2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 數碼暴龍 (主線任務有BUG) 客服完全感到失望
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] (主線任務有BUG) 客服完全感到失望 [複製鏈接]

事情係咁既..
主線任務65LV 誘惑的小鬼
上1個任係..要求打5塊高力石塊..然後交比5角星..
5角星會叫你將高力石塊交比西部小鎮既小泥熊獸..
但係..我初初以為..果塊石塊..係我上1個任..打多左出黎..所以我掉左..
後尾先知..原來係交比小泥熊既..但係..我身上已經無左果塊高力石塊..
咁我咪唯有放棄而重新接任...但..重新接任之後..我身上都係無高力石塊..而任務內容..只係叫我囉住高力石塊去搵小泥熊獸..咁我自己亦都嘗試過打高力獸.睇下佢會唔會出反石塊比我..結果我就打左成個鍾都無既..我就咪有搵客服....結果.....內容如下..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
親愛的玩家:

您好,歡迎閣下使用線上客服回報系統,很高興為您服務,經檢查後有關任務並未有異常,建議閣下嘗試擊殺高力獸(首領)以取得任務物品,謝謝。

感謝閣下對《數碼暴龍Online》的支持。

此致
香港紅心辣椒客戶服務部

呢個只係其中1個..我個任..跟本唔係要打石塊...雖然我掟左幾千$唔係多...但..我只係需要1個解決既方法姐..你唔係咁樣HEA過我牙..?

佢解釋 / 你講得唔清楚既話
再係下面追問就得

甘你下次小心D唔好再亂甘掉野啦.....

我已經同佢講左2個鍾..我都無氣..
最後我同佢講..
-------------------------------------------------------------------
覺得你既工作態度好有問題..如果你解決唔到件事既..麻煩你留1留你員工編號比我..我自已上門解決呢件事情..

佢先肯回我
--------------------------------------
愛的玩家:

您好,歡迎閣下使用線上客服回報系統,很高興為您服務,閣下是否表示於完成任務「西部小鎮支援邀請」後獲得的任務物品「高力獸的石塊碎片」被刪除導致其後任務不能進行。

我們已得悉有關問題並已轉交相關部門測試中,如確認有關情況為異常導致,我們會為閣下安排補發有關任務物品,如有任何最新消息將在此回覆,請閣下耐心等待,謝謝。

感謝閣下對《數碼暴龍Online》的支持。

此致
香港紅心辣椒客戶服務部

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

shawnlee711 發表於 14-4-22 09:36 PM
事情係咁既..
主線任務65LV 誘惑的小鬼
上1個任係..要求打5塊高力石塊..然後交比5角星..

http://www.2000fun.com/thread-5484752-1-1.html

紫電..唔係任務流程有問題..係任務BUG左..

commander2620  RIP,你係暖愛?  發表於 14-4-23 12:22 AM

shawnlee711 發表於 14-4-22 10:05 PM
我已經同佢講左2個鍾..我都無氣..
最後我同佢講..
----------------------------------------------------- ...

哇等我學起佢先
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 10:06 PM , Processed in 0.027845 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存