2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 話明閒聊討論,刪帖過年死全家(話我小學雞都係要講) ...
go

[閒聊討論] 話明閒聊討論,刪帖過年死全家(話我小學雞都係要講) [複製鏈接]

肥狗11                                 以下被刪帖內容                     趙暈你PK好勁  重可以叫人刪帖                                                                      果然係華山五絕高手 1ser 大佬           hk.news.yahoo.com/%E7%9C%9F%E5%81%87-%E7%A0%94%E7%A9%B6-%E6%97%A9%E6%B4%A9%E7%94%B7%E9%80%9A%E5%B8%B8%E6%98%AF%E9%81%8A%E6%88%B2%E9%AB%98%E6%89%8B-021642946.html

如果無犯版規, 照常理唔會刪post, 真係要聖庭出黎解畫

被刪既內容係乜?我好有興趣知

跪求內容

十週年勳章(賀詞)

內容同個題目完全不符? 你討論D乜? 你直接開個POST係講條LINK內容我都OK 但你而家離曬題 我理得你閒唔閒聊討論  總知你一開波就離曬題
BTW 你自己態度都唔好啦 係到講乜? 你一係去投訴? 一係就守規舉 ! 如果你話我偏幫一代邪教 你問下一代邪教個邊 佢地開帖我有冇DEL 我有冇做野
唔該唔好成日話我偏幫 有D野係你地自己得閒無事上黎搵野黎嘈 係到雞蛋裹挑骨頭   仲有 開帖一開波就人身攻擊 份人係點我諗唔洗講

十週年勳章(賀詞)

://hk.news.yahoo.com/%E7%9C%9F%E5%81%87-%E7%A0%94%E7%A9%B6-%E6%97%A9%E6%B4%A9%E7%94%B7%E9%80%9A%E5%B8%B8%E6%98%AF%E9%81%8A%E6%88%B2%E9%AB%98%E6%89%8B-021642946     

依條係你自己一開帖 叫人加.html 內容 你自己睇係咩

圖都有 你自己望下你條link 6字後加.html變左咩?
我唔知係係你條link問題定係我問題 我剩係見到禁片大全   
我初時入黎睇我都覺正常 條link我睇完我先郁手del你帖

咁粗口POST刪唔刪的?_?

十週年勳章(賀詞)

tappy 發表於 14-1-14 10:30 AM
咁粗口POST刪唔刪的?_?

粗口當然會做野 跟番版規做 當然我唔係成日係到 有會員都成日會INBOX我 你地可以舉報帖子同INBOX我 我會去搞

討論玩家切磋 PK上華山打交技術

話說我禁左個網,見到係咩「真假!?研究:早洩男通常是遊戲高手...」

.....咁佢係咪想諷刺對方係早X男,所以先開個膠貼出黎?

但我完全唔明兩者有何關係= =
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 05:33 AM , Processed in 0.032003 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存