2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 真係嚇到我9都縮埋 : 求所謂既大人睇下,另外有人強烈要 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 真係嚇到我9都縮埋 : 求所謂既大人睇下,另外有人強烈要求開名 : wingpk19 [複製鏈接]

http://www.2000fun.com/forum.php ... ;page=1#pid87727695
回返d人講既野
咁我怕有人睇唔明我打乜
咁我就是是但但 隨隨便便咁講下應該點睇我打既野(如果你想睇
)
先複製條link 再對比每一個人 佢答我d乜 我係e到就答返佢d野
如果仲有機會 我都會以 e種方式去回答
有d特別有深度既人士 我就唔想爆名既 可惜佢強烈要求
我都會跟佢既諗法

之於你仲係搵唔到,姐係好似條link咁
我又冇講名 你可以再禁入link中之link
睇下邊條友講既野同我講既野係呼應就差唔多

mylikeyy:
老實講 藍蛋3階 係唔係已經比人標籤左爆硬

再見有人用藍蛋生 = on 9?

我夠好撚想帶住隻垃圾寵 周街行同打怪啦

但係我有冇啊 , 生都生唔到 同我講未來點好點好

我夠知生左出泥我會好開心tim

我夠想普通咁玩下 唔想發火 唔想開post tim

咁官方有野做得唔好 搞到我要出泥講野都冇計

怪我e1位玩家 自己on9搵藍蛋博?

點解就唔可以講下官方其實根本上就設計有問題

開蛋係要運 e個係一定 我冇話唔係靠運

最慘佢係99.999%靠運

如果隻game真係睇運氣 咁仲玩泥做乜

成日一班玩家為串而串 :
吊 係你自己問題炸ma , 又唔7見我有事
柯屎唔出賴地硬 , 你地on 99
根本就冇諗過官方其實設定有問題

我唔知你為乜原因 , 個人喜歡又好乜都好
真心咁樣同你講都冇意義

世若:
你話開新ac 拎蛋 , 我刷小妖獸個陣就諗到好耐
你話馬後砲又好 話乜都好 信不信由你

但係點解我要 去刷任務蛋而唔係刷藍蛋
最後咪又係官方設計有問題

個個彈一堆解決到我所謂既問題
但係就唔敢從官方個到入手

我夠知從官方入手 影響好多野
但係整隻遊戲出泥

係應該玩家就官方多d 定 官方就玩家多d?
講就講互相一樣 但係多數都係官方就玩家多d啦
係咪咁講啊

姐係官方同你講 我食緊飯
正常1個鐘頭後開ser 佢變左2日後
你都會插9佢啦

方且 藍蛋 本來就係遊戲 基本既野
佢連e樣都唔改好 佢有咩叉野可以改?

fatwa362:
先唔講你on 9 以為我係link中條on9樓主
再將你個d說話套用返官方說法:
如果咁易上到3階 我神早蝕本啦你都on 9
而且1階10data又唔係"多"姐 玩殘佢地都得啊
再唔係佢地咪自己整隻遊戲出泥囉 柒頭皮

田中俊一^wel^l
咁我就copy埋田中先生所講既野過泥 方便大家睇下
其實礦石 鑽地 加布真係好易上

一隻game冇點數收入點樣開比你地玩

好寵當然要花點錢(唔想花你未等幾年出齊蛋自己慢慢打囉)

你唔好話你花得個幾粒鐘想要上4/5啦..

e家d90後大多都真係冇乜心機同藝力!

比錢玩人地玩得開心你就唔好做代表啦小朋友!

