2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 九陰聯盟
go

[港服] 九陰聯盟 [複製鏈接]

立幫以來保持中立,只係聊天傾解刷副本,本人因為工作關係離開一段時間,現在回歸.誠邀各新舊會員加入九陰聯盟,一起遊戲,聯誼,開開心忙娛樂!

上官樂喬 發表於 14-4-5 08:21 PM
立幫以來保持中立,只係聊天傾解刷副本,本人因為工作關係離開一段時間,現在回歸.誠邀各新舊會員加入九陰聯盟 ...

你們的公會不時很多掛機的嗎?

好似好多掛機老(好似系)

是有很多分身.他們都有正身在其他幫會.大家也就維持九陰聯盟
我們前幫主開幫時就是主張和平.開心遊戲.到我接手也是一樣.從來沒有任何的爭論或是糾紛
九陰立幫宗旨就是和平兩個字

若果係和平 就不要亂收人!

算啦!都退左game啦 無謂再嘈,打機為開心姐這樣何必呢

問題在於我俾人屈。。。
佢收錯人得罪好多人
第一日已經提左佢
佢又唔信 我幫佢唔到架喎
叫左佢唔好行我條路
佢就當我廢up 仲要咩都賴落我到
我琴晚同神醫傾過計 我話會今晚幫你地解決
你依家屈我 睇怕無計傾 唔信可問神醫

cchhaakk 發表於 14-4-7 07:13 PM
問題在於我俾人屈。。。
佢收錯人得罪好多人
第一日已經提左佢

咁多謝呀?
需要你個蛋散.幫我?
多謝啦.
唔好咁自大,現實的做人啦.遊戲世界俾個皇你做又如何.?
正如你改秒殺個名,就知你既人係點,細佬仔.醒的.好好做人,唔好現實搞到去遊戲.遊戲同現實世界都分唔清,
殺完,打完先講,
咁就叫提醒左我?
由你搞我果下我己同言妃了解緊發生乜事.唔好拉言妃下水,佢唔好意思企出來講公道,你唔好迫到佢要離開.人總要對自己做過既野負責,做過又唔敢認,調轉頭話別人屈你.你任教主係天下第一人.

再講多一次.白公子我唔識佢.
佢入幫亦都係響幫會申請.見有人申請左就批.係咁簡單,我好少上線.有空上來就運下標,對發生乜事,我完全唔知.只知運運下標就俾個任教主搞.在場有神醫.我未起身己同言妃講緊野,言妃話等等,佢要問下發生乜事.與此同時我起身問任教主搞乜?佢第一句就問我係邊個,第二要我合幫,話九盟一早己合幫.點解我唔過埋秒殺,我拒絕,我所講既個幫唔係我既,只係幫人睇住,就係咁,每一句都係事實.如有失真我全家死曬,相反任教主你都係,毒誓對講大話既人最有效,希望你唔好真係應誓
我冇包庇白公子,與佢冇任何認識,反而同神醫有傾幾句,唔係多,少上線.冇法.
當然,我明白遊戲中我係個幫主,我有責任.但唔係代表我要怕你任教主呢隻狗.打完殺完,命令我踢人,我就要聽你講啦.你是誰???
我一路冇乜上線.咁亦都趁此機會離開九陰,唔係呢件事我都唔知點去推人唔幫人睇呢個幫.呢件事反倒要多謝任教主隻狗,多謝你狗家族既任教主.
唔係怕你唔玩.你唔好自大,係我要去搵真銀,你隻狗慢慢係度沉淪啦,

重有想講既係,我收錯人重有得改,你老母生錯你隻狗就真係...........俾個空間你隻狗慢慢想像啦

cchhaakk 發表於 14-4-7 07:13 PM
問題在於我俾人屈。。。
佢收錯人得罪好多人
第一日已經提左佢

想講多一句.
唔係女人大曬.呢句係你講既.我冇講過,別忘了你老母都係女人,佢大唔大我老豆唔知,要問你或問你老豆
,

我呢排都有睇到九陰聯盟同秒殺既恩怨, 容許我作為曾經為第一代(顧問天幫主年代)幫員講1句
樂喬, 問天同任教主有交情, 你可以搵佢了解成件事, 佢可以幫到你

mrtomriddle 發表於 14-4-16 03:39 PM
我呢排都有睇到九陰聯盟同秒殺既恩怨, 容許我作為曾經為第一代(顧問天幫主年代)幫員講1句
樂喬, 問天同任教 ...

