2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 2服畜生
樓主: 《X》
go

[玩家公會] 2服畜生 [複製鏈接]

笑傲無雙

aa027047 發表於 14-3-6 03:59 PM
我個陣呢 就成日同夜愁係一個rc既一間房吹下水 你都唔好上腦

我溝雪姫?ok你思想唔太同正常人 當係我溝  ...

你成日同夜愁係咩地方吹水,唔關人事,又關上腦何事?

你係咪溝雪姬搞到X要帶人入黎嘈,你自己最清楚,
食朋友妻可能你更有經驗,因為你講到似層層又少許證據都無,
想描黑我都描得真D,真係想問下你我幾時食,點食,
唔好同我講心照個D廢話,除非你認自己9up吧。

X打比你 你係咪好驚,我唔肯定,
但肯定既係你當時係RC同人講呢件事,無耐就話叫左X黎rc,
九九同鳳天鳴係咪幫你最多,你唔認,唔緊要,
當晚佢地嘈左幾粒鐘,皇上同九九幫你頂左幾粒鐘,
原來佢地唔係幫緊你,原來係九九同皇上叫X入黎做show,
你既思路真係可愛,我當時全程係RC,後來亦有當晚既錄音,
個一排無聊有人都會播黎笑返下,唔知頭唔知路?可笑。

玄玉粉件事的確最好笑,因為貪個一百幾十退幫,
想屈埋我叫你吞左佢?請比圖。
好多人叫你吞左佢?請比圖。
無圖,你話我係魔塚派黎既二五都得,
無圖,請收皮。
你係咪貪心想吞粒玄玉粉退幫,明眼人都睇得出,
十幾歲o靚仔無錢玩要貪一百幾十,好平常,唔洗怕醜。

你入講數堂唔係打紅塵,講數堂未有資格,
抽下水,凌晨黎清下掛機都得既,
打?你都係入返魔塚做契弟先打紅塵啦。

原來打機,都打到要講對面屋企人乜乜物物,
咁都唔叫9up的話,實在無咩唔係9up。
我即使咀炮,鬧既係對面龜縮又要出世頻,
輸左懶屎懶屁,扯住人打體力戰想打到嬴為止,
自問咀炮親都係有個句講個句,亦唔會講到對面屋企,
你鍾意話我9up,咪9up,反正你呢條契弟既思路從來不被認同。

你係講數堂,我密你R FD?當時我係覺得你仲有得救,
以為你唔會好似外賣愁咁咀炮,點知你比起佢更加9up,
佢講野已夠on9,你咀炮更是無尼頭,小學雞鬧街咁。

你比人話係狗,當然唔係真係狗,
只係,一個打機打到話你係狗既上腦X,
你後來都可以痴埋去玩,的確係幾契弟。

另外個post都覆左你,唔好呃人呃自己,
個殺數你地係點樣嬴返黎,自己好清楚,
比人封百草又歸百草咀炮,對面呆等悶到散水,
就出黎神威 圍落單既幫友,對面打禁地,即黎清幫地,
有種就企定定係百草打追殺,一隊打嬴一個幫,
可能真係有人得既,但你班廢柴未夠班。

如果我係雙面撚,無人唔係雙面撚,
我從來講一套,做都係個一套,對所有人講既野都係一樣,
似你? 係紅塵就話若淺係雞,入魔塚個陣有無繼續鬧佢?
問我拎圖?不過你問若淺自己記唔記得。

至於你最後講話我地同盟間既事,
都係四個字,「關你撚事」。

牙~杰仔 發表於 14-3-6 05:15 PM

狗仔南 果然識食...食家一名! 專食自己朋友d 女!

牙~杰仔 發表於 2014-3-6 17:15

...

輸追殺賴屎賴屁咪你呢d
42條友一齊落單?圖呢?
無圖?請收皮

...

紅塵狗打禁 地? 圖呢?
無圖?請收皮。

你班正義撚幾時幫我屌屌星夜武= = 開服佢收太極殘4d 我寄2本收錯左4錠

笑傲無雙

上面2隻分身既廢話我唔覆了。

帥兒:星夜武已失蹤數個月,
坦白講,佢都未找我地某幾個幫友既數
更何況你件事聲稱係開服既事……但都係第一次聽聞,
實在幫你唔到… 唔好意思

另外,唔需要刻意標籤什麼「正義撚」,
每個人都認為自己係岩,做緊岩既事,
難道我又話你係「正義撚」咩… 無意思

回覆 牙~杰仔 的帖子

你冇證冇據唔撚係講廢話呀?食家南

...

