2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 無奈...
go

[抱怨專區] 無奈...

呢隻Game幾好玩
不過玩家素質就真係咩人都有...
唉...反正有D人就係唔識尊重人既...好無奈...

我同你地三唔識七無怨無仇,我都唔想同人打打殺殺,我弱咁又點?
玩Game但求開心啫,無必要認真到俾隻Game玩番轉頭
所以我係覺得,我唔想打亦唔夠打,唔打就開紅打我,咁算點?
明知我擺到明實力低好多,打贏我真係有意思咩?
我真係唔明...
仲有就係綁架,俾人搶肉票
我唔明既係,D老手真係窮到要同新手搶人去賺果幾兩?
同朋友講過後知道呢種情況時有發生咁我都無野唯有接受
唯有自己再去綁架
事實證明情況係沒有最壞只有更壞
講真我依家俾人搶票,我走得甩就走
走唔甩我都認命,要搶咪搶囉,但唔係搶既做咩打我?
明明勁我好多打死我係好易
做咩一路追住我,打兩下唔打,再追,再打...
我又唔熟路,慌不擇路咁亂跑,就係咁追住我打...真係好過份...
雖然最後有驚無險...但俾人咁玩法...真係仲慘過俾人搶肉票...無奈

我屌你老母 都話撚左我紅塵見到你就會打 洗撚理你?
殺你一次上黎開一次POST我真係屌你老母 你唔撚煩我都悶啦仆街 次次D內容一撚樣 係要比我屌鳩你先安撚樂
你平時咁撚鍾意拉人入水自然有仇家架喇 咁就底撚你死啦 無野做唔撚去打門禁 TG 玩埋D傻撚野
E家又黎開POST 你究竟要開幾多個POST先安撚樂?

做撚埋晒D屎忽野 死唔撚起咪唔撚好玩囉屌你老母 一死就2000FUN見 你唔覺好撚柒?上黎博同情?
D人笑撚柒你渣傻西 新手大撚晒?GAME就係咁現實 邊撚個廢就恰邊撚個 你吹撚我漲?

Moewmoew 發表於 14-4-17 01:32 AM
呢隻Game幾好玩
不過玩家素質就真係咩人都有...
唉...反正有D人就係唔識尊重人既...好無奈...

綁架呢就活動黎緊有d人唔係要個袋換兩係要個袋換俠值
解救左就加1點俠值
九陰港服打打殺殺就緊架啦!d小學雞任狗主同門高登絲打一覺得你似毒能既就打能柒你
真係玩唔掂既咪去台服太魯閣玩囉都有有量香港人玩架個服都幾和平2kf副本主alex都玩緊台服 你可以找佢都得

回覆 切菜王狗狗 的帖子

雖然本來我已經唔想想理你,不過今次見到你覆,我心情真係好番好多
狗狗你真係人類最好既朋友
哈哈
我又無開名,你連我係邊位都未知,連打我既人唔係紅塵既你都係唔知
你居然可以咩都唔知既情況下就攬曬上身認定你紅塵打我,你都幾得意
我唔知你同紅塵做咩咁大仇口,我亦唔了解各大幫會係點既幫會
不過講真既,好心你玩抹黑之前真係諗清楚點玩先啦,睇完你D偉論真係得啖笑

李星 發表於 14-4-17 01:57 AM
綁架呢就活動黎緊有d人唔係要個袋換兩係要個袋換俠值
解救左就加1點俠值
九陰港服打打殺殺就緊架啦!d小 ...

多謝您
不過我只係呻下啫,未到要走咁嚴重既
我身邊都仲有一D好好既朋友,我會唔捨得佢地

Moewmoew 發表於 14-4-17 02:06 AM
多謝您

上面隻狗狗可以唔洗理佢,佢食左過期狗糧食到傻左好像任狗主咁
綁架一個鐘賺一次200文-12兩不等
如果想賺錢快既做裁縫開台整裝1件金裝都50-100L玉就睇下咩品三品果d 1D到
鐵匠都係開台整裝
毒師/藥師開台整藥有時賣就1粒藥=1兩睇下咩藥囉
比較下so j d市價
禁地打修ms出殘陽打到既入門500-700L到
盡量打多d禁地
守軍叛軍線有時有好野出賣賣到2D到

李星 發表於 14-4-17 02:29 AM
上面隻狗狗可以唔洗理佢,佢食左過期狗糧食到傻左好像任狗主咁
綁架一個鐘賺一次200文-12兩不等
如果想賺 ...

本來我都真係唔理佢
不過我次次開Post就算我唔理佢
佢次次都捧我場既,我越睇越覺得好笑
其實我都係鐘意貓多D
真係唔多想有隻自來熟既狗無啦啦認我做主人
我去到邊就跟到邊,太癡身唔啱我

你真係好人~仲教埋我搵銀,多謝您

系廿系廿 我系狗 甘點撚樣??你識答我姐系你同我識同一語言啦 狗囝
本是同根生 相煎何太急?

仲有呀乜撚野李星 你個反骨仔 宜家狗囝南果班反骨仔已經開撚左個新幫 你入埋去啦不如 等我打撚埋你
遲D我就拎番聖主 打撚柒你班反骨25仔

我屌你老母 人地開post關你撚事?拎住支槍迫你睇?洗唔洗問候媽媽?成個2kfun你行撚曬?你既假膠行為仲on9過狗狗 做番個考順仔好冇

喂易牙狗你開九陰雜貨店?屌你老母
我收真氣丹10000粒修爲丹20000 粒同門派武學30000套
有冇得落訂?

你認你自己係狗啫,呢度無你D同類喎
無計啦,你用既係中文字,我又唔係文盲,想睇唔明都難

相煎何太急?
好笑,狗狗你自己咬人先都可以唔記得既?
我又無惹你,真係煎都係你煎我先囉

先撩者賤,仲要得了便宜還賣乖係度扮委屈,你都真係得

我之前無啦啦俾你嘈我先嘈番你啫

我自問我依家對你都已經好客氣,至少一句粗口都冇
唔該你咪再咬住我唔放仲講到好似係我恰你咁

Moewmoew 發表於 2014-4-17 17:31

你認你自己係狗啫,呢度無你D同類喎
無計啦,你用既係中文字,我又唔係文盲,想睇 ...

你開撚埋d on9 post迫人屌你至安樂
係你迫我屌你

香港玩家既素質呢,促使每隻ONLINE GAME都好快玩完, 講完

Moewmoew 發表於 14-4-17 02:06 AM
多謝您

唔洗理果D街童~你有你玩~佢有佢玩~依家弱~升勁左咪打返轉頭~加油呀

呢位朋友,既然人有害人之心,咁你就要學識點樣去D少人既地方綁票啦~

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:41 PM , Processed in 0.033706 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存