2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 新一季 . 新希望
樓主: kuRt`
go

[閒聊] 新一季 . 新希望 [複製鏈接]

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-11-20 07:10 PM
回覆 原來係咁既 的帖子

你條粉腸睇都唔能睇清楚就亂插

#13你係highlight曬我講既重點
咁同我覺得rpg比lol好玩有咩關係??
你到底邊能到見到我話過rpg比lol好玩先

我由頭到尾都係話,可以討論既野比較少
另外..樓上果位 , 呢隻遊戲 討論黎黎去去的確係果幾樣野 ,19樓講既,即係樓主
呢個咪就係我講既重點,真係唔撚明,點解會有盲能,睇都睇唔明我講咩就亂咁插

如果,你係都要話我係中意玩rpg既
不如搵下我係呢個論壇回左邊隻rpg game既文?
我玩都無玩,又會唔會覺得好玩過一隻我玩左兩年既遊戲?

你想威既,咪比你威囉,同我講聲咪ok
但係唔係無的放矢嫁嘛,到時柒左,真係會比人笑嫁

討論既野比較少
柒到爆都唔認 真係好好笑
你話討論少,ok我已經#8到打左最少咩可以討論
有咩少,不如話你唔識玩,一直係到跟主流,冇個人主意,要跟人
原來,玩左2年果位大俠會唔知有咩可以討論,重要話少,笑死人咩

其實冇人話你鐘意玩RPG
係你話lol冇RPG可以討論ge元素,#7啊

自己柒左重要捉人睇錯重點
小學生心態,錯左唔認

用返你句:
你想威既,咪比你威囉,同我講聲咪ok
但係唔係無的放矢嘛,真係會比人笑嫁

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-11-20 09:56 PM

討論既野比較少

Lol無rpg既原素係事實
RPG沖裝可以有都市傳說,多野討論好多係事實
RPG有團戰,令玩家有衝突,版上人氣自然多,都係事實
RPG可以討論既範圍廣過lol,係事實
而唔係因為你中意lol,就可以反黑為白嫁

都係果句啦,你覺得果幾件裝咁多野可以討論既
咪開post同人討論囉
睇下係呢個香港論壇有幾多人會同你紙上談兵?
事實勝於一切

同埋你真係好撚煩
我都廢事再回你
你贏左啦,我認輸啦,你真係好威威呀

係咪好開心,好Happy先??
恭喜你搵番失去多年既自尊=]

真係搞撚笑,自己柒撚左重可以大條道理去嘈

將RPG先會有d元素/特色套入lol到然後話冇 冇咩可以討論
死要得果幾件裝可以討論,你連其他論壇都冇上就唔好打出泥la   
一直生活係自己個小圈子唔去其他論壇,硬係要話紙上談兵
何謂紙上談兵?職業果d係咩?精英戰隊係咩?
原來打lol係唔洗戰術,玩左2年果位高手又教左我另一個真相
職業戰隊其實只係係到各打各,唔撚洗戰術架 巧威威

我真係唔明,點解一個dota你要用RPG做例子
lol係RPG咩?
一句我柒撚左好難咩???

恭喜你搵番失去多年既自尊

比個落台位你又點

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-11-21 01:06 PM

真係搞撚笑,自己柒撚左重可以大條道理去嘈

我都比曬位你落台
比你威到盡啦=]得些好意需回手

自己睇唔明人地回覆重點
亂咁回,lol無rpg既原素,無得質疑啦
你係都要質疑lol多野討論過rpg?

人地rpg有裝備,有職業
lol有裝備,有英雄,打左個和呢
比你計埋符文天賦,rpg又有技能點呢d
rpg仲有沖裝,團同團之間呢d不和可以討論
我真係唔撚明,你邊度睇到lol討論範圍廣過rpg?

柒左就認啦
其實唔係好難,最多你認左柒頭我唔再串你啦

好心你,就望下香港討論區既風氣啦
http://www.2000fun.com/forum-forumdisplay-fid-2421-page-1.html
十個貼有九個回覆都唔會過二十既
你就知香港玩家會唔會同你討論點出裝點選英啦

有d遊戲,係注定左無咩好討論
玩槍game咁,討論咩?連狙定重狙好?

好心你,唔好只係活係自己既夢入面
覺得LOL好好玩,就覺得佢天下無敵,咩都贏曬其他game

係時候醒啦,柒頭

你幾好笑下
2個唔同種類ge game係你要拉泥比較
我都唔知邊個係#7到用RPGgame先會有ge元素話lol冇(重點有錯?
連#19都睇到重點已經知咩事la
RPG學你話,有沖裝,團戰or不和可以討論
禁你又知唔知係lol到係討論戰術多過裝備
咩係eu流,點解人地又會出逆eu流,lol本身已經係有戰術元素
我唔知點解會少過RPG,定係你一直單人玩,冇朋友

正你話,香港討論區既風氣,大家唔多鍾意討論
禁又代唔代表其他地方討論區啊,隨便上下巴哈
已經多野討論,最少一日10幾個post,一直玩小圈子face_l_18:

係你眼中,你覺得少唔表示個game少好唔好
小學心態,我覺得冇咩好討論等於冇得討論,一直係自我中心出發

係時候醒啦,柒頭

泥句我認為係你適合多dface_l_18:

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-11-21 02:59 PM

你幾好笑下

你真係好似小學雞,用埋曬d反彈,笑能死我

你係呢度講左咁多廢話,又唔見你開post同人討論d裝?
一直ff香港討論區會有人同你討論點出裝
但係post都唔敢開,唔係怕面對殘酷既現實呀?

