2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 Toxic Gas Mask Look
go

[消息分享] Toxic Gas Mask Look [複製鏈接]

早幾日响完成 nightmares within 成就拎嘅 gas mask skin 攞出嚟睇睇。
喺配咗响重甲度, 覺得似唔似响 "悍戰太平洋" 度啲 jaeger 喱?

-

講起悍戰太平洋, 我果次睇完去廁所, 有個人係咁同佢個friend講""嘩,好好睇,真係好正,嘩,好好睇,係咪呀,真係好正,睇多次呀,好唔好,嘩,真係好正,嘩""

Roc_Goemon 發表於 13-11-22 04:00 PM
講起悍戰太平洋, 我果次睇完去廁所, 有個人係咁同佢個friend講""嘩,好好睇,真係好正,嘩,好好睇,係咪呀,真係 ...

Ha Ha, 雖然對於我套戲冇乜特別吸引。 但可以想像對於一啲 oversize 嘅 gigantic robot 迷嚟講, 真喺會睇得幾 high!
啲套 pacific rim 我淨喺覺得個黒人軍官做得 ok, 其他啲角色就真喺响度做緊戲! 正如响 Prometheus 度佢做果個黑人艦長。當然對我嚟講 Prometheus 有睇頭好多!

仲有, 果個日本小妹妹嘅演技應該足夠令飾演成長後果位女優企埋牆角檢討一下!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:56 AM , Processed in 0.028884 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存