2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 理性討論,牙杰仔請入來面對
go

[閒聊討論] 理性討論,牙杰仔請入來面對

我從來對事不對人
話我食人條女就最好笑,呢樣野幾個月前鳩UP到而家
這些言論由你帖中COPY出來
1.一直講到自己是一名正人君子,想問你  我從來對事不對人  呢一句  當年,樂天熊仔X出左紅塵,入過魔塚,之後想入番百鬼,點解你要同百鬼d人講人地系針 叫人唔收佢??????有冇証明証明到人地系針,無的話點解要話人系針??入完魔塚唔入得百鬼????
仲有點解要同某人講 唔好同樂天熊仔X玩,佢唔系好人.(某人唔講了)
2.那,你話你自己無食人條女,當年,點解你要同人玩得咁埋,又送野比人又剩,這真的是你所說的風度嗎??? 如果是風度 咁點解唔送野比其他女幫友???如 咖啡,毒雪等人,風度是用他們的樣子來評核的嗎??

好了 純理性討論  請牙杰仔 入來面對

堅系自卑 發表於 14-4-25 02:28 PM
我從來對事不對人
話我食人條女就最好笑,呢樣野幾個月前鳩UP到而家
這些言論由你帖中COPY出來

佢好似未做副幫之前 仲係個屌緊自己人既垃圾

打架用風車+天地不仁 追殺令頭10都上唔撚到 仲扮大佬

做樣比紅塵幫主睇 上左位之後 係2個人黎 即刻扮到好照顧幫友

最緊要係咩 佢有排凌晨晚晚同星月鏡兒傾電話阿屌你老母

我女神MK鏡 你都敢溝?佢RC係有幾姣 我相信無人唔知啦唉

紅鞋仔紅鞋仔 同盟敵幫有邊撚個唔撚識我

寶井瘦仁 發表於 14-4-25 04:47 PM
佢好似未做副幫之前 仲係個屌緊自己人既垃圾

打架用風車+天地不仁 追殺令頭10都上唔撚到 仲扮大佬

姣個個係都冬映雪先啦
東方凝玥呀:)

笑傲無雙

我真的受傷了

杰哥 回答我問題未

佢識唔識人地條仔? 唔識無問題 男未婚女未嫁 搞咁大做乜

個人認為就算真係有,雖然道義上唔多適合,但唔代表係錯,感情呢d野,只可以由局內人講囉

樓上你真係有所不知

拿~大佬杰你ge一己私欲, 濫用職權踢走少龍, 你呢d野全個同盟都知, 食唔到人條女, 條女個真人男朋友番黎玩, 比杰哥你一個唔服眾既藉口踢出幫, 少龍係紅塵開幫功臣, 唔係呢班功臣, 你班仆街之後有咁風光? 呢個就係杰哥為何會有食人條女既花朵原因

diu, 仲有要講個條姣玥10日10夜都講唔完lol, 送外賣送上門, 點知人地唔要, 做女人做到佢咁都算萬中無一, 最搞野ge係佢自己周圍同人講, 如果唔係又點會咁多人知佢送外賣都冇人食, 終於有個司馬purple肯啃呢件姣玥, 一個打開心口個針板求食, 一個無啖好食, 2件極品一拍即合

好多人都知司馬purple以前係百鬼, 好似話合ser要解決私人恩怨走去投靠大佬X, 搞到百鬼踢晒有關佢ge所有, 呢個扮大佬杰哥周圍走, 叫晒所有人(包括埋姣玥)踢晒, 總之有關呢對絕配既全部踢....
紅塵反而冇踢到姣玥, 我八掛問左佢地個幫主咖啡, 佢話唔踢人ge原因係未完全知發生咩事, 要了解左先決定

大佬杰因為九九返黎玩, 冇得再做大佬, 所以龜番佢個遊龍戲鳳, 仲不停拉走紅塵ge人, 戈兒, 縱橫, 冰紫, 陳爽(又係極品e家叫愛妻,名都7過人)全部扯晒佢衫尾, 紅塵而家咁你真係覺得一d責任都冇? 笑點黎啦, 當初周街大叫要踢晒司馬purple同姣玥所有野走, 點知大佬杰返到遊龍戲鳳即刻叫呢2個佢第一個話25仔ge人入幫, 呢2條蒙丙又聽聽話話咁入幫lol, 而家呢2件極品入左魔塚, 就知佢地有幾極品

我終於知歷史ge將軍手扼重兵, 一起兵做反就會亡國

回覆 寶井瘦仁 的帖子

禾點mk牙?

Stupid_duck 發表於 14-4-26 11:31 AM
樓上你真係有所不知

拿~大佬杰你ge一己私欲, 濫用職權踢走少龍, 你呢d野全個同盟都知, 食唔到人條女, 條女 ...

朋友所言甚是 想請問聲呢兩件極品 去左魔塚有無比人針殺?

吾就是傳說中的愛妻乄,雖然吾都知爾認為吾的名字比較柒,但爾可唔可以唔好咁直接,你傷到吾的自尊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 10:10 AM , Processed in 0.037939 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存