一隻遊戲冇點數收入點樣開比你地玩
一隻遊戲冇玩家佢開左有乜用---->佢基本設定做唔好 人流898 再見
好寵當然要花點錢
3階寵都算好既 係咪先?可惜我打左幾百粒冇一粒生到啊 我唔好運姐唔好運姐
你唔好話你花得個幾粒鐘想要上4/5啦..
如果花得幾粒鐘就有4-5階 我仲會係到吹水?你講野之前諗清楚先啦
e家d90後大多都真係冇乜心機同藝力!
睇上題 , 如果我冇花幾粒鐘+句子答法 你估下我用左幾耐?
小朋友 , 你連基本野諗都未識諗 學人出泥串人
容許我向你說一句 : 你收皮啦好ma

wingpk19
佢主觀覺得入點既人就係暴發戶,一定唔會用藍蛋沖,唔了解藍蛋既世界...真係有D幼稚...同埋我強烈要求佢開我全名,做埋哂D無謂野

我覺得 係官方on 9 部份玩家低能(包括我---點解?因為我用藍蛋生3階)
之於我所講既野 我諗你好清楚 唔多再講

後補 睇少左 唔好意思 :
你做實驗 咁你比數據先唔該
雖然話有圖有真相

但係我想講
你話 我用藍蛋衝到好多隻4階
圖只有一張不可信
我仍知道你開心到影唔到圖 有次
方且都有人講過 , 你所實驗既蛋 好似係鑽地獸,好容易成功
我先唔講你鑽地獸蛋 , 因為我生既都只係小妖獸

問題在於 好容易成功
e句大家心知肚明 姐係可能官方設定到
較廢既比較/相對容易
較強既比較/相對困難

順帶一提 雖然我咁講 但係沒有講過我唔中意廢寵
你比隻廢寵我 生到3階 我仍會好開心+照要

但一定唔會去到次次都幾十隻上唔到3囉
講真 我都想知點解我真係次次爆

爆既事例 大家有眼睇 ,
我唔想再浪費時間再去打蛋爆蛋 影圖 放上泥
信不信由你

強烈要求開名
以上內容由我真係新泥 及 wingpk19 提供

藍字樓主..黑字回答

一隻遊戲冇玩家佢開左有乜用---->佢基本設定做唔好 人流898 再見?
基本你老尾咩,,新服咋大哥你想設定如何
3階寵都算好既 係咪先?
完全唔覺得囉..我覺得你自我安慰..你應該明知3楷是廢的吧!?
如果花得幾粒鐘就有4-5階 我仲會係到吹水?你講野之前諗清楚先啦
仲有你UP埋一堆冇哩頭野我只係見到你大大字叫人離開隻GAME同ON X仔花錢..好敏感..關唔關你事先...
睇上題 , 如果我冇花幾粒鐘+句子答法 你估下我用左幾耐?
小朋友 , 你連基本野諗都未識諗 學人出泥串人

前日既野今日諗過先黎答..你個腦都幾好喎..不過都係文不對題
呀樓主自己叫人離開!點解自己都仲會番黎既!掛住數碼暴龍
容許我向你說一句 : 你收皮啦好ma
你離開數碼暴龍我即刻收皮

回覆 田中俊一^wel^l 的帖子

基本你老尾 ok?
商城係基本 你贏
藍蛋 唔係賣點 ok 你贏

唉 廢時比人話 賣點唔=基本 驚到9都縮埋
3階寵都算好既 係咪先?
我扮明係串緊你 3階寵都算好既係咪先 ,
其實你有睇我之前講既 就知 我係連3階都上唔到

仲有你UP埋一堆冇哩頭野我只係見到你大大字叫人離開隻GAME同ON X仔花錢..好敏感..關唔關你事先...
up埋一堆無聊既說話 我都知會好敏感
咁你怪我 我只會怪官方
你話我咁講 我認我有錯 係對唔住
不過咁係咪代表官方就冇問題?

前日既野今日諗過先黎答..你個腦都幾好喎..不過都係文不對題
仲有我唔得閒日日上泥開post
講一隻""我認為""唔好玩既遊戲
仲有 我講既野 從來冇諗過文不對題
我想講咩就講咩
你吸收到我所講既野有幾多 就幾多 我係無所謂

仲有我對事對人都有感情
我係中意隻遊戲 我認為佢係會有改變
所以我先返泥 得閒望下
可惜一次又一次 差落去
外掛 物價 爆蛋 data 已經唔係一日所談

試問一個遊戲官方 , 見到咁既問題
有gm係到 , 點解問題仲未解決?
你話解決好外掛已經煩
可惜外掛之前已經有藍蛋高機率失敗既問題

你話新服未能設定完善
可惜 遊戲賣點就係你可以生蛋出泥
而最重要 ""我所謂""既基本 都未做好
咁隻遊戲點""完善"" 我都覺得佢未完善

田中先生: 你離開數碼暴龍我即刻收皮

你問我e+有冇玩數碼__龍
我冇 , 再加上收皮 只不過係增強語氣之類
你可忽略 我有時仍唔會紅字粗口

好多謝 WinG乄先生既追問之類

咁我答返佢先 , 我係打錯左 , 應該係藍蛋高機率失敗既問題 重新更正多次

咁佢就問我 : 姐係藍蛋設定到100%上5階 先解決到我問題?

