2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 細佬本人岩岩玩左2日,好多野唔多明~~~求指教 ...
go

[疑難雜症] 細佬本人岩岩玩左2日,好多野唔多明~~~求指教

墓光迷城

細佬本人岩岩玩左2日,好多野唔多明~~~求指教

1.我本人想入無根門,係咪一定要學左葵花寶典,練到上25級先可以入~~~?

2.點先可以學到葵花寶典?係咪要用真錢買架? 學既條件係邊到可以睇到?

3.點先可以學到吸星大法?係咪要用真錢買架? 學既條件係邊到可以睇到?

4.我想問問果D咩實力(傲視群雄),係GAME入面點先可以顯示係人物頭上,
以及點先可以係GAME到睇到有關既實力稱號表?

5.我修練內功時,佢一練完一層,就會彈句野出黎問你係咪練落去,你要禁左落去練下一層,咁先可以再次啟動修練,
請問有咩方法可以拎佢唔洗禁,佢練完一層自動幫你練下一層架?

6.我只係修內功,一階果D外功洗唔洗練埋架?還是去到最勁果D招先修練埋?

7.我叫慕容鋼,有冇公會收人呀?

唔該哂咁多位大大~~~~解答

若果就咁係到講 你會好多野都唔明 我地幫會叫 翱魂 歡迎你加入我地家庭 有野唔明幫頻 or rc26525873 都可以幫你解答 密 花悅劍入幫^^

GAME名 夜玉 搵我 我最中意幫人 教新手

1.首先你要易容/下山/叛派(總之無門派既狀態下)先入得無根 問題係點入 多數人係用奇遇入, 奇遇NPC神秘人

2.葵花 每個星期一系統都會重置3針3令擺係世界各地既寶箱  開中有機會拎到繡花針 拎完枝針之後 下午6點打後去金陵搵NPC 開左BUFF之後殺登峰以上既玩家 可以殺兩次 每次1修練值  夠300就可以去拎第一重 ,而葵花點升上去,就係用枝針既修練值  1-15層50點以上先可以開始修練,每一修練值可轉換1.5%修為 16-25層80層

3.吸星,  道具:黑木令  同上 只係去既地方唔同 蘇州地宮npc開任

4.個d稱號(例如神憎鬼厭) 唔係實力稱號 實力稱號表可google

5.冇方法

6.咩叫一階既外功..?

墓光迷城

嘩,咁要練葵花咪勁難囉~~~

5.我修練內功時,佢一練完一層,就會彈句野出黎問你係咪練落去,你要禁左落去練下一層,咁先可以再次啟動修練,
請問有咩方法可以拎佢唔洗禁,佢練完一層自動幫你練下一層架?
係冇方法., 煉一層佢會寫需要幾多時間., 你就自己計時., 如果你有名俊 離開game都會自動修煉., 例如我12點訓., 8點起身., 咁樣我就要搵一武學需要修煉8個小時以上., 當然有時候唔需要計到咁盡
因為依只game出左好耐., 你想追係冇可能., 慢慢享受遊戲

6.我只係修內功,一階果D外功洗唔洗練埋架?還是去到最勁果D招先修練埋?
我個人建議就係入門派搵3內師兄., 之後出師你1.2內都唔洗升., 因為出師佢會幫你升到開脛果個位., 之後升到3內30時., 就可以升外功去7層 (需要睇門派)., 例如: 極樂., 一定升天地刺先~升到3內最頂就將天地刺升到9層~然後易容/下山玩其他勢力 (內派有3套外功., 1套鎮派) 自己決定升唔升晒去

7.我叫慕容鋼,有冇公會收人呀?
我個人建議 唔好亂入幫會~ 因為有時你加入左., 之後會俾人打~   加入和平公會~ 熟左個game然後再決定加唔加入打打殺殺幫會~
因為好多時你入左幫會就會跟人去打交., 但你唔知係為咩.?

新手入幫最好入中立幫先,唔係出城比人溶左都唔知咩事

墓光迷城

琴日唔知係咪比人爆AC,明明係門派到坐緊好練功,琴日放工一ON去第君子堂一個好多海賊既地方=,=

笑傲無雙 玩過星曲WEB

MOMO豬 發表於 14-3-19 02:54 PM
琴日唔知係咪比人爆AC,明明係門派到坐緊好練功,琴日放工一ON去第君子堂一個好多海賊既地方=,= ...

離線打工都會將你個人周圍掉
當然如果你唔見左野 就梗係比人爆啦~

難咩?我葵花吸星都練左bo

cathytue 發表於 14-3-19 08:09 PM
難咩?我葵花吸星都練左bo

/_\然後呢?就係咁?幾多層?有幾多人練得高過你?

都冇乜人練 可以有幾多人高過我 我又唔想落妝 就算升左36實際又唔會點用到 我只係講唔難練 又冇話我勁 正如D人睇波話人屎 但都唔係話自己好波過佢咁 你咁敏感做咩

cathytue 發表於 14-3-19 08:23 PM
都冇乜人練 可以有幾多人高過我 我又唔想落妝 就算升左36實際又唔會點用到 我只係講唔難練 又冇話我勁 正如 ...

/_\無,突然間發現好想可以知道呢個區每個人到底係遊戲入便係邊個,
所以想知你兩樣幾層黎推番你係邊個/_\
睇住D幫會帖一堆AC亂咁飛,但又唔知邊個打邊個,搞到我頭都大埋,
呢個到底係邊條線既呀邊個,個位到底係邊條線既某某.......
曾經有人話過我人緣好,其實係因為我八面玲瓏人講人話鬼講鬼話,
如果唔知每個人既身份係幫會帖到就咩都講唔出/_\
咁就心諗,呀,不如索性記住哂呢區每一個人到底係邊個算-_-

我係紅綾/夜玉=]你呢

cathytue 發表於 14-3-19 08:31 PM
我係紅綾/夜玉=]你呢

嘛,以前少不更事既時候,係一個都算出名煩既煩膠,叫東方幻鄉守
(之前我寫教人自宮既教學帖到可以見到我以前既名)
而家呢,原本想叫東方不敗,系統唔俾,咁我又打東方教主,都仲係唔得,
結果變成......東方公公

回覆 MOMO豬 的帖子

首先離線打工唔會亂飛地圖., 只會同一個地圖會飛左不同位置., 另外你在自己門派離線., 你果個係咩門派.? 如果係君子就當然正常., 如果唔係就睇下自己登入IP., 最好有電話鎖., 因為我重有FD因為冇電話鎖俾人爆., 佢以為而家冇事  

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:36 AM , Processed in 0.033814 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存