了 E家D GAME比錢就勁 洗咩咁認真 搵食要緊 ...

話時話...你係咪已經買佐激活帳號?

如果岩既係1區....一齊玩....
因為今日我問佐之前陸版3測果陣俾個帳號我玩條友...
而家4測佢又俾個帳號我玩....但激活佐1區

你有冇我SKYPE@@~?

poypoypoy 發表於 13-10-20 10:03 AM
你有冇我SKYPE@@~?

我記得SKYPE 入面有你好友....
  但舊年換電腦之後...我冇裝返SKYPE...
     就連我自己SKYPE  ID 都唔記得佐...
一係你加返我RC ID: 戀儿~哥

搵唔到LOL..到時你開個RC 我入去咪得~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

玩緊陸服南天國
不過國服2.0變化好大,1-36級經濟系統調整過,
比較麻煩係武器突破同埋進化,要不斷咁喂狗糧升級。
野外boss掉落既精魄抽到衣服機率大幅下調左。

gus3381331 發表於 13-10-28 12:57 PM
玩緊陸服南天國
不過國服2.0變化好大,1-36級經濟系統調整過,
比較麻煩係武器突破同埋進化,要不斷咁喂狗 ...

騰信 為了賺錢...沒辦法...
其實2.0版由韓服開始..就係要花大量金錢同時間玩..

國服2.0只要有錢..什麼都可以解決...

話時話..我地暫定係一區  無日峰  .
公會係  梅雅莉 (韓服公會回歸國服)  RC  2020...岩既一齊玩

我想問,有冇人試過係淘寶買號,有既邊個賣家可信?thx

18216 發表於 13-10-29 02:25 PM
我想問,有冇人試過係淘寶買號,有既邊個賣家可信?thx

如果你要買號  ..
問清楚  有冇密保3條問題同答案俾你..如果冇..唔好買..(因為改密碼要3條問題同答案).
仲有  如果個QQ帳號綁定手機都唔好買...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:39 PM , Processed in 0.051317 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存