咁樣只係會帶出第2個問題 , 買點既人得唔到正常既回報
所以我覺得 其實藍蛋生隻寵 你提高生到機率 就可以接受
你話提高幾多 我真係唔多知 , 始終涉及官方個d問題
不過你話我加左啊 加左0.000000001% 既話
你話我接唔接受 你自己知

我真係新泥  啊 吊,唔係 我未食早餐 .....應該係高機率失敗問題 <<<<< 更正  發表於 13-11-12 05:04 AM
我真係新泥  好問題 e+即刻改 的確我係寫錯 唔好意思=.= , 藍蛋爆係正常 係低機率 , 誤導左你 唔好意思  發表於 13-11-12 05:03 AM
WinG乄  其實咩係"藍蛋爆既問題"? 即係設定到100%上5階係唔係就解決到你指既問題?  發表於 13-11-12 05:00 AM

我真係新泥 發表於 13-11-12 04:56 AM
回覆 田中俊一^wel^l 的帖子

基本你老尾 ok?

OKOK..我都唔想嘈落去...見你都冷靜回覆

不過下次你開POST可唔可以唔好有令到其他玩家覺得敏感字詞..所以你篇文先會比人炮

我真係新泥  絕對冇問題 , 不過講多幾次 玩家都當我9up架啦 , 某部份人會理我 但某重要人士唔理我 , 其實我開post既意義同目的已經冇左  發表於 13-11-12 05:14 AM

回覆 我真係新泥 的帖子

只係想公道小小講句 有唔小人抽左2千蚊先中一隻5階 亦有人第一抽就中
藍蛋亦如是 有人一兩隻就上到4/5階 亦有人聲稱沖左幾十隻都上唔到3階
p.s. 唔好話偏心吹捧鑽地古尼易上 之前開左帖4階黑大耳果個都係1隻就上到4

你叫人改機率 改極都係會有人唔滿意
再者 去代理一隻遊戲要錢 去經營維護宣傳樣樣都要錢
而家出黎俾你免月費玩 有方法唔需要現錢就有機會上到5階其實係唔係真係唔夠呢?
況且你係想勁 去刷加布藍蛋上5階之後收隻3階亞古咪得 奧米加暫時全遊戲內最勁
加布d人都話易上 而且獸data唔貴

樓主所講既"姐係可能官方設定到 較廢既比較/相對容易 較強既比較/相對困難"
呢樣野其實正常嫁喎
你玩其他遊戲沖裝 當+10封頂 唔通俾你沖+1同+10機率一樣? 沖白裝同沖神器機率又要一樣?
再者 你所指既較廢其實真係會廢幾多?係唔係會廢到唔夠用先?
真係要勁 學我上面咁講直接玩5階加布同3階亞古就夠 唔需要再玩其他寵

何必咁大怨氣,相信任何玩家都經歷過爆蛋,而且一定唔會比你少,我都係其中一個,如果你只係求3階,而沖藍蛋爆咁多隻都上唔到3階既話,咁點解你唔直接去買隻cash蛋或者249既3階蛋呢?背後原因我相信你自己會知啦,有時間係到開post,不如打d藍蛋,data去賣,儲錢買3階,4階,好過你沖藍蛋求3階啦,如果你真心只求3階的話

兩個都無極限

其實睇左咁多次樓主個帖
我依然都搞唔清邊個係邊個
樓主可唔可以分開一個個人講野
又或者用下引用黎表達咁呢?
E+好難花生同發表意見咖啵
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:05 PM , Processed in 0.034539 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存