2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 愛她愛到不能自拔了 [字海慎入]
返回列表 發新帖 回覆
go

愛她愛到不能自拔了 [字海慎入] [複製鏈接]

是咁的    半年前左右
我有個朋友同女友吵大獲   心情真系超級丹果隻
我提議佢不如北上尋開心   PS:我從來都未試過北上玩        好拉咁就一齊上左去
兩條友摸下摸下去到間咸淡水的骨場   
沖完涼首先要做既系做大堂服務
咁好拉有個女仔走左埋黎     我第一眼望埋去已經知出事
無論樣貌身型都非常討好我果種
好拉    咁我叫佢幫我按摩隻手    系30分鐘入面同佢傾下計   有講有笑    感覺良好
簽完小費果刻    我已經好唔捨得佢走   但我都預左唔會再反黎骨場  
所以無再諗D咩......但離開骨場果刻我都有望下佢   心諗也許我跟你只系擦身而過    算吧不要認真

但我反到屋企   我竟然掛住佢    想識佢
好拉   隔左無幾耐    我自己一個又去多次     點知佢咁岩無反工
有點失望     好    再接再勵   再去   又無反工!!!
跟住我問佢D姊妹    終於拎到佢wetchat   咁我就知佢幾時可以見到佢
系續漸既了解之下     佢竟然同我同月同日生     天蠍座 <---[我從來都沒遇過]     只不過佢大我一年
就連食野既口味都幾接近    鍾意食蒸鳳爪    飲奶茶等等   
就連玩既遊戲類型 都相似     唔通呢D就系緣份??

呢半年期間   
我知佢同妹一齊租房住   生活唔系咁好    佢月入只系4-5千左右   可能更差
所以每次搵佢都簽好多小費比佢   
都會等佢6:00am 收工食埋早餐再送佢反屋企我再反香港
早排冬天  
我知道佢皮膚好乾   主動買左d護膚品比佢    開心死佢

我知佢怕凍    系冬天唔夠10度果排    我買左部暖風機
三更半夜反深圳   等佢收工比部機佢    好記得果晚重落大雨    真系凍鬼死

我知佢月事黎會痛一至兩日    我每個月都會記住黎既日子   再預算下個月幾時黎
再系搵佢前果晚   系屋企煲定D對女性好補既湯   再帶比佢飲
佢鍾意食芒果     整我未整過既楊支甘露比佢食   好彩成功

我知佢公司有時無生意    會同姊妹打麻將娛樂一下   
但我唔識打大陸牌    我學!!   即使翌日要反工我都唔訓教同你一齊打麻將
因為我想盡量了解佢   認識佢    我唔能夠日日都系佢身邊    每個月得5-6次機會
重有好多好多事不能盡錄..........

上星期    我已經約佢尋日睇戲   就算佢唔系咁鍾意睇外語片都肯陪我
點知足足一日一夜發微信比佢   都無回應我
我真系好驚   驚佢有意外     就系尋日既凌晨3:00我衝左去佢公司搵佢
果刻我有預感會無反工      點知真系無反    急到我差D喊出黎
我叫佢d姊妹唔好話我黎過      如果佢真系無事既       都唔想佢知我黎過      都唔想比無型既壓力佢
直到5:00 am左右   我終於收到佢訊息    原來佢手機壞左   
無法通知我    終於鬆一口氣     系果陣    我終於知道我唔可以無左佢
佢系我心入面既已經佔了無法估計的重量   

即使佢只系按摩妹    強國人   但我真系愛上左佢
佢同我一樣   外表好cool     但心入面卻有一團火
我知佢有去用心了解我     記得我地去過邊到食飯   做過D咩
問題黎了     我一直都唔敢同佢表白     點解會咁既??
因為我太愛佢??  因為驚表白失敗後會愈漸疏遠??
但其實我心入面早有決定     即刻佢唔鍾意我都好
我都會一直一直咁樣對佢

2千分網友們    教下我!!!!我應該講定唔講???   
定系做個默默系背後付出既人呢??

我唔知你講個隻骨妹係大堂個D定係入房個D啦

不過你話佢搵得4千幾5千蚊,應該就係大台個D美容師

美容師都仲媾得過, 技師你就唔好媾啦

一般技師都搵到2皮幾野人仔,你少D錢都未必養得起佢

回正題, 你直接對佢講出你對佢既感覺就可以 , 唔駛怕

回覆 神蹟再現 的帖子

只系做大堂   唔做入面
希望下次見佢有勇氣講出黎
多謝師兄支持: )

回覆 大邪神庵 的帖子

唔駛多謝 HAHA,
BTW 我都係天蠍座

笑傲無雙 玩過星曲WEB

大邪神庵 發表於 14-5-18 03:57 AM
是咁的    半年前左右
我有個朋友同女友吵大獲   心情真系超級丹果隻
我提議佢不如北上尋開心   PS:我從來 ...

其實我唔睇好呢後感情
或者我先小人先...勸告樓主唔好再搵佢啦

每次嚟愛情版都有新驚喜嘅...

回歸正題~

你地嘅關係普通過普通朋友, 只可以講你係熟客...

我就建議了解多啲對方同對方再熟啲先啦~ 反正司馬昭之心路人所知, 表唔表白都一樣!

不如你講下認識對方有幾多吖~

骨妹你都岩-,-你中招啦

感情是這樣,愛上一個會很愛

真的痛了就會放下一切的

時間會讓你放下~不在只眷戀一朵花一株草

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 10:32 PM , Processed in 0.053127 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存