2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 有關下山 / 易容 一問
go

[疑難雜症] 有關下山 / 易容 一問 [複製鏈接]

我係丐幫 如果普通下山 入完無根 學完d技出師  可唔可以番去丐幫...?

假如我易容 入左無根 學完d技出師 又番唔番到丐幫..?

樓主 依啲野好容易查到,企GAME都有說明......
下山 唔洗用錢,但技會扣到4層 (應該冇記錯),回到門派就會回復返之前層數。
易容 大概4-5.5D 官銀 (2SER),但可以保留原本所有層數武學。
有錢就玩易容,冇錢就玩下山。

如果港服唔似國服定時開勢力聲望雙倍活動

囉住下山四層武功出黎行有排你挨

打修禁雁門又冇人組

雲哉 發表於 13-11-12 09:38 AM
樓主 依啲野好容易查到,企GAME都有說明......
下山 唔洗用錢,但技會扣到4層 (應該冇記錯),回到門派就會 ...

可能你唔明我想問咩    因為無根門同8大派係敵對勢力  之前國服講左 下山遊歷只可以入去友好勢力  咁我丐幫  下山入左無根  切完  仲可唔可以番上去丐幫   易容都係一樣  因為我怕入左無根去學完技 出師  唔俾我上番去丐幫學技
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:59 PM , Processed in 0.028838 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存