2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 個D成日以為裝就係一切實力既人好好反省下啦 ...
go

[抱怨專區] 個D成日以為裝就係一切實力既人好好反省下啦   [複製鏈接]

事情唔多講,基於某D人話有圖唔係大哂(亦即佢已經認左自己屈我+無理打我在先的了,所以唔放圖)
係S5,我個時念住入去食人地罵戰花生(不過同我無關)
點知我一去到佢地就完左.咁我唯有坐係台上一兩秒

跟住我既族人就泥左(可能見到我族P係s5所以泥掛.唔知佢地)
跟住我見到佢就一入到去就比一個退左族既女火戰打更
跟住我仲發覺個位人兄好似好高水抗咁
我就洛去用水卡(得36pt攻)就用左招冰矛念住試下咁
點知佢咁岩紅血(話說佢當時都比另外D唔認識既人打到紅血)
咁就殺左啦.跟住我+s咁好快打左個「sor」,不過可能太短比其他對話姐住左掛(我唔清楚,因為我打完就冇理過佢)
以下既事件唔知同上面依件有冇關係
-----------------------------------------------------------以下係事情既原因,經過,發展,個人不解的地方-------------
好啦跟住我返台既時候,一位女弓,80幾LV水弓好似都有+11,爆哂大技先殺得死我
跟住我就問佢咩事
之後佢可能打字慢,就答左個「夠擔洛台啦安9」之類既說話,
跟住我就同佢罵戰左一輪

我地主要都係圍住NOS有冇技術而講
而最令我不解既就係
無論我講咩.佢既答法都係只有「夠擔洛台啦安9」之類既說話
仲話我只係識上台.得把口.

咁NOS係一隻點既GAME咪用咁既方法去對待囉
佢唔係技術GAME點解要洛台同你打姐

好啦,講左一輪,佢就唔夠我講,跟住終於講重點 ,佢就話我打佢在先
我心念,就算打左你都有say sor啦,但佢就話冇
咁我就念唔到邊個,跟住佢就死口唔認
直到我話我cap左圖在先
跟住佢就沉默左一段時間,之後又再打返我
好明顯心有屎啦,自己打錯人又唔認,
個到咁多水咒,係唔屈,只係屈我一個,我個時同佢既距離仲要係好遠,
點都唔關我事掛大佬
-------------------------
之後就有個女暗弓出左泥就幫佢口就堅稱我有打佢
跟住我講返相同既說話:我cap左圖.唔洗講咁多(從此可見佢一定係比人吹泥,仲要唔知發生咩事個隻.)

之後佢地就話,「打你唔比咩!?」之類的話啦
冇話唔比既,你無聊姐
跟住主要都係個女暗弓講野,個位主人翁已經淆左唔出聲
佢就話為左100蚊而哂佢時間,
喂大佬,依加係你哂更我時間.仲話100蚊好少

跟住我就話,咁你打我都係冇咩利益姐
損人不利己
跟住佢就話可以攡KDA(我念係個D咩kil death)
咁你為左依種虛榮感
咪仲無聊
100黃金點都值過你依D虛榮感啦
跟住我就同佢講我依加OFF,出台比佢殺多陣又點話
跟住佢都唔係殺得好多
唉,你成班80幾90 一齊圍我,都要花成5秒幾
如果NOS真係隻技術GAME.你地執得.
最後都只係殺左我三次,感覺上原來多裝都唔係好有用(ps.我只係用更45LV甲+6 )
------------------------------------------以下係我個人感想----
我最為不滿既係
D小學雞當哂有裝就好勁
你咪又係只係PVP
跟住就當NOS只係得PVP咁
佢地岩岩仲問玩nos唔PVP仲係為乜
NOS只係得PVP?邊個說的

之後有人仲話「43連回a10快D報串上2KF 」
我出名報串狗泥架啦,唔報對唔住我自己
抱歉令你誤會,我一向都是報串大,如何?
已有 1 人評分Good 收起 理由
迷戀﹏愛 + 1 見你打咁多字,比個骨你

總評分:  Good + 1   查看全部評分

笑傲無雙 忍影世界

點知佢咁岩紅血(話說佢當時都比另外D唔認識既人打到紅血)
咁就殺左啦.跟住我+s咁好快打左個「sor」,不過可能太短比其他對話姐住左掛(我唔清楚,因為我打完就冇理過佢)

人地高水抗關你咩事
willdiey + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

★熊貓;D 發表於 13-10-23 10:19 PM
點知佢咁岩紅血(話 ...

