2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻之星ONLINE 2 [純粹發洩]
go

[純粹發洩] [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我頂你個肺
打自由沙漠困難 1丁友帶3個NPC  打到入第3區門口
有隻大蟲亂入 咁打埋佢啦 反正陣間都要打
打完死左 再來多條大蟲 都算再打 好啦 2條大蟲打死哂
你仲要黎多獲 機械變型戰鬥車 無病呀 個1格野俾3隻王我
仲要好Q多石頭頂住哂 條路又窄  
----------------------------------------------------------------------------------------------
玩左90幾粒鐘 準心做得差 術士普攻又用碌野去扑怪
又要蓄氣
聽講同公測第1個禮拜後走左1半人

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

1隻1隻咁出boss咪算好 你試下蜘蛛網+boss/1次過出2隻boss+假面就知
準心差係因為pso2個介面係為psv版先做到咁 fo唔想扑怪可以用導具
術能你可以唔集氣只係傷害會低d 後面就會有把武術能未集氣傷害上升
走1半人我覺得唔出奇有幾多人係因為貪新鮮先走黎玩 加上pso2都唔岩港台d人口味
pso2係休閒game主打玩家互動 仲要無港台人最鍾意ge pvp
港台d人都玩慣韓式olg 滑鼠點一點 f1-f12出技能 一味升lv 封頂就pvp人比人比高低

我不知幾想一次出哂咁多隻王=.=  
小弟4船=]

同一時間打2隻呢隻我都未嘈

一隻game啱玩就會啱玩,每一隻game都總會有唔少人玩一個月就放棄
始終唔知點解港台小屁孩好多都話沒pvp就是爛game

忍影世界 笑傲無雙

=,=連續出又點~
我連續出7隻王~ 仲有D 小嘍囉任打啦...
D蛛后又煩係咁噴蜘蛛~你打蜘蛛 隻野同王又打你~
你打王隻蛛后同蜘蛛 黎汁你雞...

十週年勳章(賀詞)

敗者都未出聲,你D垃圾BOSS就話難打X_X

十週年勳章(賀詞)

sumcat888-03 發表於 14-5-14 05:01 PM
敗者都未出聲,你D垃圾BOSS就話難打X_X

E隻野...都唔知點打=_=

爆手>爆老鼠仔
爆咀同爆個咀水平位左右的共4粒水晶
最後先用有ミラージュ的武器打心口大鐘

依家就係到瓜瓜嘈 遲D就會打多個POST : [純粹發洩] 點解個張地圖一隻王都吾出
老實講 玩左90幾粒鍾都可以覺得準心差 我都吾知有咩講,, 你當你自己係玩緊FPS?
準心差 吾轉用LOCK怪?  其實根本係玩家心態問題
我地成班朋友 一齊玩 吾會覺得悶 原因係因為【人】
點解以前D GAME甘好玩?吾係因為畫面靚 或者咩 最好係因為玩家之間既 互動 交流
十二個人一齊刷地圖 清怪 打寶 打王 個種感覺 先係精髓嫁MA...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

順便係到打廣告 四船 御血盟 誠招會員 一齊滾圖 一齊TA
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 07:00 AM , Processed in 0.033545 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存