2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 鍵盤戰士 網絡紅人?
go

[閒聊討論] 鍵盤戰士 網絡紅人?

其實覺得好搞笑既係  
有D所謂玩家 覺得隻GAME 代理唔掂 自己唔玩
就日_日上黎講 隻GAME點點點 隻GAME D人點點點 然後呢樣唔掂個樣唔掂
衰D講句 打機志在開心 人地點玩關你鬼事  你無FD同你一齊玩緊係覺得唔掂  你有一班一齊玩得開心既FD 一齊吹下水 打下戰打下副  無聊一下都唔會悶
大前提係   你都唔玩  你日日上黎FORUM覆人 叫人唔好玩   咁得閒不如應徵做全職打手

回覆 kingdezlon 的帖子

@@@@@@@你講得好岩 呢區好多呢種人

以前DJ難好多,宜家易升D又比人話LV易上,精王易煉D,又話太易煉D價趺哂唔岩心水,LV出得快個陣又話太快追唔到,太慢又話一路唔開冇野玩= .=

代理想做得好都幾難

咁似我既  

自行對號入座

個位留左俾你  麻煩哂

kingdezlon 發表於 13-10-22 03:52 PM
個位留左俾你  麻煩哂

姐係咁  做得出唔怕應  不過望多兩眼又見你講得唔係好岩

大前提係   你都唔玩

我今日上完去抽旦

所以話 最有趣既所謂玩家 咪就係呢類   自己講完一套 行為上又反駁番自己  
可能你認為我講得唔岩 不過小弟真係唔太明白你自己唔玩 但係要係唔同既POST留言叫人唔好玩既動機係?
無朋友想招人去第隻GAME玩? 展視一下自己有幾瀟灑? 以老手玩家姿態奉勸一班後輩?

回覆 2003sky 的帖子

個人認為 其實隻GAME算做得唔錯 係代理係相隔較短既時間突然主力代理第二隻GAME
加上 有D好特殊既玩家好似你想講咁 怨呢怨路 唔肯付出錢又唔肯努力花時間  咁係咪叫個代理免費開個server俾你玩 要合嘜就有嘜 想中嘜就中嘜  不如自己寫過隻game

kingdezlon 發表於 13-10-23 09:50 AM
所以話 最有趣既所謂玩家 咪就係呢類   自己講完一套 行為上又反駁番自己  
可能你認為我講得唔岩 不過小弟 ...

你自已搵我係呢區所有既發文  完全冇提過叫人唔好玩既字眼  剛才我都有蠟過呢兩個月既帖   見到都只係有一個用戶發過一張咁既帖  如果就因為呢張帖就打一船人 真係好不該   雖然可能有其他帖有大量字眼叫人咪挽之類  但果d用戶既動機係因為有另一d用戶指出裝備15之類云云  先咁樣回

無朋友想招人去第隻GAME玩? 展視一下自己有幾瀟灑? 以老手玩家姿態奉勸一班後輩?

佢地都係叫人玩精靈樂章唔覺有乜問題

自己跳完火坑叫人跟住跳真係做唔出  但係有人想跳 點可以阻人  但係都要講番比人聽前邊既路係火坑格  咁又有錯?

大家都係自我感覺良好 關你撚事咩
你玩你嘅我玩我嘅 打你嘅機啦

唔使咁緊張  有無提及過 暗示過  睇番之前D post就知 不過就無咁得閒幫你screen cap.
haha 笠過呢兩個月既post 咁應該都用左你成日時間  但係不得不讚你既係 你有敏感既觸角 有極速卸博既能力
同埋 我都係想了解下(唔知個個人仲有無玩) 叫人唔好玩 但係長期係GF個page度講既心態係咩者.. 你知唔知?
btw 咁似我既 <-- 姐係咁  做得出唔怕應  不過望多兩眼又見你講得唔係好岩<----  
同你  你自已搵我係呢區所有既發文  完全冇提過叫人唔好玩既字眼  剛才我都有蠟過呢兩個月既帖   見到都只係有一個用戶發過一張咁既帖  如果就因為呢張帖就打一船人 真係好不該   雖然可能有其他帖有大量字眼叫人咪挽之類  但果d用戶既動機係因為有另一d用戶指出裝備15之類云云  先咁樣回<----
佢地都係叫人玩精靈樂章唔覺有乜問題

自己跳完火坑叫人跟住跳真係做唔出  但係有人想跳 點可以阻人  但係都要講番比人聽前邊既路係火坑格  咁又有錯?<----

心水清d既人有時間睇下 都知你應該荒到前後矛盾

樓主既發週同我係第2個POST既回貼重點一樣0_0

kingdezlon 發表於 13-10-27 12:17 PM
唔使咁緊張  有無提及過 暗示過  睇番之前D post就知 不過就無咁得閒幫你screen cap.
haha 笠過呢兩個月既 ...

我荒到前後矛盾 我睇唔出  

但係我就睇得出你前後矛盾 (11樓提過) 你開波1樓就講
打機志在開心 人地點玩關你鬼事

11樓講得岩  你打你既機  人地點講真係關你鬼事咩  自己打自己咀巴

自我感覺良好

讚嘆

其實覺得好搞笑既係  
有D因game而上論壇既玩家
覺得玩開論壇班人係道指出代理既不是  
就去呃殺佢地既吹水平台
得閒上黎 開post話論壇D人點點點
讚同唔好玩D人點點點 然後呢樣衰個樣賤格
衰D講句 上論壇開post志在開心  人地點玩關你鬼事  
你無FD同你一齊玩緊係覺得唔掂  
你有一班一齊玩得開心既FD
一齊吹下水 串下代理  無聊一下都唔會悶
大前提係   你都唔多玩論壇  你就上黎FORUM想呃殺我地既吹水平台  咁得閒不如應徵做全職打手

笑傲無雙

其實我覺得......如果你發表下自己意見係無所謂,但係你想去用自己既主觀睇法去叫人退出一隻遊戲,我覺得真係有啲唔岩
咁有啲人留低佐,照玩隻game,就證明入面有野吸引佢地去玩,個一刻既感覺就已經好值得佢地去玩,佢地覺得抵咪得,根本就唔需要你個人既[感覺]去疏擺佢地玩定唔玩
反正每個人既諗法,玩法都唔一樣,咁你點可以一味用住自己既個人主觀睇法去叫人玩或者唔玩一隻online game?
你覺得遊戲有啲野唔係物有所值,但係你又知人地都覺得呢樣遊戲物品唔係物有所值?或者人地覺得洗成千蚊去抽隻坐騎,抽佐番黎玩覺得好抵呢?
有時你睇到既野,同人地睇到既野根本就係唔一樣,佢買呢件遊戲物品,就係佢既選擇,當中包含好多原因
我打個比喻,有人選舉話要投A先生做特首,而你就一直話B先生先至係最佳人選,叫人地唔好投比A
但係你又知投啊B就一定係岩,個個人都應該咁做?
呢個世界根本就無錯與對,每個人既睇法都唔會係一模一樣

所以都廢事再應佢  哂gas

我都幾認同 樓主講既論點~ 仲有D人都唔明, 都唔明打咀炮咁-.- 威D咩

唉,小學雞扮有錢

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 08:08 PM , Processed in 0.043883 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存