2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 仙境傳說 Ragnarok 新手有少少問題;盼望有人解答
返回列表 發新帖 回覆
go

[問題] 新手有少少問題;盼望有人解答 [複製鏈接]

雖然呢隻遊戲有些少少舊;但我又有興趣想玩下;見D人物几令几得意

1)我對於呢隻遊戲既認知大約就系得打王及攻城;唔知有無錯{唔知有無pvp架呢}

2)我本身要返工;就唔會話太多時間打理隻遊戲;唔知呢隻遊戲升級快唔快?

我選擇職業除左自己本身興趣之外;其實佢勁唔勁都系其中一個因素既;始終會放錢玩;都希望練一隻比較值得既職業
3)我本身對騎士及盜賊比較有興趣;你地覺得邊隻職業適合少少

4)因為有返工啦;我都會用錢打下機咁;咁除左騎士同盜賊之外;你地會唔會覺得有邊個職業會更適合呢?

問題系有少少多;但都希望有人解答到Thz

見仁見智,你想玩打王就要放錢玩,pvp就唔好玩太多有神裝玩家,攻城就沒問題感覺上剌容很帥到很強大,不過如果有收入間唔中放500元玩下到值得ok,入面轉蛋轉到好野就賣出去唔錯價錢,一分錢一分貨,其實我到係玩到高等級打塔和打野外王吹下水嗎,等級方面就唔係急升,放假得閒沒咩野攪就升下lv就是甘樣我已經玩了12年讀小學時開始玩,現在雖然有工作但是到會抽時間上去打怪打塔打王吹水過一日,重有外掛方面你唔好開因為開外掛升lv到最後你就沒咩心機玩最後就放棄
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 08:27 PM , Processed in 0.028741 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存