2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 發泄一下...
go

[閒聊] 發泄一下... [複製鏈接]

岩岩打左幾百字沒啦啦彈左個網 主要係想講下班仆街知唔知咩叫ad 同埋有沒自知之明 如沒的話請不要去打分雷人 浪費時間 此行為極之仆街

近十場rank我仆佢個臭街分撚埋d神ad 有沒搞撚錯 到底知唔知咩叫ad???   ad=一隊靈魂 唔係垃圾可以玩的
請玩ad前要搞清這點

e個人係我第一次玩撚到想一拳打撚爆佢個死人頭id:rocoenldo 一場仆佢個街我數過佢最小8個失誤唔撚計佢對線 出神野我唔撚在講 有陣時我真係唔係想小人 自問收左檢舉警告30幾次後我小炮好多 但係e d人渣真係要小佢老尾先得 各種比人單捉 ping龍去農兵 係唔撚只一場 我仆佢個街我比班垃圾ad 雷撚到我d隱分唔見哂 仲要比人檢舉 我小你啦 ggc唔撚封班買分運氣哥 完全哂人時間

仲有尋日又遇到個仆街港仔ad又係可以撚到人勁火果隻 一見人沖前去 開玩者之劍射 我ping撚到沒得再ping叫佢退 保守估計佢比人捉左5次 跟住我完場加佢個on9好友:條垃圾回我打機姐洗唔洗禁撚認真 我小你呀媽 你雷9人點解唔去ng雷 fk u!!!

我想講係唔係人人都可以打ad 我小你媽一推垃圾ad 你雷唔緊要 會戰扮下輸出我carry你 做下戲姐 好撚難??
但係次撚次唔聽我call真係接受唔到 哂人時間又要同你一齊輸 搞撚錯呀 我覺得ggc應該要搞個rank game一定要強制開mic 我唔小撚到你班人仆

仲有我次次玩jg 眼平均一場都買十幾支眼 d人係唔撚明眼的重要性 前期我第一波jg回一定紅眼放河/自家野區 跟本紅眼係e個板係屈機 我係唔撚明點解沒人買 比人推完塔又係唔撚買紅眼放buff區 一推垃圾係到打分 faker同你同隊都死啦

真係fk u 啦一推垃圾   有陣時打rank我輸左會反省下 係唔係有d咩位做得唔好 e搞到成場逆風 但係班仆街亂9打 我真係頂唔順 完全個腦係穿

唉...唸住退個半個月rank r返幾場 點知分堆垃圾比我 隱分應該唔見哂

比班仆街搞到我7成幾勝率變返5成 唉 最撚火我場場都屌打對邊隻上路 jg又gk到人又call到龍 班垃圾又唔撚聽call真係接受唔到

5月尋求有實力ad/ap雙排  我上路一定唔會輸 齊齊今季最小沖鑽石

你要開幾多個月經POST先夠皮??

回覆 josiah1921 的帖子

關你撚事呀 唔鐘意可以唔睇 backspace 唔識禁 仲有我開左幾多個呀 屌你老尾??

玩到咁火...不如唔好玩啦樓主.....仲有你咩區呀...銅銀區想人地有金牌以上的實力觀念??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:12 AM , Processed in 0.029526 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存