2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新龍之谷 伺服器/帳號/下載程式疑問/港台兩地遊戲差異說明 [ 11/ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: kacky
go

[心得分享] 伺服器/帳號/下載程式疑問/港台兩地遊戲差異說明 [ 11/8 新增 無恥網友轉貼本人分享]

ㄨ然﹏* 發表於 13-11-8 03:49 PM
請問一下
早鳥報到專屬禮包(一)(二)
OB菁英禮包

無錯啊~~
GF+ 開通帳號的活動虛寶序號都可以儲入 GameOne 帳號!
因為序號係要在遊戲內打開商城(F11) 內輸入的!
不要嫌煩~~GF+ 帳號虛寶相當實用!  絕對值得你花時間去開通
已有 1 人評分Good 收起 理由
ㄨ然﹏* + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

要同時harddisk有2個都唔難..只怕更新時出錯..
不過我更怕...3寬頻(死和記) 唔被我玩姐...
可能有人唔知..3..只保證連返香港有100MB..連出海外..間直係lag爆

chantelise 發表於 13-11-8 03:57 PM
可能有人唔知..3 ...

版友你之前試過玩連台灣伺服器的Game 嗎?
都好Lag?

kacky 發表於 13-11-8 03:59 PM
版友你之前試過玩連台灣伺服器的Game 嗎?
都好Lag?

我都試過 LAG就唔會話LAG到停畫面

係有時太多人一齊出技 就會卡住OR係咁疾

恩...在2013年頭由HKBN轉去3...
原本玩開的台灣某"國產"ONLINE..突然狂lag..
只有深夜2點至早上8點左右會超順暢..
中午晚間超lag..
我打上去台..你都估到吧...無任何意思..佢地係差人一皮...
佢地一再強調"只保證連返本港有100MB..出外..因為好多因素..."
好多因素...好多因素...好多因素...

chantelise 發表於 13-11-8 03:57 PM
可能有人唔知..3 ...

hkbn 出海都無保證..平常時段OK, 一到晚上9~10點會LAG +慢
和記更加洗講...拎去BT , 上下網都還好, 打機就GG
不過TW 既network 據我所知..質素都係麻麻

HKBN+HGC+PCCW  我都用過哂...

GF+ 開AC 有送豬仔..又有送翼...
但香港好似用GAMEONE 好D...
點簡好....

thomaswai 發表於 13-11-8 04:14 PM
GF+ 開AC 有送豬仔..又有送翼...
但香港好似用GAMEONE 好D...
點簡好.... ...

版友~~首先你唔好誤會
GF+ 帳號虛寶不是 只可儲入GF+ 帳號 同時也可以儲入GameOne 帳號的

另外 你所提及的虛寶是隨機獲得~唔係實質送

唔清楚你係咪講緊呢個活動

開通帳號活動連結

11/1-11/12 開通送 早鳥報到專屬禮包(一)                               11/13-11/24 開通送早鳥報到專屬禮包(二)
隨機開啟以下物品:                                                       可隨機開啟以下物品:
1        封印印章50個                                                              1       緊急HP恢復藥水20個
2        生命的喇叭(30天)1個                                                 2       緊急MP恢復藥水20個
3        道具保護魔法果凍25個                                              3        VIP(30天)
4        [活動] 可愛兔子帽                                                       4        復活書10個
5        雄偉的黑色翅膀(30天)                                               5        忘卻的契約
6        胖嘟嘟的王冠豬兌換卷                                              6        火龍翅膀 1個(30天)

kacky 發表於 13-11-8 04:22 PM
版友~~首先你唔好誤會
GF+ 帳號虛寶不是 只可儲入GF+ 帳號 同時也可以儲入GameOne 帳號的

:o~
隨機....
sad....

omy999 發表於 13-11-7 10:52 PM
有冇人知道如果我係澳洲住既話個IP玩唔玩到架?

官方答左我~~
目前應該是沒有鎖海外的IP

好多人仲未搞清楚..

中奶昔 發表於 13-11-8 07:17 PM
好多人仲未搞清楚..

係啊~版友...真係仲有好多都未搞清楚架! !

但係點解我用GF+,我D FD 用GAMEONE,佢地開場PVP,我見唔到?

anson2610 發表於 13-11-15 08:48 PM
但係點解我用GF+,我D FD 用GAMEONE,佢地開場PVP,我見唔到?

呢個可能性可以話係 0
除非你地唔同server...   

咁姐係好易買錯點卡

kacky 發表於 13-11-16 12:08 AM
呢個可能性可以話係 0
除非你地唔同server...

即係角色創造嗰個SER?

anson2610 發表於 13-11-16 10:12 PM
即係角色創造嗰個SER?

無錯~
因為同server 無可能出現呢個問題
仔細再搵清楚~~

kacky 發表於 13-11-16 11:07 PM
無錯~
因為同server 無可能出現呢個問題  
仔細再搵清楚~~

如果我地係唔同SER創角,有冇解決方法?

有,可以選擇事旦一個伺服器重開 或 是跟官方最新活動,

轉去新伺服器 --卡西歐斯  (限阿依琳伺服器角色)

活動詳情

玩過星曲WEB

大陸仔都有黎玩咁唔分埋大陸?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:16 PM , Processed in 0.077869 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存