2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 香港投訴區 對間D字頭既直銷連所店完全失哂信心
返回列表 發新帖 回覆
go

對間D字頭既直銷連所店完全失哂信心 [複製鏈接]

上星期我去買左個焗爐佢標價800幾現購價400幾
咁我一開始唔係為左佢減得多而係個價錢岩
之後買完佢話2日後送貨啦!晚上送到梨之後我發覺當時個盒已經係穿左個洞
但係我就覺得唔緊要啦~之後佢地走左我就開盒梨睇~原來發覺個焗爐側邊已凹左一個好大既凹位
之後打返比送貨個個就叫我地第二日打返去公司,咁第二日打返去公司佢地就話叫我WHATSAPP幅圖比送貨個個
之後就叫我等佢地確認再打返比我地幾時會送貨啦~(之後個部份唔打了)
到左今日送個新焗爐梨~因為我要返工所以我媽就幫我試~機身係正常既~但係插電後個電源燈完全無反應
過左一陣間都係唔識發熱~之後我媽就打返去話退貨啦~佢就話個日幫我落單既員工今日放左假叫我聽日再打去

成個過程搞到我好灰~原本打算送比自己生日~點知搞到咁

另外我想問如果呢個情況我可唔可以要求公司退貨唔要嫁?

十週年勳章(賀詞)

如果佢仲係無回音, 消委會幫到你

搞掂左啦~不過中途都係搞左好耐~打上客務部佢講完既野叫我去門市搞~門市又話無人同佢講過~推梨推去
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:36 PM , Processed in 0.032204 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存