我唔想煩問天,
其實好少事,佢唔係殺我先,如係講左先唔係用殺就冇呢件事發生,
當然殺左我,再命令我踢人,再迫我合幫,換著其他人都唔會理佢啦.原本佢道歉後己告一後落.我因為不在港,己同佢講左番來解決問題,點知佢地又搞出乜黑社會,拉埋我落水. 重有佢話係怕著我係女人煩.所以佢先道歉,唔係做錯使乜道歉?呢的係咪死忽鬼既做法?係咪狗?
重有,江湖神醫,先白公子入九盟,後來白公子先入,聽九盟的人講,兩個人一入幫唔係剩搞秒殺.係成都搞事.周圍殺人,係兩個人一伙的,到我發貼責問教主.神醫又棄暗投明.反幫教主,教主就死都話我想撐白公子.我己強調我不認識白公子,不過,我己知道佢係隻狗,狗係聽不懂人話,冇解,成件事,稔稔下,任狗狗似係有心針對九陰聯盟來搞.試問白公子要入幫都唔係入我個幫,我啱啱重組,踢走二百幾人,得番果三廿個人佢入來做乜,我幫到佢嗎?我而家明啦.原來無間道,九陰前副幫己帶班人過左秒殺,佢都重唔放過.........
各位
我唔係慱同情
唔好再話我慱同情.呢個世上有同情心嗎?
有人唔鍾意粗口爆埋.有人幫親不幫理,港人,大家心照.講多無謂.呢個貼係帶出一個信息,呢個遊戲大人同有錢既人玩叫娛樂,小學雞冇錢玩要去稔盡方法來昇lv叫愚蠢.玩到任教主咁既叫白痴.出現實社會去秒殺呀笨,去叫國家主席同你合幫啦,笨.搵果的先有肉食,先顯示出你任教主既強勢,狗,秒殺得個幾個活人,秒殺天下?清曬的死人去啦.扮大幫,去食屎任教主,不知所謂

你去了解左件事先係到吠啦!
我道歉後冇搞過你地
我迫你合幫?你講笑咩 得3條友。。。
你講野用下腦好嗎?
道歉之後既事全部由其他幫搞出黎
唔好咩都入我數
你做人做到咁唔係博同情博咩?
我都冇搞你啦 我呢排冇on on嗰個唔係本人
你仲要撩皮 大佬 你真係要挽野無任歡迎
但唔該你自重下 我好聲好氣同你係2000fun傾
你話我狗?你把口都幾嗅架喎 機關槍。。。

cchhaakk 發表於 14-4-16 10:45 PM
你去了解左件事先係到吠啦!
我道歉後冇搞過你地
我迫你合幫?你講笑咩 得3條友。。。

任教主條傻仔現時隻帳由書香世家堂主鬼殺神幫佢掛機鬼殺神呢同任狗主唔知咩問係啦鬼殺神有曬任狗主帳號d野本身呢呀任狗主個帳呢就解左電話鎖咁呢比人爆既話都係書香d人會知個pw!所以任狗主哈
點解我會知道呢d野呢?因日日都睇住個幫頻...佢地講咩我都知...唔好意思我唔係d乜野記名!我身受護法之職睇唔過眼已而哈

李星你扮咩野吖。。。收料收到錯晒
我真係未見過有人收料收到好似你咁失敗
唉 我俾你收料又點話呢
我冇所謂架喎
咩叫睇唔過眼?錯嗰部份我已經道歉
柏公子嗰部份我無必要道歉
唔該你講野經下大腦
俾人誤會你係柏公子就唔好啦!
做埋晒柏公子啲小學雞野
周圍搞事之後屈落人到 仲係到扮正義
你扮咩春正義 成日扮下呢個扮下嗰個
型啲架?

李星 發表於 14-4-17 01:48 AM
任教主條傻仔現時隻帳由書香世家堂主鬼殺神幫佢掛機鬼殺神呢同任狗主唔知咩問係啦鬼殺神有曬任狗主帳號d ...

又出黎做小丑大放笑彈?
屌你老味啦:o)

我都睇唔過眼你扮呢個扮個個啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:20 AM , Processed in 0.041783 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存