2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 唉..真係好多野都唔明
go

[疑難] 唉..真係好多野都唔明 [複製鏈接]

本人<<新手
聽D FD 話上到10 LV 之後 就狂打副本升到90 就可以開始遊戲
大佬 我6LV 炸E家  真係覺得唔知點算  
我真係好想問 隻GAME 係玩D 乜 我真係有心想玩
同埋一入GAME 佢自動分SER 入左個亞雷戈斯SER
可能我新手村冇物人... 你知啦 玩得ONLINE 緊係想一群人一齊玩
我想問下泥個SER 人流點樣架..同埋其實邊個SER 係最多人 當然唔係指掛機果隻多啦
我玩緊熊貓人既武僧 << 我真係好希望知道隻GAME 應該點入手 因為真係好想玩  廢話太多
如果有D乜講錯 唔岩聽  請各位海涵

你不如去眾星之子 /暗影之月/語風開人物玩過吧 呢3個服連結左 三合一了 人多好多

有意既 係GAME到搵我啦 ID:排隊王乂  提供包包同物資比你

我公會有不少香港人 有興趣既就來玩

隻GAME玩咩野? 只可以同你講係玩互動 你會搵9個人 / 24個人去打副本 去戰埸同班玩家打打殺殺

咁我開個一人物啦 其中一個SER 就可以??
我實ADD 你既

brianhin0715 發表於 14-1-7 08:41 AM
咁我開個一人物啦 其中一個SER 就可以??
我實ADD 你既

係阿~                                          最好開返眾星  同我同服方便加我

好呀!!!

哈哈 我經常也被朋友問 魔獸有什麼好玩的 我只能說滿等才是遊戲的開始 當然你在升等過程中
很有可能會感到苦悶 但你也可以感受一下遊戲的劇情 我覺得魔獸在這方面下了很大的辛工
在解任務的過程中 很有可能遇上一些彩蛋 都會令人會心微笑 我只有玩過聯盟
我記得 在艾爾文森林的一個新手任務叫你組隊去殺的那只精英怪 霍格 血量是666(魔鬼數字耶) 不知道是故意還是什麼的 哈哈 的確我就卡這個任就放棄了XD
如果你能通過付費這個障礙 魔獸是絕對值得玩的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:22 AM , Processed in 0.026884 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存