2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 2服畜生
go

[玩家公會] 2服畜生 [複製鏈接]

真係好撚奇怪...人地拼賣玉裝..有時賣1-2銀....唔知點解你開呢個POST 叫....買完人地既3品4品玉裝1銀同2銀..點解唔會比番人? 公價在哪? 笑..
再者 佢收2 銀..佢覺得掛收2銀你吹? 傻仔 合SER好撚驚咩。。搵咁多呢D野出來吠。。畜生真係畜生。。。
gn01123080 2SR 慕容復 改 鹹濕乄雪宜 2SER其中之中既大畜生  自爆風車傻撚 合SER咪改名呀畜生 流番2000分洗腦啦。。哈
同埋2千分改名係到鳩吠既畜生 唔該你地。。做野光明正大D 有種開埋自己名唔好成日做埋D洗腦野。。
行出街驚比人打咩傻西。。。。冇撚尊嚴既豬西

笑傲無雙 玩過星曲WEB

X哥而家同番以前比佢鬧狗仔既人上同盟,成個人都唔同晒,威風凜凜

回覆 《X》 的帖子

講堅,如果個幫同呢個x 上同盟
我會退幫,同得呢個x 玩得埋既質素高極有限,一個人冇人品,唔識尊重他人,亦唔會得到他人尊重,如果屋企唔係有錢,又唔係特別聰明既,唔該讀多少少書,對社會有多少少貢獻thx

x哥你個幚聽講有個(((人))),因為偷走幾千點.比人拉左,你有無去探下佢???你個幚又真係人材多細明爺.之後,又一個去通櫃了.幾時到你?

山水閒人 發表於 14-3-5 06:44 PM
x哥你個幚聽講有個(((人))),因為偷走幾千點.比人拉左,你有無去探下佢???你個幚又真係人材多細明爺.之後,又 ...

無證無據又屈鳩人!?

唔,你聽反來的就講得.我聽反來的就不講得?係唔係有人因為偷點被鎖,自己去查停權啦.傻仔!!!

求翻譯                  

我嘗試下翻譯啦...
有人賣玉裝唔小心賣左2l-4l
你地班畜生買左又唔見你俾番人?
何來公價
佢收2l一本太極殘, 係佢覺得本野值2l有咩問題

高下立見
大家不妨問下2ser騙子王 細明哥
佢就曾經鬼掩眼放逆天內功 (原本值幾d) 佢就放左4l定5l係攤
俾呢位x 口中既百鬼畜生 楊消 以及 君爺 買左
細明哥出聲求2位俾番佢
楊消 同 君爺都俾番佢
原因: 我地有品

多謝你俾個機會我地解釋我地唔同係邊

笑傲無雙

承樓上

我紅塵副打雜 楚昭南
向貴幫幫友&前誓惡幫主 神童收個二階鐵台
神童直接寄信來,無set價錢,
我密他告之,然後馬上寄回原價予他。
PS. 神童從來都在敵幫
原因: 有品 + 基本良心

同樣,多謝你俾個機會我地解釋我地唔同係邊

牙~杰仔 發表於 14-3-6 01:06 AM
承樓上

我紅塵副打雜 楚昭南

嘩 好撚有品呀屌你老母
你係有品就唔會食少龍條女啦屌你老母 假正義番鄉下耕田啦傻西

認同 
尊嚴

笑傲無雙

aa027047 發表於 14-3-6 01:17 AM
嘩 好撚有品呀屌你老母
你係有品就唔會食少龍條女啦屌你老母 假正義番鄉下耕田啦傻西 ...

我講緊既係事實,有品定無品 自有公論,
至於無證無據 9up係你既風格,我明白既。
難怪你宇文X 個名由1服臭到2服,
都係個句啦,2ser最可笑既上腦玩家 你都算數一數二,
歸百草咀炮,講埋D唔關事既野,唔夠講就無啦啦彈句 "你阿媽比車撞",
你真係唔知道幾多人笑緊你幼稚,不過,其實大家都習慣晒。

當日你 夜恨 係紅塵既時候
想溝對面魔塚個上官雪姬,然後比X叔玩你電話,當時比人玩到驚,
又叫人地X拉大隊黎紅塵RC嘈,當時紅塵幾多人幫你?
你比人話你係一隻狗,係邊個幫你出聲?
你無記性唔緊要,我提返你,
九九,鳳天鳴(皇上),呢兩個係幫得你最多,
然後 你點對返佢地?
你入左魔塚掉轉槍頭 本來唔緊要,打機姐,
但你cheap到玩起九九底,爆個人資料,
皇上係場景頻仲當你fd 你都仲人身攻擊唔知鬧乜鬧物,
只能說,你條契弟真係一點點骨氣都無。

你記唔記得,你係因為咩事退紅塵?
因為有個當時既盟友寄玄玉粉比你 set錯價錢,
就因為唔肯比返人,就退左幫,
咁都無咩所謂既,比返係有品 人情,唔比返你可以話有道理,
好笑既係,退左紅塵之後,入講數堂,搞返紅塵轉頭,之後仲入埋魔塚,
想當日人地話你係一條狗,你都厚面皮到入去,無既,仲想玩,要生存,大家明白。
你既為人係點,基本上全個2ser既人都知,我未玩過1ser,
但我估計1ser都大把人知你個名有幾臭,你繼續9up多d,鬧多d,
你呢種人 呢種性格,去到邊都無人鍾意你,除左你個班同你差不多既"兄弟"吧