自己冇圖又叫人比圖
呢度你話事呀?傻系

《X》 發表於 14-3-5 06:29 PM
真係好撚奇怪...人地拼賣玉裝..有時賣1-2銀....唔知點解你開呢個POST 叫....買完人地既3品4品玉裝1銀同2銀. ...

X哥 我撐你 班人真係唔撚識死
究竟醒未?? 同我X哥爭一日長短???
我X哥一早有撚晒計劃拉  係合服前食撚左凌宵先
合完服再食撚埋皇帥 好撚快一統全服
你地有咩撚計劃啊又?

黑薔薇 發表於 14-3-5 06:33 PM
X哥而家同番以前比佢鬧狗仔既人上同盟,成個人都唔同晒,威風凜凜

有未撚野問題啊?
以前我日日比X哥叫外賣仔
E+我認撚左佢 跟佢搵食
不知幾撚好 你班廢西識條春咩
佢變? 對我一樣無變咁好 醒未?

牙~杰仔 發表於 14-3-6 01:06 AM
承樓上

我紅塵副打雜 楚昭南

哈... 楚昭狗 你自己比番人自己戇鳩ja
我地講數既人都係一句 有得食唔撚食 罪大惡極
分別未就係我地聰明 你地死蠢囉
咩撚野骨氣有品  當飯食啊? 醒未??

aa027047 發表於 14-3-6 01:17 AM
嘩 好撚有品呀屌你老母
你係有品就唔會食少龍條女啦屌你老母 假正義番鄉下耕田啦傻西 ...

未撚就係 班傻西扮撚晒有品 巧撚巧笑
不過當日恨仔你又係 想溝我X哥條女 真係抵撚你柒
叫撚左你跟撚住你大佬我學野咖拉 都唔撚爭氣 你老未 未比人玩囉

牙~杰仔 發表於 14-3-6 07:17 AM
我講緊既係事實,有品定無品 自有公論,
至於無證無據 9up係你既風格,我明白既。
難怪你宇文X 個名由1服 ...

巧撚巧笑  仲要有人給讚話支持
咩撚野有point我真係睇唔撚到
我地講經堂都唔撚夠你講經南咁講得
認輸 唔撚想覆你咁大遍 恨仔幫我吠9佢 係撚甘

JaCkY_IDEA 發表於 14-3-6 09:56 AM
杰仔~ 本人覺得唔洗同佢地講咁多......魔虫出名鐘意亂屈人~ 又鐘意起人底~ 又口臭~
已經有晒圖又要話人地 ...

講再多都得啊 驚啊??
起你底未起你底 起撚到你地驚 起撚到你地怕
口臭?? 我兩日刷一次牙 吹撚漲啊???
關64咩撚野事啊 因住你比共產拉9你啊

笑傲無雙

我真心佩服,樓上個位好有體力,我唔再回呢個帖了。

dirtychung 發表於 14-3-6 10:12 AM
X真係有語言障礙。。。哈。。好在有復狗翻譯下先明!。。哈=3=

語言障礙又點撚樣 我點撚樣都跟佢搵食
係 當日我比佢話我係外賣仔 話我無撚用無前途垃撚圾狗仔愁
又點撚樣啊 我今時今日未上撚到位囉 魔塚堂主啊 唔撚識我啊??
X哥既領導能力無人能及 好撚在我唔再留係紅塵
X哥既大計合完服就收撚晒全服皮
魔塚+皇帥 邊撚個幫夠打?? 哈 準備收撚皮拉你班小狗

aa027047 發表於 14-3-6 04:05 PM
覆埋你喇 個粒粉係佢自己send黎 我完完全全無諗過架記住係九九叫我走 我比咩? 有人認同你咩。。又r fd定 ...

個條傻西點會有人認同佢呀恨仔
粒粉唔撚比未唔撚比 吹漲啊??
good dog 今朝叫你出泥吠人 真係好撚落力喎
不過未撚吠輸失禮我地講數堂啊屌你

天馬行空 發表於 14-3-6 05:51 PM
狗仔南 果然識食...食家一名! 專食自己朋友d 女!

