2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 暗黑破壞神3 Diablo3 上網買資料片既問題..
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難雜症] 上網買資料片既問題.. [複製鏈接]

因為我上網,見到有得用信用卡,但香港信用卡好似唔得...請問如果用信用卡,有咩方法可以買到?

秋夢痕 發表於 14-4-9 09:48 PM
因為我上網,見到有得用信用卡,但香港信用卡好似唔得...請問如果用信用卡,有咩方法可以買到? ...

哈~我就話唔好啦......
岩岩先買完.......
但唔見有EMAIL呀通知果D......
心知......奶野

About For Buy D3.jpg (48 KB, 下載次數: 3)

寫住已購買......但收唔到任何通知

寫住已購買......但收唔到任何通知

但我都係咁買..係收唔到通知..但版本的係升級左
唔用信用卡咪用mycard點數買..1點比1NT

靈豪 發表於 14-4-10 06:20 AM
但我都係咁買..係收唔到通知..但版本的係升級左
唔用信用卡咪用mycard點數買..1點比1NT ...

師兄......我想先問問PTR係咩......?
因為我買完之後發覺可以玩PTR的奪魂之鐮
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:04 PM , Processed in 0.028524 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存