2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 無根門疑問
go

[閒聊討論] 無根門疑問 [複製鏈接]

我奇遇左兩次,兩次都MISS哂.......
想問做主線任係唔係一定要有葵花25先可以做到?
有無人試過好似我咁MISS兩次奇遇?我怕無第三之Orz

老友你真黑,不過我識得兩個人都MISS左無根奇遇,但得一次,一個叫玄冥二仙,一個叫柯南乂,當然個D題外話,
要入無根三個條件滿一就得,1.葵花25 2.奇遇 3.閹人活動機率性中相中BUFF
咁閹人活動既機率其實就低到嘔血,我地閹左成個幾兩個星期先得一個得左,但個個係我地開既一隻分身- -笑死,哈哈......
總之基本上除左奇遇之外其他兩個都難少少囉,咁無計啦......

我都miss過一次無根奇遇,第2次人在就入左了,但無根門既日任煩到嘔,請慎重考慮....

迪路. 發表於 13-11-17 04:46 PM
我都miss過一次無根奇遇,第2次人在就入左了,但無根門既日任煩到嘔,請慎重考慮.... ...

入左=局住做繁複枯燥 既任務
唔做冇貢獻聲望學內功,劍法
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:30 PM , Processed in 0.040414 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存