咁個個都叫做認識啦
因為之前係同族人
加上佢又打更我族人(雖然明顯地佢地係玩更野-,-)
咁又唔可以話同我無關既

但至於你話同我有大關係都唔係=,=
係依點上我不能盡解(而且同事件關係亦都不大,所以提得較少,抱歉)

夢之都有講KDA架咩

其實我一直都好想知
你到底幾lv咩裝咩職
如果你90上講呢句
唉,你成班80幾90 一齊圍我,都要花成5秒幾
咁我真係會好睇你唔起

零度可樂 發表於 13-10-23 10:37 PM
其實我一直都好想知
你到底幾lv咩裝咩職
如果你90上講呢句

我73
係佢地成班80幾90幾打左勁多下都miss
事後佢地D「好朋友」就話佢地只係用D「癈裝」泥「讓」我
只不過,到底係裝既問題,定個天都唔幫佢地就唔知了
(ps.我用更咒45甲……)

醉爱_宇 發表於 13-10-23 10:35 PM
夢之都有講KDA架咩

唔知啊
不過個意思係咪解kill death
我唔知係咪
不過我估應該係

好似無乜特別

a10fc98 發表於 13-10-23 10:40 PM
唔知啊
不過個意思係咪解kill death
我唔知係咪

kill death assist
a10fc98 + 1 thx-,-

總評分:  Good + 1   查看全部評分

文章意外趣味 期待續集+1

a10fc98  唔洗期待,已有無聊+唔合邏輯既人走泥回了.  發表於 13-10-24 10:54 PM

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

年年月月我們慢慢成長 卻遺忘多少的片段

回覆 a10fc98 的帖子

笑撚左囉 自己叫我唔好挽夢 又唔撚見你唔挽? 好心你啦 我做乜你學乜 講下你又嬲 你夠膽咪話你冇拎到果43分囉
有拎到就摺埋啦 仲要勁撚串咁講:你換好似我咁GE電腦咪得 咁點解我要換呢 我鍾意用我宜加宜部電腦唔得架?用下腦啦傻仔 唔好以為人人似你咁 自己冇錢收野就話人小學雞 HKD戰士 人地用HKD挽又點 有人話唔比架咩 咁你自己打到人事後仲要串柒柒咁 我咪打你囉
話我小學雞 你自己冇錢人地就唔用得HKD去挽? 一尾係到密我叫我唔好挽夢   我挽唔挽夢關你乜事 你咁唔中意人地用錢挽 咁你咪唔好挽夢囉 夢之大把人用錢挽啦 我理得你用咩甲 我15劍秒唔到你好正常姐 話我垃圾? 咁你咪垃圾都不如囉  你當夢之係交友game 咁你咪慢慢去交友囉 你咁認為係交友GAME 咁你咪唔好上P場挽囉 人地打你又唔得 自己比人打又要嘈嘈嘈 顧好自己先啦 嘈
就算我當你冇心 你講完sor人地睇唔到唔識講多次架? 比人打都抵死啦 當正夢之你屋企咁
自己知冇圖冇真相就好啦 圖又冇張 你講柒哂

a853139157 發表於 13-10-24 10:21 PM

笑撚左囉 自己叫我唔好挽夢 又唔撚見你唔挽? 好心你啦 我做乜你學乜 講下你又嬲 你夠 ...

笑左囉
原來個個傻仔係你
無啦啦係P場話人連回43擺明串更我先啦
仲話我串你先.你有冇野啊

「自己叫我唔好挽夢 又唔撚見你唔挽」
我有叫過咩?唔記得左tim,不過一定有講理由同原因既 (假設你有cap圖的話…… )

「你夠膽咪話你冇拎到果43分囉」
拎完又點
你要話我,都要講證據證明我係有意呃分架
冇證據=屈人

講真,我有錢都唔投資係依D垃圾game到啦
有錢都買CSGO,1.6,CSO,FFO既點先啦`
有排都未到NOS依隻哂錢game  (當然,我第一時間會投資洛BS到,原因好簡單,因為可以賺到唔少錢,又唔洗好似你班傻仔咁係咁打天毛先有得攞)

不過話說,係你話我小學雞先定我話你先呢可
不如你問下個到D人/自己回想下啦傻仔
你又有咩理據話我小學雞呢

人地用HKD玩關我鬼事
我有講過HKD三個字咩
有既,我切
你有種就cap張圖話我有!
冇就唔好屈人啦記住(我用J賭我一定冇講過依三隻字+你屈我 )

