2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 Tower of Nightmares, to face the Nightmares within!
go

[閒聊討論] Tower of Nightmares, to face the Nightmares within! [複製鏈接]

覺得喱次個 event 名真喺好貼切! Anet 越嚟越變態, 而且開始有啲虐侍狅嘅傾向!
禽晚嘅 update 响個塔入面打咗兩粒鐘倒。感到嘅喺自已有被虐侍狂同好快就冇人會再入嚟!
BTW, 我禽晚最勁果次都只喺可以 "衝" 到 Central Chamber 前面果段迷宮走廊嘅入口 ( 走廊都入唔到! ), 所以連個 Central Chamber 入面喺咩樣都未見過!

終於登頂啦!

禽晚的 player 好正! 上咗頂三次都遇到一班好肯打嘅 player。 一路打, 一路救人一路推進唔似之前咁各有各衝。

少少遺憾嘅喺, 最後上果次响入 central chamber 嘅 instance 咁啱果 group 其中四個包括我都喺公會成員, 得一個唔喺。
但唔知點解打到一大半果陣我突然彈咗出個 instance, 再入番去已經凈番自已一個!
又唔想就咁出番去, 結果全程孤獨作戰!

最後响尾王 Champion Hybrid 開箱攞到隻 mini 營光蛇仔, 算做執番個彩。

-

第一日開就帶左班人硬衝上塔頂

而家好好多喇, 啲 player 都唔會死衝, 好肯回頭幫手。如果唔喺個 zerg group 幾大都死, 因為你會發現越走越少人, 最後凈番自己一個跟手死埋响度!
禽日啲 zerg group 認真夠規模, 啲怪一出現就即刻被啲人潮活埋! 晏晝見公會都有 commander 帶團上塔頂, 咁啱我响塔頂 high dive 咗落嚟跟得上。 點知越走越多人跟, 後尾人多到幾乎連自已個 character 都睇唔到!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:33 PM , Processed in 0.031906 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存