2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聖境傳說 請各位老手解答一下 電腦問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 請各位老手解答一下 電腦問題 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

請問這隻GAME 電腦要幾多設備 先玩到  我看到D 影片好令 吾知食張顯示卡大吾大

我之前果部廢機都玩到,只係入領地果陣先lag死
我諗 設備要求唔高,除非你係n年前既老爺機啦-.-

um- - 睇你咩電腦啦...
領地 呢d
百幾人參加 唔方唔lag
個d活動王 成個ser 一齊黎哂 真係會lag 既 到時開活動效能

我唔是響香港玩所以最怕lag,希望他搞好啲個伺服器。好似幻想神域咁,平時沒咩覺,但是一打5人副我就完全郁唔到,真心玩唔落....orz

回覆 EveningNight 的帖子

5人副都lag-.-
你到時打副要把效果都關掉 ._.

EveningNight 發表於 14-2-22 09:00 PM
我唔是響香港玩所以最怕lag,希望他搞好啲個伺服器。好似幻想神域咁,平時沒咩覺,但是一打5人副我就 ...

你玩5人副會LAG?
你部咩電腦…
會唔會唔佢個SER事
(雖然合SER之後好似有D問題)

笑傲無雙

點解5人副都會lag..好大機會係你電腦有問題...

回覆 chloe0714 的帖子

唔是入副本先會lag,但是一去到王前準備打王就必定lag 啲人仔定曬型,n分鐘之後會突然郁返, 啲人都打曬了。以前夢傳未汁果陣都有咁情況,玩夢傳我刷次元成堆怪都沒事,打ff就死比我看=.=!

ps我唔看特效玩,尼啲game只有坐城同看風景先會想開特效。

我睇番台灣個官網要求唔大...
我覺得如果你地lag係hardisk....同網絡問題多...

你唔係香港有冇用VPN連番香港先玩~順好多

我回答你^^ 舊Game換新Game
[系統需求】
配備項目          建議配備                                    基本配備
作業系統: Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista/Win7      Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista/Win7
CPU       :               Intel Pentium4 3.0G                                                  Intel Pentium4 3.0GHz
                             AMD Athlon64 3000以上                   AMD Athlon XP 2000 以上
硬碟空間:       剩餘空間 3 GB以上                        剩餘空間 3 GB以上
記憶體:      1GB 以上(vista/Win7 2GB)                                      768 MB 以上(vista 需要1GB)
顯示卡:       nVidia GeForce 7300GT                                                   GeForce 5200
                              ATI Redeon x1350以上                                                   ATI 9200以上
                  (支援3D圖像處理)                         ( 支援3D圖像處理)
音效卡:                支援 DirectX 9.0C 以上                      支援 DirectX 9.0C 以上

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:28 PM , Processed in 0.033202 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存