2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Blade & Soul劍靈 系咪 電腦問題 成日彈game
go

[疑難雜症] 系咪 電腦問題 成日彈game [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

电脑概览

电脑型号  MSI MS-7623
操作系统  Microsoft Windows XP Professional (32位/Service Pack 3)
CPU  AMD Phenom(tm) II X4 B45 Processor(3100 Mhz)
主板  MSI 880GM-E41 (MS-7623)
内存  4.00 GB (三星 PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333MHz)
主硬盘  500 GB (日立 Hitachi HDS721050CLA362 已使用时间: 8040小时)
显卡  ATI Radeon HD 5700 Series (1024MB)
显示器  LG W2261 32位真彩色 60Hz
声卡  VIA High Definition Audio
网卡  Qualcomm Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
1gb網上行寬頻  洪福電信新區

十週年勳章(賀詞)

你地開劍靈game既速度會5會好慢

樓主就算比夠1TB寬頻比你用,但你部老人院機又係 Win XP

唔成日彈game我就覺得奇怪

用win 7 64 bit 出過部新機

我用鄉村 PPCW 8M 星期日玩成日都未斷過線

i7 3770K  32GB RAM  GTX780Ti

十週年勳章(賀詞)

大鐵 發表於 2014-4-3 20:47
樓主就算比夠1TB寬頻比你用,但你部老人院機又係 Win XP

用win 7 64 bit 出過部 ...

換顯卡同 粒U 頂住先得5得。
我玩信張多,最近先搵左隻玩劍零玩。 底有底玩o者。 玩幾日可能5玩。 我見有雙活力。升lv 幾快 先玩下。

十週年勳章(賀詞)

大鐵 發表於 2014-4-3 20:47

用win 7 64 bit 出過部 ...

3770 出到i7機 咁平

回覆 qq422535409 的帖子

3770K  唔係指價錢而係CPU型號

底有底玩但係你粒CPU實在太舊就連現時(INTEL PENTIUM DUAL-CORE G3220 HK$509.00)

效能連2/3都冇,顯示卡就好 文 水,但我唔知你嗰張卡係HD 5750還是HD 5770

↑這部機係我之前砌比我姪仔玩劍靈,除CPU,低版外全部都係舊野

雖然CPU效能有所不足但至小玩劍靈,玩成日都冇斷過線

十週年勳章(賀詞)

HD 5750o黎
咁只換粒u  同 顯示卡 系咪 就ok喇!?!

你磈版好難搵到CPU黎換,所以與其換你不如出過部新機

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:24 AM , Processed in 0.033664 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存