另外,雖然你係一個正宗契弟,不過我亦不厭其煩同你講多最後幾句,
第一,如果想誣衊我「食人條女」,請拿出證據,
不過我都好心勸勸你,係遊戲世界遊戲論壇咁樣9up下就好,
係現實你咁多廢up,終會後悔。
第二,我感情生活發展如何,而家有無拍拖,
有無去偷食,有無踏兩船至四船……
四個字,「關你撚事」。

萍水相逢,我都希望你終有一日會長大啦,打機姐,唔洗咁上腦,唔洗死要面既。

喵喵:)  中POINT  發表於 14-3-10 03:42 AM
山水閪人  九陰之光 "牙~杰仔"  發表於 14-3-6 09:56 AM
已有 1 人評分Good 收起 理由
孫吾飯 + 3 利申1服玩家..不能不給讚阿!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

樓上千字文,不過幾有point

要多謝8樓位高人幫手翻譯先,事關我真係睇左10分鐘都睇唔明X想大爺想講咩....
上面千字文寫得有POINT有條理,比個LIKE你....

杰仔~ 本人覺得唔洗同佢地講咁多......魔虫出名鐘意亂屈人~ 又鐘意起人底~ 又口臭~
已經有晒圖又要話人地洗腦~ 知唔知咩叫洗腦.?
例子 01: 日本人世界大戰., 活葬中國人~ 殘忍手段殺害中國人~ 但教科書從來冇提到~ 依啲就叫洗腦啦~
例子 02: 六四事件., 明明有晒影片., 影到軍人用真鎗實彈射殺中國學生., 用坦克車 車死擋住前路學生., 但中國從來唔認., 教科書只會教學生 要愛黨愛中國~ 依啲就叫洗腦啦~

小玩家: 千雨

X真係有語言障礙。。。哈。。好在有復狗翻譯下先明!。。哈=3=

笑傲無雙

補多句,
當日 夜恨 因為個粒玄玉粉退幫
最終,玄玉粉 佢自己袋左
幫佢比錢既係 九九

(多謝樓上認同,我都係講事實姐,希望 宇文X / 夜恨 正面回應下。)

牙~杰仔 發表於 2014-3-6 07:17
我講緊既係事實,有品定無品 自有公論,
至於無證無據 9up係你既風格,我明白既。
難怪你宇文X 個名由1服 ...

我個陣呢 就成日同夜愁係一個rc既一間房吹下水 你都唔好上腦

我溝雪姫?ok你思想唔太同正常人 當係我溝 咁我會唔會似你食朋友妻?

x 打比我 我驚啊?我驚我仲叫佢入rc?仲聽電話?

九九同凰天鳴幫我最多?係有人rc叫我唔好出聲 你真係唔知頭唔知路扮神探

玄玉粉最好笑,我收天馬三環有個人寄粒玄玉粉比我仲要1.2兩 個陣你講咩?刺殺既就要左佢啦 我都好憎刺殺既人 幾多人叫我吞左佢

九九知道左之後 叫我走 我無賴死唔走 我仲9秒9退幫tim

入講數堂點解打紅塵?你真係要問下o魂喇 哈哈

我屌敵幫都叫鳩up?咁你都鳩up唔少

仲有啊 之前我係講數堂 你密我r fd我既都無講野啦? 補多句 我比人話狗唔通我真係狗?你夠比人話狗啦 咁你係咪狗

琴日比我地清到傻左?成身玉裝古譜你 你有乜野用 game就咀炮 2000fun就理性啊?

屌你老mo你呢d雙面撚睇你幾撚時無朋友啦 教我做人不如睇下自己咩新鮮蘿蔔皮?

我依家同你講啊小杰杰 你扮神探比d真料人地睇 你講真我有咩唔好 我實認架

但睇下你自己 打機打到雙面 理人地點睇 溝朋友女友(仲要條女係人地真人女友) 講經 之前你未撚做副幫你比人黑書幫頻屌友?升左職扮成熟  

我不嬲用自己最真既一面打機 岩傾咪一齊玩  我仲有朋友喎 你地紅塵出名夠假夠黑人憎 人地百鬼同o魂問你地守軍點打 你地內部講唔好教住 等我地幫齊晒雪劍先

哈?楚昭南?你仲有咩經 快d講晒出黎 求下你

牙~杰仔 發表於 2014-3-6 14:18
補多句,
當日 夜恨 因為個粒玄玉粉退幫,
最終,玄玉粉 佢自己袋左,
幫佢比錢既係 九九。

(多謝樓上認 ...

覆埋你喇 個粒粉係佢自己send黎 我完完全全無諗過架記住係九九叫我走 我比咩? 有人認同你咩。。又r fd定係咩啊牙杰 ???????

牙~杰仔 發表於 2014-3-6 14:18
補多句,
當日 夜恨 因為個粒玄玉粉退幫,
最終,玄玉粉 佢自己袋左,
幫佢比錢既係 九九。

(多謝樓上認 ...

覆埋你喇 個粒粉係佢自己send黎 我完完全全無諗過架記住係九九叫我走 我比咩? 有人認同你咩。。又r fd定係咩啊牙杰 ???????
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:48 AM , Processed in 0.039984 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存