醒下啦柒頭

平時都好君子架
做咩入到黎就欽欽敬敬既

搞撚笑,開唔開係我自然
我唔開post唔表示我冇去討論
柒到禁重要撑,閣下面皮的確

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-11-21 06:40 PM

搞撚笑,開唔開係我自然

你柒左就認啦
最多我唔笑你啦

搞撚笑,開唔開係我自
我都廢事教番你中文

開唔開post你係自己既事
但係你一路講到可以有幾多野討論
講到一件裝,都可以悟出大道理咁,但係又唔用行動去證明
死淨把口,膠都廢事比了

好啦,終於見到你開post
http://www.2000fun.com/thread-5453773-1-1.html
屌,原來又係轉貼既公告黎,2個回覆,88個望左,唔好引我笑啦好無呀
證明左d咩?咪就係係香港根本唔會有人想同你深入咁討論一件裝,一隻英勁係邊廢係邊
你係香港呀,唔好成日幻想其他人同你一樣咁認真睇隻遊戲啦
台灣人同內地人會有骨灰級玩家,打機當飯食,sorry,香港無咩呢種人,對香港人黎講
打機認真係輸曬啦

香港人最多同你討論,邊隻英雄靚禍
香港人覺得邊隻英屈機就會狗衝曬去用,根本就唔會理佢點解屈機
香港人知到出邊六件裝就可以贏,但係佢唔會同你計出呢六件,比起另外六件有咩分別

你明唔明呢d分別呀柒頭?
再討論落去,我真係怕你會無地自容呀
根本由一開始道理就企係我果邊,你無可能反黑為白嫁

低聲下氣,認句我係柒頭
對你黎講係唔係咁難?定係你想繼續柒落去?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

算啦 嘈左1版都嘈夠啦
如果再嘈落去要關POST處理啦

哦,打字打錯=中文唔好
我都唔知邊個中文唔好 '嫁' "架"
冇point要捉錯字?

我開個post係PBE最新改動,乜撚野係討論,係我個post到有冇話要討論???
定係你已經柒到唔明咩係更新公告
你話我認真玩個game,不如話你冇去思考一個戰略game要點玩?
由你話隻隻ad出死一套已經知你係跟主流

道理就企係你果邊
睇完真係得淡笑
將RPG元素話dota冇係道理?
一個戰略game唔洗討論係道理?
冇人會認真討論係道理?
歪道係道理我真係而家先知

一直係到話冇咩討論,不如話你見識少,停留係香港
係你一開始話個game冇得討論,到左而家將話題拉反去香港到
柒撚到禁我真係第1次見,你慢慢係你個自我中心到

位唔係禁上,一句柒撚左好難?

一尺面皮厚到死face_l_18:

笑傲無雙

RaxilxLOVE 發表於 13-11-21 09:15 PM

哦,打字打錯=中文唔好

文化都唔同
你唔係期待香港討論區有人會同你深入討論呀?
隻game性質注定係呢個版度唔多野可以討論到
你偏偏要講大陸同台灣,將d野炒埋一碟黎講??
由頭到尾,都係講緊呢個版,2000fun lol版呀
你係唔係唔能識睇字?樓主都係講緊呢個版到多抱怨貼

你柒左就柒左啦,仲可以大條道理講咁多野
面皮仲厚過城牆,道個歉,你咪可以落台囉
又唔肯道歉,又要繼續柒落去

仲有,係邊個小學雞玩捉字先,我睇到你果個自然
係真係唔撚明你講咩先提下你咋
嫁嘛,架嘛,一樣係口語,你同我講正字??唔通我屌你on9都要用中文正字?

事實勝於一切
又要唔同人討論d裝點用點用
又要講到幾能多野可以討論,你覺唔覺自己好矛盾?
只係得把口,有能用咩
無事實支持,你話你老豆係多啦a夢都得啦

你講左咁耐,都係想威姐,想搵番失去左既自尊
而家比你威啦,無道歉亂咁吠,威過長毛果d了
你都係時候認番衰仔啦,再唔及早落台,只會越黎越柒嫁咋

笑傲無雙

廢事同你嘈落去
已舉報同埋要求關貼處理

比你威啦=]煩到我唔想再回你
你贏曬啦,係咪好開心??
金色既下台階,希望你會珍惜呢次機會

如果最後無關貼,同埋某會員繼續作出帶有人生攻擊既回覆
我一定會繼續糾正該會員既錯誤

玩戰略唔洗討論

你慢慢威,玩你個小圈子lo

沒期望沒失望
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 12:32 PM , Processed in 0.032636 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存