哈...條傻西聽講自稱紅塵蔡爛 未撚野紅塵四大食神喎 笑撚到我
仲有個個周中 戈兒 真係柒撚到 係未想笑撚死我

a5646779 發表於 14-3-6 06:04 PM
輸追殺賴屎賴屁咪你呢d
42條友一齊落單?圖呢?
無圖?請收皮

係啊  正面打我地梗係唔撚夠做
未企陣百草囉 唔撚企得?? 係要企, 吹撚漲啊??
紅塵??? o魂???? 垃撚圾 夠膽未開我地追殺 ^^
咩幫我地都唔撚怕  殺數我地就嬴撚梗,

牙~杰仔 發表於 14-3-6 05:15 PM

你話我溝雪姬阿麻 我個陣同夜愁係RC吹下水 咪開下貼 你GAG到未雙面撚??
記住阿 紅塵既女我絕對唔會食 你就食紫曈(失敗) 戈兒食東方凝玥(成功,一肥一瘦) 陳爽食星月鏡兒(1弱智1ON9)
試問 呢種情況下 我仲點可以食紅塵既妻 係得你地呢D狗公先會食垃圾

記住 X打比我 話入黎RC(吹水) 我話好阿 佢真係入左黎
P.S係有人RC密我叫我唔好出聲 比佢地講 你又GAG到未雙面撚?? 你真係痴撚線 未撚爬文就回覆阿?
咩叫幫我頂?幫我頂D咩 我有聽錄音嫁唔好意思 我係有出聲 但後尾無出聲 因為有人密我講唔好出聲 比佢地SOLO
OK 依家你拎番出黎講 無問題嫁 你柒炸麻 錄音你有無阿 拎番出黎聽下OK? 你係咪庇護工場出來的??

玄玉粉一百幾十你邊撚到搵比我阿 有我同你收夠20粒 OK?
記住 係有人叫我吞左你 我無指你個名 你咁撚快埋位既 無位比弱智仔坐阿 牙杰牙杰
仲講圖 你有無圖阿 我呃玄玉粉 請比圖 請比圖OK?請比圖 請比圖。。。。 你真係柒上腦
無圖 唔好話我呃人粒粉 無圖。?收皮啦 無圖阿? 你講我殺撚左你老母都得嫁啦 無圖阿?可以番屋企
記住2SER既玄玉粉係1錠幾1粒 唔係一百幾十 你呃鳩幫友錢?難怪你全身5品玉啦 牙杰牙杰

原來玩九陰真經呢D武俠GAME係需要有資格先可以打大幫 嘩屌你老母你G1員工?快D出公告講打架需要資格
對唔住 琴日已經清撚晒你地班紅塵 我有圖的 請看我POST喔 唔好賴啦 傻西杰
懶屎懶屁乜撚野黎 D屎D屁懶?=,= 你表達能力真係好撚差阿救命
賴屎賴屁咪你呢D 42殺12死都POST撚埋出黎 你都可以賴既 你杰哥真係玩撚晒成個2000FUN咩
契弟又係咩黎 鳩UP就契弟 入魔塚就契弟 你入紅塵係咪契弟阿 你咀炮又係咪契弟阿 九唔搭八

咩係救阿?你係醫生定係咩 九陰真經醫療師阿? 救阿 你就真係無撚得救 腦殘杰
之前叫人愁仔愁仔 教教戈兒玩錦衣爪 你真係好勁
依家咩阿 外賣愁外賣愁 你呢D泊車仔有咩資格話人?

咁其實無話痴唔痴既 岩傾咪埋堆囉
同你呢D契弟就真係唔撚岩傾我咪走囉
睇下你 牙杰牙杰 MK2隻字 真係擺係你身就最貼切

你地要走 關我撚事 你係輸阿 你地紅塵事實比我地屠 無花無假
歸百草?咩黎 定係你地歸百草阿 你地落單比人殺就唔計阿?我地就計阿
牙杰牙杰你番去玩跑ONLINE啦 無打鬥無咀炮 可以跑下爆下發洩悿
有種?有種企定定 屌你企定定就唔係打啦 你個腦識唔識LOAD野 表達能力有問題定真係弱智仔?

我入到魔塚都繼續串下若淺 咁應該點 係你柒定我柒?
你唔撚雙面咩 副幫就(大家記住一條心 唔好鬧大家阿) 記名幫眾(屌你老母比人黑書阿 黎未阿 坐標XXX.XXX)
嘩你真係雙面到含家產

咁我點撚樣都可以同你講「柒隻字」 關你撚事牙牙杰

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:09 AM , Processed in 0.036097 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存