2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 迷你屋佈置比賽 歡迎全伺服器既玩家參加 {21/1更新} 新 ...
go

[活動] 迷你屋佈置比賽 歡迎全伺服器既玩家參加 {21/1更新} 新增舉報 各玩家留意!! [複製鏈接]

臨近 農曆新年 同 情人節 又到各玩家好期待既日子
不如邊參與我尼D活動 邊等時間到啦
(活動獎品唔多 因只由本人提供=3= 我都祝定自己生意興隆 )

好喇~ 年廿八係我生日之餘呢   就係各位打掃執屋既時間
大家又有冇諗過要重新佈置迷你屋呢
佈置完又想比咁多D人睇既就玩尼個活動啦

留意!!! 有顏色標示即代表曾作更改,紅色則要各玩家注意
注意!!! " 各伺服器所獲得的獎項會有異"

活動內容:
-接受報名時間 (14/1/2014 00:01 - 28/1/2014 23:59)
-各位玩家可以將自己設計的迷你屋影相, 張貼係指定活動帖子  ➱*參賽作品張貼區
-截止報名後進行第一輪篩選,而篩選方式 由睇完作品帖&四星或以上會員透過畀 [GOOD] 的方式進行
入圍名額共15名
-最後在第二輪,15位入圍玩家將會進行投票活動  搵出3個獲得高票數既玩家

活動規則及要求 :
(✎重新編寫日期為20/1/2014)
1.歡迎各等級玩家參加
   沒有使用多重帳戶參加比賽、惡意破壞程序(不論在本論壇或是夢之歷險內)、
   無視是項活動的規限 或 未經同意借用他人角色之迷你屋
2.需提供至少2張(或以上)自己迷你屋圖片參賽 :
   第一張係必須有 影相時間、伺服器同角色名
   第二張則是用作參賽,供人投票的  (因此你可按下CTRL+Z, 令會員可看清楚你的迷你屋)
   因本活動只需要閣下提供至少2張迷你屋圖片, 而其後的圖片則不會計算, 所以應該把參賽的截圖放最上
   注意"角色名稱必須跟圖片中顯示的角色名稱相同"
3.提交作品截圖同時 須提供所屬伺服器  角色名稱  及 設計主題 同 構思
   在拉票時 應與主題和構思相若 及 不少於20字
   從而讓會員可以選出最喜歡的迷你屋設計 + 投下心水一票
4.「主題」與「構思」要相符
     提醒 :「主題」與「構思」是兩組詞 不應混為一談
5. 作品沒有進行改圖 只接受水印/簽名
 歡迎大家可以利用角色職業S卡做出特別效果
6.沒有使用多重帳戶來拉票 而影響其賽果及公平
7.尊重其他參賽者, 更不宜借本活動傷害其他玩家
   以及在拉票同時, 更禁止帶有挑釁字詞或字句

如果各位參賽者發現觸犯了上述規則或要求,
請自行編輯參賽的回覆帖 多謝合作!!

活動獎品:
有幸入圍首15名 各人可獲得先8粒防爆護符
經票選最高票頭3名 可分別獲得 GC點數卡150, 300, 600 點
而最高票既1位 更額外獲得 永久倉庫一個
點數卡 及 永久倉庫 可變為防爆 兌換為24:1 及 四捨五入計
另所有玩家則 可把獎品換MYCARD

舉報說明及其方法 : (✎編寫日期為21/1/2014)
『 如有人發現參賽者有違規,並提供有力證據舉報之,又成功處理,可享有額外獎勵!!』
ㅇ我們會對懷疑違規角色,我們會認真查證,一經證實,將會按處罰條款處理
ㅇ由21/1 - 01:28開始,凡舉報違規參賽者,只要您的舉報是首位能協助我們證實該角色違規,並成功進行處理;
或者您是首位舉報該參賽者並提供其完整做法,經我們查證後,您將獲得以下獎品:
路過人:可獲3粒防爆護符
參賽者:可取代"被舉報參賽者"的限額入圍,即有機會贏取16粒防爆護符,增加了中獎機會!!
*請各位以PM(短消息)醜八怪`提供資料 - 如不是使用PM舉報將不接受
為了收集足夠證據,您需要提供的資料包括:
✔懷疑違規角色名稱:
✔發現日期及時間:
✔違規角色所在伺服器:
✔違規種類說明:(內容請客觀陳述,勿包含個人情緒以及不雅詞彙。)

