2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Chain Chronicle 想問邊隻SSR首抽開局最好
返回列表 發新帖 回覆
go

想問邊隻SSR首抽開局最好 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

如題...有大大解答嗎

抽到先問仲好

副都既話3隻SSR我覺得邊隻都OK

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

副都強運
不需要解釋
最佳開局

Kuso-小光 發表於 13-11-19 04:59 PM
副都強運
不需要解釋
最佳開局

最佳卡死您隊形的人=﹏=
  只有您有佢 您就放棄不了友情點=長期隊長=﹏=
有課都話可能會換走佢
無課? 您一定系主升佢 到時就哈哈哈

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

回覆 笑わない猫 的帖子

冇計....有強運既我都表示放棄唔到友情點

話說呢,自從上次黑岩改版出左隊伍表之後呢,你set左第一隊係main 之後換其他隊都仍然用main個隊長做好友

笑傲無雙 玩過星曲WEB

蠢洋蔥 發表於 13-11-28 01:23 AM
話說呢,自從上次黑岩改版出左隊伍表之後呢,你set左第一隊係main 之後換其他隊都仍然用main個隊長做好友 ...

你要set 返第二隊個隊長做main先得

笑わない猫 發表於 13-11-25 04:56 PM
最佳卡死您隊形的人=﹏=
  只有您有佢 您就放棄不了友情點=長期隊長=﹏=
有課都話可能會換走佢

其實你可以只set強運做隊長,打關根本唔需要用佢,可用其他team。

icehouse 發表於 13-11-28 08:11 PM
其實你可以只set強運做隊長,打關根本唔需要用佢,可用其他team。

唔關我事=]
  反正我無=﹏=
好友點? 當您玩到咁上下就會放棄依個功能
  我有13萬 見到都唔想抽

首抽破壞魔人應該最好,就算唔玩戰隊都可以順手開副線
鐵反面都OK既我覺得,能力不錯
開手三哥就自己諗啦

笑わない猫 發表於 13-11-30 11:07 AM
唔關我事=]
  反正我無=﹏=
好友點? 當您玩到咁上下就會放棄依個功能

你都膠,要強運唔系為左友情點,系為佢個掉寶up
友情點?要黎做咩?13萬?我20萬都未郁過

咁多種開局,個人覺得強運同司祭最好,但司祭要等活動,唔知幾時有

副都開局,強運同萬象都可以,破壞魔人唔使諗,商才完全冇用,抽到佢同人換ac好過
魔人你完全唔會想浪費3粒珠去出佢招暈技,微笑都好用過佢

強運:前期勁難玩,有經驗卡要比哂佢,但谷到佢上60,多左掉寶率up,打戒指會易好多,雖然唔明顯,但長遠黎講你打到既戒指一定會比其他人多
萬象:百塔,乜隊都放得,一開始有2珠,仲有全體攻擊技能,cc有全體攻擊既卡唔多,有佢打咩關都易好多

*話強運廢既人,有種你就將所有強運好友刪哂佢,唔敢刪你冇資格話佢廢,ok?

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

阿拉蕾 發表於 13-12-1 02:38 PM
咁多種開局,個人覺得強運同司祭最好,但司祭要等活動,唔知幾時有

副都開局,強運同萬象都可以,破壞魔人 ...

強運戰鬥力係5星戰之中的確係廢
但勝在有掉寶率提升,打曜日掉箱關卡往往有出場既機會
而家呢個時代,友情點唔重要,隨意亦都加到幾個強運
我睇唔到必要強求強運首抽, 有5星開局就係了, 就破壞魔人70%血以下,攻擊力都唔係講笑

而打超上級,我絕對唔會放強運入隊(除非突2以上)

乂操你媽個B乂 發表於 13-12-1 02:56 PM
強運戰鬥力係5星戰之中的確係廢
但勝在有掉寶率提升,打曜日掉箱關卡往往有出場既機會
而家呢個時 ...

強運不嬲唔系用黎打既,鬼唔知你阿媽系女人?我有話友情點有用?膠
我隻強運60左只有打箱時先會拎出黎,平時打關唔會用佢既,洗唔洗你教?
好過d人冇,又要求強運fd,求到果時系另一邊又話強運廢,又唔敢刪哂d強運fd喎,打箱果陣又要靠強運,成條狗咁,睇到就好笑

我唔會講話邊個,睇下邊個傻仔對號入座先

仲有你講果隻破壞魔人,主動技廢到嘔,3珠暈?垃圾技能,我比我隻4破山貓放3次絕唔好?同刀匠跟本冇得比
覺醒1商才,垃圾到冇得再垃圾既技能,鬥平砍輸出?爆擊A武微笑都完爆
副都SSR初始最唔值錢就系魔人,D人課金抽副都都系為左強運同萬象,從來冇聽過人話抽副都為魔人既,實用性強運同魔人跟本冇得比:em012:

阿拉蕾 發表於 13-12-2 09:51 PM
強運不嬲唔系用黎打既,鬼唔知你阿媽系女人?我有話友情點有用?膠
我隻強運60左只有打箱時先會 ...

