2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖境傳說 岩岩玩完台版,完全唔明點玩,求高手解答 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 岩岩玩完台版,完全唔明點玩,求高手解答 [複製鏈接]

個GAME DOWN 落黎 3G幾, 一睇就知複雜到PK。結果真係好複雜,D系統多到你眼花,唔係講笑,玩左30分鍾真係頭都暈埋,D字仲多過你睇D文藝作品。
有幾樣野唔明:
1.隻GAME D 任務無停過,正路係咪都解晒D任務為主?
2.佢D技能都係多到嘔,重點升技能要比錢,仲有要比唔知咩野,查實係咪招招都要升?(求小偷,實用技能)
3.商城D野真係太多,好像好多都係無用既野,其實商城主要係買D咩?
其實仲有好多都唔明,求簡而精回答。
謝謝

1.隻game可以話係靠任務升lv...去到後期多數以重複任務黎升lv
2.技能有分兩種...一種叫通用技能...一種叫專職技能...通用技能就係 e.g. 黃色職業(戰士/騎士/聖騎/龍騎) 你都可以用呢d通用技能
   專職技能就係代表該職先可以用既技能...升級方法係用jb點...jb點獲得方法來自打怪既時候獲得...係要黎升你既專職技能...
3.商城主要買既係幻化水晶..背包...扭旦(時裝) 果d野 0.0

TW SER +我 一齊玩    GAME ID : Swordsman

晨光服

id:泫鬼戀

哇,咁多師兄玩台版阿
我好似1ser 通常都係玩第一分流

我冇玩=口='''
我等緊港服開 呵呵

我都係坐台觀港。
真心想搵一隻好玩,會更新,有活動,好代理既廠商黎玩。
不過隻game真係好複雜,不過見係alta代理先比面佢玩下,alta既服務態度同質素我都好滿意。起碼會幫你解決問題先。

記得好多日任 唔同地方成堆

其實睇你玩咩職- -法C好多技都五洗升盡..
其實到後期你都係爆職爆lv架啦- -!!
用錢升既技..如果你五係掉錢落去玩..建議你升左d輸出有用技先
好似60英副要法c要疊冰呢d 升左先囉.冰風暴呀呢d
其實我如果你可以講詳盡d你五明咩野職- -可以慢慢學
商城多數都係抽時裝架啦-~-!我之前就係掉錢抽時裝..
我係玩到時裝冇藍字都要齊綠字甘-......強化石呢d五洗買
到時你打領地戰 佢都會有幻化比你兌換..係咪有rc團?
等我又入下..
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 05:53 AM , Processed in 0.028115 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存