2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔獸世界 End of Nightmare香港聯盟公會, 招募25人團隊友~(屠魔/ ...
go

[公會] End of Nightmare香港聯盟公會, 招募25人團隊友~(屠魔/日落) [複製鏈接]

End of Nightmare 香港公會

雖然外面係有唔少香港公會,但係聯盟就好似唔見有
我諗重係有好多人鐘意玩聯盟
當然都有好多香港人係入左台灣公會
但係其實玩左咁耐魔獸, 始終同香港人玩,係最開心, 有好多回憶, 過王既喜悅
出去同台灣人玩, 好難代入到. 好似玩唔玩都無所謂咁. 當然出面有好多高進度台灣公會,可以好快神裝
但係始終都無個種開心既感覺, 可能係地方唔同, 當然唔排除有人鐘意.

小弟同朋友係3年前開左個公會,,不過我就因為學業既問題AFK左.到左依加出左黎做野,工作穩定左,
但係始終覺得差咁D野咁, 其實我諗有好多人都好似我咁諗, 做野穩定左.
就想搵GAME玩, 但係玩黎玩去, 好似都係魔獸最好玩, 好少GAME好似魔獸咁講求合作性.
最近就同返以前一齊玩魔獸既戰友重玩返. 經過呢段時間都有唔少巴打加入, 好多謝佢地既支持
其實我地主要係想有個地方可以集合多D香港人可以一齊打副本 吹水
令到想衝進度既朋友可以衝到進度, 令到想休閒既朋友可以打打副本/戰場
可以令到鐘意玩魔獸既有自由
當然如果入左公會團衝進度.就一定要認真, 呢個係對其他成員既尊重.
公會入面係無分你我 , 人人平等 就算係會長都一樣 所以唔洗擔心有分裂 小圈子既問題
歡迎各類玩家 新手/老手 愛好廣東話團既巴打
依加最主要係備戰6.0
6.0就係一個新開始 ,新副本 新地圖 歡迎長期戰友備戰6.0

公會每星期定期開彈性/普通 副本 歡迎新手加入 新手不怕追不上

公會重組左一兩個月, 有以前既戰友回鍋.係各大討論區也得到好多朋友支持. 現在晚上上線人數已穩定2X 人. 每日不停增加.另外人數開始多.10人團已不夠. 所以現正募備25人團..分裝方式先用ROLL .已有一定既規則.以後有需要會改變. .雖然只是剛開始.但我地既目標係為6.0而準備. 到時再開始,已經慢了.

25人R團
  時間: 星期一至三晚上 9:30 -12:00
  現缺各職隊友  (因為隊員分身眾多,可以配合)      
    (時間穩定 / 有意識 / 熟悉自身職業)

希望各個SER的聯盟可以團結一致, 一齊走向副本既頂點

如果大家有興趣一齊打副本/衝進度/吹水.
可以係遊戲到 密/信 雲格 / 山西豆腐 / Taeyang / 半澤直海
或 /join EON
或者 PM我
係查詢到打公會名 搵個人密 90lv可加人
Battle.net: Panq#3762

有少少字海,,,唔好介意
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
無雙仔25 + 20 + 3 鼓勵

總評分:  威望 + 20  Good + 3   查看全部評分

25人R團
   現缺各職隊友  (因為隊員分身眾多,可以配合)      

25人團
現缺各職隊友 (因為隊員分身眾多,可以配合)

公會定期開10人,彈性,歡迎新手.老手
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:27 PM , Processed in 0.027314 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存