老實講,大家都係討論下姐,洗唔洗又紅字又加粗呢?

AND 我真係冇強運FD ,  打箱都係講本人既運氣 , 又唔係未試過加強運0箱 , 我玩騎組,又冇貨金黎加好友位, 戰鬥黎講強運FD真係冇用, 結果一怒之下真係刪哂D強運(反正有運有耐性箱仔就會出黎) , 而家加箱運既係得番隻海賊令娘拎黎J下架渣

破壞魔人衰到極點都可以開個副線黎解下 , 咁既然平事唔會放強運出黎 ,  你可以諗下首抽破壞魔人黎開副線(OK,廢,唔用佢,難抽,用黎淨開副線) , 又或者首抽萬魔黎玩

阿拉蕾 發表於 13-12-2 09:51 PM
我隻強運60左只有打箱時先會 ...

首先我好聲好氣同你傾邊隻首抽好, 你條撚樣係第一行已經串77
又膠又乜
你覺友情點有無用關我撚事, 我講我要講既野
我話友情點無用, 要你講過話無用,我先講撚得既?
你都ON撚99食賓周, 你以為你係邊撚個呀?傻撚

你要串其他人,我唔撚理你,亂撚咁屌人,亂撚咁吠, 只代表你無家教

講強運
你on撚99升到佢60
打又唔撚打得,
友情點又無用
而家是是但但加都加到十幾廿個強運FD,明明有得用朋友既唔用, 又要刷到有一隻先開局
仲要升撚到佢60lv先用撚得覺2.
咁樣首抽係佢,真係仲咁撚重要?
係呀我係話強運戰鬥力廢呀? 廢就=無撚用? 你個腦有問題?
戰力廢=成隻廢? 唔可以醒覺有用既?
我而家教撚醒你, 講野要用腦分析....唔撚好係度on99,乜撚都屌一餐
睇你都係思想單一, 唔撚識聽人地既意見

魔人廢?山貓?
係既而家新手仲有得換山貓既? 新手一定抽撚到刀匠既
你自己有,你可以留返比自己打飛機, 人地新手無咁點撚樣
係唔係你送幾pack石比佢抽
仲有微笑無突 ,a武暴擊咪扣得果千2/3, 仲未計你普攻低
拉返雲黎講你以為真係好撚高攻?

魔人無突60lv a武 75%血以下普攻已經可以打9百幾, 暴擊千4
你同我講佢廢? 你唔撚識用就以為係廢
無論普攻定暴擊都多撚過你微笑....另外仲多你成千血
唔撚識又要係度鳩up, 返學校學多2年數學先啦

我本身原意就諗住同新手講,是但抽到一隻5星就可以開局
你就係度搞事, 有撚病

F91西布朗 發表於 13-12-2 10:31 PM
老實講,大家都係討論下姐,洗唔洗又紅字又加粗呢?

AND 我真係冇強運FD ,  打箱都係講本人既運氣 , 又唔係 ...

我都唔知我邊撚句,有得罪佢
正撚一痴線佬, 唔比人屌下,佢唔撚識生性

睇佢d低水平分析就知佢ON撚99

操你媽個B乂 發表於 13-12-2 11:57 PM
首先我好聲好氣同你傾邊隻首抽好, 你條撚樣係第一行已經串77
又膠又乜
你覺友情點有無用關我撚事, 我講我 ...

吠尻你咪吠尻你,洗撚比面你?上面我講撚左咁耐,有冇撚爆過粗呀屌你老母
唔知系邊條撚樣好撚有型咁加哂紅字,屌你老母你覺得自己好撚型?
好聲好氣?我屌你老母都可以話我自己好聲好氣^_^
仲有你堆尻字好撚柒長,可唔可以短D?我知你條尻短,所以要拎碌尻打字海鍛鍊下,但睇撚到我好撚暈
要玩字海去小說區啦屌你,整暈我怕你冇藥賠

操你媽個B乂 發表於 13-12-2 11:59 PM
我都唔知我邊撚句,有得罪佢
正撚一痴線佬, 唔比人屌下,佢唔撚識生性

你只不過系一條狗 自己冇強運,又要加強運好友,打箱又要靠強運,但系又要話強運廢
叫撚左你唔好撚對號入座,估唔到你條傻西仲要坐去頭等位,笑撚左
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:05 PM , Processed in 0.037541 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存