2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 姐係官方同意將私服合法化??
go

[討論] 姐係官方同意將私服合法化?? [複製鏈接]

http://2000fun.com/article-64441-1.html
岩岩見到2KF新聞有單甘既野
姐係E個官方直接放出代理權比普通人雖知道好多官方都極之反對同打壓私服既生存空間(最小明面上係甘樣) 但佢E家甘做法姐係同意私服合法化 如果係都幾特別=)
因為其實E家好多D私服既端口好多時都係由官方內部自己暗中流出(賣出去) 但E家佢個做法係直接將個代理權明面上賣比D普通人代理
唔知泥緊會唔會多D同類既做法呢

無玩online game好耐

但如果官方無心再搞.....比左個人有心搞既....我覺得係好事黎既

但如果比左個人代理....但佢一d都唔公平就玩黎都無意思

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

串人王 發表於 13-11-19 10:14 PM
http://2000fun.com/article-64441-1.html
岩岩見到2KF新聞有單甘既野
姐係E個官方直接放出代理權比普通人 ...

其實係搵投資者 最終管理都係OMG  玩家只係投資者

同私服分別好大

投資者根本冇乜權力控制隻遊戲同修改

亦唔係賣端俾玩家 而且你唔好諗一萬幾千可以當投資者

同私服營運太大分別

樓主理解錯誤了
私服係版權侵犯
佢係將代理的遊戲,以一個價格比你做場主,你可以話晒事~任何遊戲規矩或設定!!
係好似你租左球場,你想點玩都得~但問題球場唔係你的,你冇權轉讓!!!
隻遊戲代碼係唔會比你的!!

以往好多人租用左伺服器,然後再轉租部分空間比人做網站~道理好似呢個咁~
所以係冇問題
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 04:44 PM , Processed in 0.028870 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存