☞「本醜八怪`有權隨時修訂或更改活動條款之細節。」
☞「若有任何爭議:如使用多重帳號參加比賽、惡意破壞活動程序、無視是項活動之規限或未經同意借用他人角色之迷你屋,醜八怪`可保留最終決定權。」

有咩意見都可以提出黎
可能第一次係尼個壇搞活動 有咩打錯/講錯/任何錯漏都可以提出黎

另外有2件事情要講
1 請各位唔好因敵族而唔投你覺得靚果個 我要既係你地審美眼光 而唔係敵對就唔投
2.接受報名日13號下午1時 所以如果係報名前張貼左我係唔會計的

我推遲一日係想知道你地對我尼個活動有咩意見姐~ +LLLL

loveisst00  算啦,無野了. 比返我本黎個ac.  發表於 14-1-29 10:57 AM
loveisst00  請問我可唔可以轉個ac 姐系你D防爆比我第2個a,because我參賽個a放了。  發表於 14-1-28 04:54 PM

o_o 幾好也個活動 至少你有心搞個活動比人玩
好過gm出呃錢活動

好似冇咩人有反應咁..BTW我好喜歡

樓主加油
有你係到搞下活動黎玩
對於夢歷既玩家至少有得玩下,開心下
支持

睇下月尾前有冇人貼相
只有1個咪自動贏出=3=
都要送獎品既

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

醜八怪` 發表於 14-1-12 03:46 AM
臨近 農曆新年 同 情人節 又到各玩家好期待既日子
不如邊參與我尼D活動 邊等時間到啦
(活動獎品唔多 ...

咁某部分兩千趣會員成十幾廿隻「三星」帳
咁某部分人既作品咪一直領先
建議改用「四星」以作評分準則較為妥善

睇下有幾多人玩先

好似好正咁!

回覆 kenyeung525 的帖子

四星都好既 睇埋其他人有冇異議先
如果冇人反對就先改為四星 或 睇有冇其他篩選方法

醜八怪` 發表於 14-1-12 04:49 PM
回覆 kenyeung525 的帖子

四星都好既 睇埋其他人有冇異議先

咁你覺得四星多定四星多

kenyeung525  推上文下理,明顯係「三星」打錯「四星」 A_A!  發表於 14-1-19 12:54 PM
loveisst00  四星多定四星多?!  發表於 14-1-19 09:14 AM

好似有d唔公平
2kf多fd=玩晒

回覆 比卡超-_- 的帖子

睇下有冇人玩先啦
比賽未開始仲可傾

如果係比骨同時要加埋評語咁好不?
我都希望唔公平情況我盡量降低

參賽影1張相係影唔到成個迷你屋
已有 1 人評分Good 收起 理由
Transformice + 2 suck my dick

總評分:  Good + 2   查看全部評分

回覆 醜八怪` 的帖子

我天空挽得? 但影唔哂全屋波

醜八怪` 發表於 14-1-12 07:24 PM
回覆 比卡超-_- 的帖子

睇下有冇人玩先啦

聽講某d囡囡好中意set屋
快d去拉佢地黎玩

比卡超-_- 發表於 14-1-12 05:55 PM
好似有d唔公平
2kf多fd=玩晒

周街都三星會員
準則調高去四至五星
達標會員數量少左
靠fd搵飯食既人都少埋

1人1票定1人多票

你地意思係想3個位都影晒?
我原先只係想你地影佈置最靚/特別既一面影出黎 不論係花園/優場/木屋位

回覆 koukou99 的帖子

第二輪係一人一票
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:18 AM , Processed in 0.037648 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存