2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 野裝火炬
go

[消息分享] 野裝火炬 [複製鏈接]

岩岩睇官網,又改廢,大概今次會改到冇人用,你地點睇
資料:
野性烈炎
對野怪增加的傷害由 100 點調整為 75 點。
移除生命回復的堆疊效果。
物理攻擊由 15 調整為 12。
攻速由 35% 調整為 30%。

十週年勳章(賀詞)

玩番打野刀

唔用佢 就係咁簡單

我比較想知之後仲有冇人會出

笑傲無雙

殺人/助攻會加強你又唔POST埋上黎?

回覆 youlovesogood 的帖子

+1 改勁左既野又吾見你post
同埋就算改左..我都一樣會甘出LOL
呢件裝睇你個人技術既姐
就算件裝幾勁 你吾識farm
一樣係冇用 p.s. 我吾系銅牌o__o

其實把野都幾我覺得一般般.....
佢未變野火個時 佢只係加左對野怪傷害~
佢變野火 依家好似要殺30隻大野怪  
(自己野區一次只有6隻大野怪....屍  藍BUFF 狼  鬼  紅BUFF  石人)
你起碼要洗5次.....先變到野火...   PS:BUFF 重生時間係5分鐘...另外BUFF有時又要俾AP or  AD

好啦我當你唔食自己buff 去左反野.......

1分40秒 重生一次  我當你150秒洗一次自己野(4隻怪)+反埋人地野(2隻)  PS:150S 係計埋你要幫人GANK 守線等等
件野最快都要12分鐘先為你提供15攻擊力 33外加傷= =

如果係我...就會比較傾向出長老.....
1)佢合成為精靈石+長劍+長劍  精石比紅爪 多左回MP 回HP  同打野回血  對你初期洗野.... OR 洗完野GANK人 提供一定血量加魔量
2)未合成  2把長劍都已經為你提供20攻...
3)最後長老如果打18LV的敵人 會有50點真傷.....外加佢好似會減人速....

雖然係比野火貴左350  但係基於佢前期帶黎的攻擊力 及  合成後真傷加減速   加上野火今次俾人弱化返

另外野火個開啟條件係永不改變的 意思係要打30隻就係要打30隻...互句話係開啟時間是固定的 最多不同人有快有慢 但極限最少可能要10分鐘

但精靈石+長劍+長劍你成功殺人後 係會快左合成長老的速度..你順風可能5-7分鐘已經出到

我都係會出長老

以上係小弟愚見 高手請指點

回覆 youlovesogood 的帖子

真係好對唔住,我只係指出左今次火炬既改動,並冇指出燈籠既改動
我只係講出今次火炬比人改廢,問下意見,不滿咪唔好入黎睇囉,睇完又要嘴炮
其他咁多野嘈,直接上一頁或者禁一禁右上角個x咪得囉,何必成個小學雞咁,少少野都拎黎嘈呢?

回覆 wrtootiu 的帖子

長老並冇減速效果,只不過係多一個真傷,不過用係易大呢D攻速係既JG英係幾好

wrtootiu  感謝指教~小弟唔知係幾時有依個誤解.....長老=紅BUFF......哈哈 原來係冇減速THX  發表於 14-5-14 11:56 AM

笑傲無雙

回覆 翼乂銀狼 的帖子

唔洗對唔住
E+燈籠容易左疊上去, 改弱個傷害都好正常姐。
同埋我又冇嘈, 你激咩動姐
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 03:19 AM , Processed in 0.028461 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存