2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新女神Online 想舊NS可以合併~~~
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 想舊NS可以合併~~~ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

依家NS真係同玩單機GAME無乜分別 , 我覺得唔合SER , 合CH都好... 雖然2013跨2014個陣水池都係有唔少人 , 但活動過左之後又回復風平浪正 , 上年都仲有幾個人開下攤賣野 . 今年真係搵一個都難 . 大家見到無人係水池賣野 , 而且行水池既人都少 , 就更加越無人賣野 , 無論係交易定係社交都已經係好難做到 , 大概半年前我有SEND 信去客服建議合服 , 但都係官方式回返我 , 如果希望合SER/CH既PLAYER , 就同客服反映一下吧! 3Q  香港SER真係少人到~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 個人認為最好係港台 , 人多熱鬧D , 雖然語言有小阻礙 , 但唔係好大影響 , 互相遷就其實就OK , SUCH AS MABINOGI .

希望有人睇到 , 哈哈 !

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

路過睇到~
BTW,新女神其實仲有冇人?

十週年勳章(賀詞)

回覆 凸唯而出 的帖子

唔清楚,未玩過新/光速,因為覺得重頭玩多次一樣既野無乜意思  同埋新女神係代理,仲衰過光速... 分分鐘玩玩下無得玩,我個人是這樣覺得的。但係我諗一定多過舊女神港SER掛,事關依家真係好少人同埋,光速/新女得1/2個SER?(好似係)咁人流應該都會比較集中   不過無意義 , 同一隻GAME出三隻... 第一次見  (之前見EXO 出兩隻版都覺得誇張... 最後加速滅亡

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

Flamehaze 發表於 14-2-23 03:05 PM
回覆 凸唯而出 的帖子

唔清楚,未玩過新/光速,因為覺得重頭玩多次一樣既野無乜意思  同埋新女神係 ...

真心覺得女神隻GAME做得唔錯
不過有時D 怪太強
主線,支線
怪物超乎想像的強大

十週年勳章(賀詞)

的確係,除左玩法同劇情,個人覺得比較飄流,系統都方便/優化左不少,例如加好友(好似飄流唔好可以密人之後加人? 我都係玩過下而已)。以前玩劇情大家都卡好耐,最高級任都唔係個個打得贏,其實咁都幾好,好似風翼龍活動/某節日副個D唔係個個都好易就打得贏,起碼有返D挑戰性,真係可能封頂個班先打得比較'''輕鬆'''。

其實我都係周圍係GAME版區度行下 無聊無野做打下文而已

旧女神说没人倒也是没人,说有人也倒是有人的很啊,每个人都在晚上才出现,早上自然就不会看见人影的啦,原因什么的,其实大家都懂,只是不说罢了。新女神合服不合服我就不怎么知道了,毕竟我也不想再练一次等级了;不过呢,旧女神就千万别合服了,这一合服不是为了玩家增多呀,这只是加快一个游戏的死亡速度罢了。(旧女神各服务器经济差别远得很)
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 06:25 AM , Processed in 0.029409 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存