2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 那夜凌晨,魔塚被四國聯軍合擊。
樓主: 叔叔不痕鳥
go

[閒聊討論] 那夜凌晨,魔塚被四國聯軍合擊。 [複製鏈接]

回覆 iamsnoopy 的帖子

同盟係唔應該分大細。

同盟線唔應該分大細。

引用sc0713的話
就是沒說過  真的
如果真有其事  那麼set敵對前後2次會議都一定會再重申一次吧?
事情就不會演變到這個地步

我非常的無語,我也非常想問發生這一系列的事情真的就是我們的錯??

jaysin1993 發表於 14-4-30 06:12 PM
回覆 os8756 的帖子

第一晚六道完全叫我地唔好出聲 唔好咀炮

不好意思你可以直接RC找我要圖 ,看下我們的人有沒有非常客氣的和同門的人說過這個事情,我新手圖我不會發出來!

奇實簡單來說只是每個公會的準則和處事手法都不一樣而已才會發生內控

我非常的無語,我也非常想問發生這一系列的事情真的就是我們的錯??

那麼是我地同門禦影的錯嗎?  
敵對是你地宣  追殺是你們開  說忍讓的話  我相信我們都算做得不錯了
但由始至終你們有重申一次新訂的規矩?  這算是知會我們各同盟?  沒有商討的餘地?
當你懷疑你的合作夥伴不了解你的"規矩"時  你們的處理方法是這樣?
當某位夥伴與你們合作不來  解同盟的時候  就變成了你的敵人?

再re-cap一次好了
歡迎魔塚高層選個方便的時間與各同盟代表開會  當面對質又好  和平調解又好  適隨尊便   
地點:同盟RC

咁其實魔塚入邪代線時話小邪趙暈講既野就代表你意見
一個合作關係你覺得自己無需要同人溝通,最後有損到你利益就出黎搞3搞4扮大袋,有心溝通既你都識主動搵人啦

唔好美化自己係仁義之師啦

話同門貼殺數挑釁你
加敵對係你加,清幫地戰場又係成都唔係蘇州,粗口係你講,你做過邊樣野唔係挑釁人

我相信佢地唔做作家真系浪費前途~

講呢D  不如你講我地作左D咩
真理只會愈辯愈明  覺得自己咁有道理  何不大家一齊坐低係RC講清楚?

歡迎魔塚揀時間當面對質
地點:同盟RC

茶姬(上官茶茶) , 古嚦古嚦(十三么) 入一代邪教又唔見你魔塚要佢地踢人?
同門收易云就要人踢 咁大細超?

如果真係有心去開會,就唔會搵個話唔到事的人黎開會啦,有心對代一件事,係想傾好去係咪應該主動小小。係自己rc等人邀請你過黎,會唔會大佬左少少呢?都識講同盟線唔應該分大

同偽君子冇野好傾=]

DL野用 發表於 14-4-30 07:58 PM
茶姬(上官茶茶) , 古嚦古嚦(十三么) 入一代邪教又唔見你魔塚要佢地踢人?
同門收易云就要人踢 咁大細超? ...

你識乜,
人地一代唔夠打
同門呢D級數我夠做丫ma

btw, 易云從來唔係我地紅塵高層,
平時交又唔出黎打, 其實都唔知得罪魔塚D乜
反而茶茶都算係高層

覺得我地理虧就不如搬d理據出黎KO我地  唔係開口埋口就偽君子逃避問題  

講咁撚多把撚咩   我爆雪姬大獲  雪姬係2SER個陣都已經好唔撚鍾意X嫁啦    原因我唔講啦  X心撚照啦

回應返東方吱吱~人做針你做針~開埋d細號囉情報...打機打到你咁真係陰撚公....仲要鳩吹當秘笈!!佩服佩服~好一個鍵盤戰士!你係咪做針做到職業性失聰呀!?紅眼次次入黎都係同我地吹下水~我地問下野~點解咁七國咁亂~你條粉皮你吹水都有個普呀!我真係未撚聽過紅眼有提起過御影!你冇啦啦鳩up d咩?我只聽過書香收易雲,星月鏡兒先針e d人打!之後易雲走去同門~都一樣照針,因為同門保d前紅塵先打同門~你唔好係度加鹽加醋~整個御影亂入ok?我睇完你打果篇野我心都寒埋~你份人唔好咁攻心計好冇~d野心照啦~打出黎博咩姐?博人撐你呀!?想出師有名d呀?做人做你成隻狗咁~唉....

我睇咁耐 最好笑都係話六道入魔塚rc傾易雲 話左一句狗仔 右一句狗仔先唔傾

六道你入左邊到魔塚rc??火星魔塚rc??
我係全魔塚第1個密你 我hi完你 你應過1個?之後我 講完一大輪 你都無理我 我再?你 。。你又?番我 我再講多次 之後你都係無應我  咁叫尊重同盟?你話要圖既  我今晚番屋post出黎  你食能左佢

開乜會?跟本唔洗開會.跟本件事好清楚
收完易雲 我地好多人密過6道.(問佢可唔可以踢,而唔系叫佢一定要踢)佢唔應機之後彈左一句:講野乾淨D
就直接甩同盟 甩完同盟在搵人密佢咩事 佢唔應機.
十問九唔應..收敵人.甩同盟,咁樣好難唔令人覺得佢地系變質啦?正常人諗法有錯?
我都搵過紫宇文傾 傾左足足3個鐘 但系都系完全對牛彈琴 講N年都唔明我講緊乜

我對紫宇文好強調咁講左 我地只針易雲一人 唔想打同門/比人離間我地之間既感情
解決方法有2種.1:踢易雲. 2:可以照收但我地只針佢1個人希望同門唔好插手
但系佢只對我說:入得同門就要攬 我在同佢講
咁魔塚收海皇 王傲霜 我地攬 你覺得你地/一代線唔會打?
又或者 同門收海皇 王傲霜 你地又攬?
佢答我1句...睇下佢地有冇心 (你咪撚play9me啦)
之後我就有一個答案,,,得,,,對牛彈琴 唔洗在傾了

如果你地想知同門既諗法 可以將所有事代入自己公會 
將易雲轉換角色成為海皇 你地就知攬定唔攬
你地就知 佢地既答案系幾咁離間玩分化

覺得我吹水?自己搵紫宇文搵圖啦.我唔想做埋d9招.要有圖有真相或者吹花人=]我對得住自己
我地既決定完全是合情合理
燕子文字

我唔知易雲同六道係咩關係。。可能覺得無野玩咪搵野玩 反正你地人多  同官字兩個口無分別 輸?我地就輸開 睇下邊個棄game先

最後一句 吹口狗六道 我屌你全家
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:20 PM , Processed in 0.034627 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存