「咁你自己打到人事後仲要串柒柒咁 我咪打你囉」
哇.笑左.佢屈我打佢先.
我唔串對唔住我自己囉sorry
sorry,我就係要串柒柒,咁點
鬼叫佢打我先,仲想屈我.幸好我有圖姐.我冇圖?就輪到佢擺上2KF講我啦架bo
情況好唔同wor大佬,你有冇野
你連事情既先後都唔知就打,
咁你係咪仲小學雞?
你搭口唔係問題,你係連事情既發展,經過都唔清楚仲係到話我:ro08:

「你咁唔中意人地用錢挽 咁你咪唔好挽夢囉」
我點解要唔玩,因為你比錢所以我唔玩?
邏輯上好唔正確
而且,我有冇話唔中意人地用錢玩先.有冇!
你只需要講有冇.廢話唔多講

見你打咁耐.
結論得一個
咪又係個「」!

「我理得你用咩甲 我15劍秒唔到你好正常姐 話我垃圾? 咁你咪垃圾都不如囉 」
同上,垃圾依個字都係你講先.唔信你自己問下人/如果你cap左圖既自己睇返唔該.
NOS依隻GAME都冇技術之分,點會出現垃圾依個字姐,我真係唔明
不過如果你問我點解要講,因為既然一個冇技術既人以依隻字眼話我,
姐係你好有技術啦,但我又唔覺 (從你話咩勁我好少啊,咩垃圾唔好入P場啊依D字眼)
咁所以叫返你做垃圾都唔出奇

「你當夢係交友game 咁你咪慢慢去交友囉 」
已交,唔洗你講。

「你咁認為係交友GAME 咁你咪唔好上P場挽囉 人地打你又唔得 自己比人打又要嘈嘈嘈 顧好自己先啦 嘈」
我入唔入P場關你鬼事咩.嘈嘈嘈
人地打我更係得啦.不過要係我同意PVP之後囉..
依D P場既潛規則係咪要同你講埋?   
(ps.唔好同我講你唔知,你係串完我之後我用人囝先睇到你同人消完泥)

不過有時我都冇理
今次係佢打完我,跟住話埋我安狗先嘈
而並唔係你所講既咁「人地你又唔得」,並唔只係打,係+,明?

唔,我已經顧得自己好好,多謝關心

a853139157 發表於 13-10-24 10:21 PM

笑撚左囉 自己叫我唔好挽夢 又唔撚見你唔挽? 好心你啦 我做乜你學乜 講下你又嬲 你夠 ...

「就算我當你冇心 你講完sor人地睇唔到唔識講多次架? 」
抱歉,我以上次「43連回」既步驟唔小心(其實並唔係唔小心,係電腦問題)咁唔知點解sd 多左好多次,
不過我族人話佢應該都係「唔小心」睇唔到姐

再者,當我講左我有圖時,佢都認左啦
姐係個個唔係佢啦,
所以你要係依件事上面嘈並無意義.

「當正夢之你屋企咁」
我冇講過,唔好再屈我啦唔該
屈得就屈,我話你老母係男人加六條賓州都得架啦

「自己知冇圖冇真相就好啦 圖又冇張 你講柒哂」
洗乜圖,個到s5 P場幾多人,個個都做得證人,仲要圖泥把撚咩?

加上條友自己都認左啦,我點解仲要圖,
圖係用泥證明檢控一D 被告唔承認做過既錯事上
明唔明圖既用途?

姐係我打個例子
有個殺人犯殺左人+佢認左罪
跟住佢認左,跟住被告既侓師就不斷問有冇圖一樣,
係已經冇用架囉
明冇?

最火既係連自己講既野會激嬲人都唔知
睇個樣十成九都知係比D怪獸家長養大,乜九人情世故都唔識
一日到刻只係識係P場到「恰人」

a10fc98 發表於 13-10-24 10:42 PM
笑左囉
原來個個傻仔係你
無啦啦係P場話人連回43擺明串更我先啦

CSO ?

玩過星曲WEB

原來又係有垃圾見人低lv就恰人既事

回覆 星-仔 的帖子

正常
夢之而加係咁嫁啦

簽名被屏蔽

近攻才王道 發表於 13-10-24 11:10 PM
CSO ?

依個比較小
依加正在存閒錢買CSGO
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-5 11:20 PM , Processed in 0.035838 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存