2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩龍戰紀 台版《狩龍戰紀》CCB 至有 HEART 狩龍獵人招募!(招募 ...
樓主: altamm
go

[隊友招募] 台版《狩龍戰紀》CCB 至有 HEART 狩龍獵人招募!(招募完結)

個人簡介及參加原因:

我叫aR豪 係一個好鐘意玩online game既人
見而家新出既遊戲唔係網頁遊戲就係d低質素既遊戲
真係會有d失望
不過就有keep住玩聖境傳說(好好玩)
不過有人介紹我話有隻新game好似好正
專登黎望下
我覺得線上遊戲界又有番新希望喇
所以好想率先試下玩
同埋女朋友都參加左 想同佢一齊體驗依隻game既樂趣 XD

曾參與傳奇製的線上遊戲:幻想神域 名將列傳 聖境傳說 晴空物語
以上遊戲的角色名稱:  (請附上角色圖片最少一張) aR豪乂
聖境傳說: 笨呠小豪

最吸引的遊戲及原因:
當然係聖境傳說喇!
當中有以下幾個原因:

幻化水晶系統- 依個系統滿足左人類既好奇心及比到我地成功感
一直幻化上去 就會感覺自己有機會中大獎  
有時好彩比我中到時裝/座騎
又可以比自己用 又可以賣返出去賺錢 實在好好玩!

商城轉蛋- 大家都知道online game果d禮包呀轉蛋呀都非常難抽
但聖境傳說既轉蛋系統係只要你抽第十次都未抽到綠/藍時 第十一次必出!
簡直係玩家既福音!不坑錢!

自由轉換職業- 依個我覺得係聖境傳說既一大賣點
打破左沉悶既傳統 可以比玩家自由轉換職業 嘗試唔同職業既樂趣
開頭我係玩戰士 試試下又愛上侍 因為可以渣太刀!
唔洗重練又可以玩唔同職業 好爽!

競技埸- 唔同玩法既競技埸 仲有戰埸! 戰鬥既快感!

對《狩龍戰紀》的期望:
其實alte代理傳奇製既game一向都好好玩
所以我都無擔心過 因為質素有保證!
我期望狩龍戰紀可以取自身其他遊戲既優點 集各家之大成
例如:
1. pvp
2. 有途徑讓玩家買到商城既野{幻想神域依點做得最好)
3. 多活動 (幻想神域依點都做得好好)
4. 加強打擊外掛
5. 時裝/座騎容易d入手
6. 風景靚 比玩家多影相 留下深刻回憶(名將列傳既優點)
7. 著重劇情
8. 有比玩家多互動既活動

2oo5豬仔  係第41次  發表於 14-7-13 04:51 PM

個人簡介及參加原因:我本身都有玩開傳奇d遊戲,差唔多隻隻都好投入,原因係Q版吸引到我啦所以我先會玩.
曾參與傳奇製的線上遊戲:幻想神域,晴空物語,名將列傳,曙光2

以上遊戲的角色名稱: 緋曉
最吸引的遊戲及原因:最吸引應該係曙光2,因為個陣真係有RPG風味 個個都會傾下閒計之類 而且討論區都有好多POST去討論 唔會好似依加對ONLINE GAME 冇咩熱情 而且本身設計唔錯
對《狩龍戰紀》的期望:希望LV唔好升咁快,而且加強封外掛之類,最好係交流方面做到最好
而且最好有劇情同風景加D細節位

個人簡介及參加原因:
我叫羅亞~ 大家好!! 本身玩ALTA同傳奇既GAME都有好幾年
自己本身都好鍾以Q版既GAME 所以每次有Q版GAME出現
我都一定會留意佢

而且依家又係暑假 當然又係搵GAME玩順便識多D朋友既時間啦
依幾年既暑假我都特別留意傳奇出品既GAME
因為我連續幾年係暑假期間都有玩緊傳奇既GAME
而且佢有好幾次都特登選擇係暑期前推出新GAME

仲記得有一年暑假同公會D人一齊參加左ALTA舉辦既
晴空物語BBQ活動 果日真係玩得好開心
亦都希望今年ALTA再係暑假舉辦多次依D活動

最後最重要參加既原因 係因為傳奇果幾隻係暑假
前推出既GAME 無論CCB定CB 我都有份參加
所以今次有機會當然唔會錯過啦 :)))

曾參與傳奇製的線上遊戲:
幻想神域   晴空物語   名將列傳  精靈樂章

以上遊戲的角色名稱:

統一叫羅亞 但因為平時好少會影相 所以只有幻想神域既一張

最吸引的遊戲及原因:
我自己最鍾以幻想神域
原因係因為 我個人特別鍾以日系風格
所以只打日系風既幻想神域係我最鍾以

而且佢個源神好正 D源神又型 又可愛
但係重點係佢任務系統我覺得最正
因為佢個主線任務係跟住劇情玩
好多遊戲都無依樣野 變左只係好死咁不斷打怪
而佢就唔同跟住劇情玩既感覺實在好玩好多

對《狩龍戰紀》的期望:
首先第一點係 : 好希望遊戲既任務同幻想神域一樣 跟住劇情主線玩
第二 : 希望沖裝備只係降級 但唔好爆裝
第三 : 希望繼續保持更新 就好似坐騎咁由200種慢慢更新上去 變300 400咁
第四 : 外掛依個頭號天敵 希望官方可以好好咁嚴厲打擊
第五 : 希望副本技術要求高D 合作性大D 唔會好死咁不斷禁鍵盤 咁樣玩家都會交流多D
第六 : 希望舉辦多D遊戲活動 送下東西咁 又或者 舉辦現實既活動
第七 : 希望推多D新既職業 但要同時保持平均 唔好推出一D特別勁既職
第八 : 希望多D組隊合作既任務 咁樣就唔會變得單機咁 自己不斷做任務打怪
第九 : 希望商城既時裝唔好有屬性 唔係會變左睇屬性而選擇 而唔係去買自己鍾以既時裝

個人簡介及參加原因:
我係..初月小藍。點解參加? 因為1直都鍾意玩QQ GAME, 所以想試玩=]

曾參與傳奇製的線上遊戲:
晴空、幻想、聖境

以上遊戲的角色名稱:晴空: BlueStar 幻想/聖境: 初月小藍

最吸引的遊戲及原因:
幻想啦..
第1. 衝成就榜。有成就感, 加上有對手同你搶成就第1, 有刺激感。
第2. 天空塔。每星期固定戰友1齊攻略!! 由唔掂諗到掂!! 最緊要係因為夠團結!!
第3. 抽源神。無他既..只係為左成就-口-"!!
玩game 最重要係有1班黎自5湖4海戰友陪你刷副本/衝成就, 無聊個陣就吹下水, 毫無言語障礙。

對《狩龍戰紀》的期望:
寵物要夠QQ, 時裝要靚!! [外觀上點都要吸引下目光既!! ]
遊戲要多元化少少啦.. 因為每日淨係做日任升LV真係好悶的。
仲有..每隻職要有返自己既定位..唔好單1隻OP。
唔想再有幻化台既出現.. !! 真係..玩到想喊=[
最後.. 1定要有收納櫃!!!!

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 10:54 AM , Processed in 0.033008 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存